Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-02, 07:29 PM   #51
人仔貓
Game Master

註冊日期: Dec 2001
Wink

To ironmask:

咁我唔鐘意德國其實都有唔少[歷史因素]既…
今屆既同D前輩比當然仲仍未咁夠[火候]啦…

至於要我數番出邊一場幾多分鐘邊個點樣茅過邊個...
我真係記唔倒咁多了…
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 08:17 PM   #52
宮本茂
Game Master
宮本博士

註冊日期: Jan 2002
南韓隊頂得住...^-^
宮本茂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 08:18 PM   #53
老野一個
Ultimate Gamer

德國屈唔到機

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 08:23 PM   #54
宮本茂
Game Master
宮本博士

係德國屈唔到機..左右出波博頂入..
德國今場表現只是一般咋...

希望南韓把握到機會啦..^-^

此篇文章於 06-25-02 08:27 PM 被 摰格祈 編輯。
舊 06-25-02, 08:26 PM   #55
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
場球又出乎意料之外好睇啵~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 08:28 PM   #56
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 風魔小次郎 :
場球又出乎意料之外好睇啵~
更係啦..一來睇無線..二來冇做馬..
食定藥先..怕定陣頂唔住..
舊 06-25-02, 09:15 PM   #57
貓又股宗
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
o~~~~~~頂唔住~~>_<

舊 06-25-02, 09:16 PM   #58
宮本茂
Game Master
宮本博士

南韓終於落車!
下場季軍戰繼續努力!
繼續支持南韓隊!
輸都輸得光明正大!
唔好睇死亞洲隊贏係做馬!
證明左係冇做馬!
只是球證的錯!

此篇文章於 06-25-02 09:27 PM 被 摰格祈 編輯。
舊 06-25-02, 09:19 PM   #59
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
真係幾好睇~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:20 PM   #60
貓又股宗
K on本命~

算la...........>_<

舊 06-25-02, 09:21 PM   #61
貓又股宗
K on本命~

球證的錯!!!!!!!!!

舊 06-25-02, 09:24 PM   #62
老野一個

就算係德國都唔會打10 0 0

保方
舊 06-25-02, 09:26 PM   #63
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
只算刺激, 不夠精彩

今場球證算係