Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-02, 09:37 PM   #76
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
一開波...兩隊都好落力咁踼既時候,我就好落力咁訓zzz.......訓ㄚ訓,訓ㄚ訓...一直訓大約70min到,德國就入波...
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:39 PM   #77
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
宮本茂 :

唔係話輸唔輸, 如果冇問題, 點解要臨時要換球證, 換個歐洲球證呢?!
其實我都講過, 今屆 德國 冇咩叻, 最叻係場場都係咁打~~~ 穩打穩紮.. 少錯誤~~ 當然球迷梗覺得佢地打得好悶

但今日 德國 真係打得好差, 除o左 Kahn

sugihara:

咁又要睇, 點解會場場係你 南韓, 仲有球球又係入o左龍門又吹返轉頭?!?! 你話五五波唔吹 南韓 係完全唔出奇, 但o下o下都係入o左龍門先返轉頭, 難免會令人胡思亂想

此篇文章於 06-25-02 09:41 PM 被 t-cup 編輯。
t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:39 PM   #78
人仔貓
Game Master

Wink

南韓斑球員既體力已經回晒塘,
就算o拍晒[萬年神參]都無濟於事…

踢世界盃想攞好成績除左要有技術、有鬥志之外,
原來仲要識得/有本錢留力…
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:40 PM   #79
宮本茂
Game Master
宮本博士

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 茶杯老人 :
但果球越位有灰色o既.. 但前幾場好多係大是大非對與錯~
其實頭一場對 意大利 有問題, 我會覺得可能個別球證的問題... 但如果接二連三的問題, 好難令人有第二o的o既聯想
好彩國際足協否認左陰謀論..
如果唔係仲有排講..
宮本茂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:40 PM   #80
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
南韓好波!!!!我愛你!!!!!
塞內加爾又好波!!!!我更愛你!!!!!

舊 06-25-02, 09:43 PM   #81
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
Originally posted by 宮本茂 :

好彩國際足協否認左陰謀論..
如果唔係仲有排講..
諗到個陰謀論0個條友就真係好聯想力喇...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:44 PM   #82
t-cup
Moderator
CD-ROM

宮本茂 :

但我覺得 fifa 都會私底下都搵班球證照肺啦~~~
陳譚新 話冇問題, 好難會吹錯, 但我覺得佢有少少護短... 有錯係唔出奇, 接二連三的錯就好出奇

sugihara:

陰謀論, 唔係得一個人諗出o黎, 係各地球迷都睇得出有問題, 你去 yahoo! 睇番個 世杯 留言版, 不論 美國, 中東, 歐洲, 亞洲 好多其他地方, 都有質疑過哩樣o野

舊 06-25-02, 09:45 PM   #83
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by boy :
德國好波~~~~~~~~~~
咁要問下阿叔先得啦..
但阿叔又好似唔係咁睇喎..
舊 06-25-02, 09:46 PM   #84
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
咁要問下阿叔先得啦..
但阿叔又好似唔係咁睇喎..
我都覺唔好波, 但勝在一個機會 ko 你, 你都冇計
但以波論波, 今場 南韓 都算 ok 啦~~~ 只係用打人地最強果翻, 唔輸有鬼 (德國 佬最唔怕高波, o下o下高波實輸啦)

舊 06-25-02, 09:46 PM   #85
教官
Senior Gamer
地球連邦軍極東支部少佐

引用:

最後個球邊係越位呀...
礙眼可以唔睇..冇人要你睇..^.^
你出係個topic入面點樣唔睇

舊 06-25-02, 09:50 PM   #86
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 教官 :
你出係個topic入面點樣唔睇
奇實我都可以話你..下面個一大段日文好礙眼..(只是講笑)
不過這裏沒有限制人出文的形式..加上我識得尊重別人!
無謂0羅野黎講..講贏左又唔係有錢分
舊 06-25-02, 09:51 PM   #87
教官
Senior Gamer
地球連邦軍極東支部少佐

引用:

奇實我都可以話你..下面個一大段日文好礙眼..(只是講笑)
不過這裏沒有限制人出文的形式..加上我識得尊重別人!
無謂0羅野黎講..講贏左又唔係有錢分

礙眼既收起

舊 06-25-02, 09:52 PM   #88
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
我都覺唔好波, 但勝在一個機會 ko 你, 你都冇計
冇計..輸就係輸..
冇野好講..講真場波下半場真係有點悶..

此篇文章於 06-25-02 10:00 PM 被 摰格祈 編輯。
舊 06-25-02, 09:55 PM   #89
人仔貓
Game Master

Wink

To [茶杯]:

西班牙對南韓底線空中出界果球,
我晌屋企睇電視係聽倒[雞聲]先,
(果時個波好似未斬到去龍門前)
不過西班牙好似聽唔倒繼續頂...
呢球應該唔係入o左龍門先吹返轉頭~
舊 06-25-02, 09:55 PM   #90
t-cup
Moderator
CD-ROM

宮本茂 :

我覺得場波毫不精彩...
我最懷念都係 98 年, 西班牙 對 尼日利亞, 睇到我熱晒血~~~

人仔貓:

作為球員, 梗係頂o左佢先

其實第一球, 我都好難明佢想吹乜?! 或者我都唔記得o左大約點

此篇文章於 06-25-02 09:58 PM 被 t-cup 編輯。
舊 06-25-02, 09:57 PM   #91
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 教官 :
好,礙眼既收起
基本上你係冇錯的..
你可以堅持你的一大段日文..
你有你的表達方式..
正如我有我的表達方式一樣..
我用紅字加大..表示左強調左我的睇法...
不同表達方式或不同的意見..奇實是沒有問題的..
舊 06-25-02, 10:06 PM   #92
人仔貓
Game Master

Wink

引用:
我最懷念都係 98 年, 西班牙 對 尼日利亞, 睇到我熱晒血
當時既[尼日利亞]同今屆既[塞內加爾]好相似~
又係起初完全掂跟住[莫名其妙]地回晒塘…
舊 06-25-02, 10:08 PM   #93
老野一個
Ultimate Gamer

茶杯老人:
以德國波黎講已經算好睇

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 10:08 PM   #94
t-cup
Moderator
CD-ROM

人仔貓 :

嘩.. 果場波梅花間竹, 睇到根本唔捨得難開電視

仲有, 球球入波都係靚波, 兩隊中場組織美妙.. 真係好難得見到兩隊將進攻足球發揮到哩個地步

頭先場波悶到我走去睇o左陣 風雲

老野一個:

都係, 話晒佢俾人 "車" 到咁盡, 都幾好o既 :loco:

舊 06-25-02, 11:09 PM   #95
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by sugihara :
德國咁廢都入到決賽,唉...
不過唔講球證問題,你地覺得意葡西輸俾南韓0個場,佢地打得好咩?:loco:
佢地?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:49 AM   #96
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
Originally posted by koyasu :

佢地?
意西葡

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:20 AM   #97
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by sugihara :

意西葡
唔係下,只是看誰贏就說哪個打得好嗎?!不知道為什麼總是認為贏就打得好?...(今屆裂屍不就是垃圾?!)

葡踢得不好,意大利西班牙就不是了
意大利明守,後面即使沒有那兩條,都算幾穩,maldini根本就不是中堅;如果因為一兩個失誤就說打得不好,那德國今天就真是很廢了,製造了幾個機會給南韓,雖然沒有威脅,但其他隊的話一早就輸
西班牙不用說啦,令到南韓根本沒攻勢,相反南韓就被人狂攻,也沒法mark到人
不12碼決勝負,西班牙根本就不會輸,因為根本沒的打

如果說南韓打得好贏,日本更打得好啦今屆,根本一看日本,個人技術組織各方面都好過南韓.南韓那兩場基本上沒威脅埋門,對葡萄牙11對9才能有威脅,只入一球,3個單刀不入根本就離譜,德國那場也是沒什麼機會,只有比賽開始時的那腳好,我看到出面又在讚南韓,如果不是今場德國和上場一樣廢,我看沒人讚南韓踢得好
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:38 AM   #98
烈火戰車
FullThrotle

總之唔理南韓係勁都好,唔勁都好.....
個人黎講,我覺得南韓阻頭阻勢,,,搞到今屈世界杯的劇碼弱左好多,我寧願看意大利對德國,西班牙對德國呢D勁隊打,都唔想見到南韓打,總之,我希望世界杯,以後都唔好再俾亞洲國家搞啊.....好煩啊....聽到南韓隊個名巳經怒火中燒...
對意大利果場之前,我都仲好棒南韓隊,,但自從西班牙果場開始,我越黎越憎南韓隊,.巳留下了陰影.....南韓隊,唔該下屈唔好再阻頭阻勢啊...好興啊...
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:44 AM   #99
烈火戰車
FullThrotle

仲有啊,今屈WORLDCUP俾亞洲球隊搞....搞到日本同南韓做左種子球隊,,,,,,令到英格蘭,阿根廷,瑞典呢D隊要迫埋晒一起打分組,..,麻差煩..阻住晒D位...正一阻住地球轉,,,行開D啦.南韓隊...不知所謂...仲要扮晒勁...食咩人參啊,,,,,食蕉啦去.........
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:53 AM   #100
dan
sun shine™

南韓低輸啦~
德國好明顯響呢埸波成埸壓住南韓

亞洲光榮?笑死左......
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
土耳其 對 英格蘭 馬馬 體育版 64 10-13-03 02:09 AM
如果 巴西 鸁了 土耳其, 比利 會... t-cup 體育版 7 06-26-02 10:20 PM
南韓 勝利了 StevenLeong 體育版 79 06-24-02 10:04 PM
土耳其 sugihara 體育版 4 06-23-02 10:15 AM

現在的時間是 08:29 PM

手機版 | APP版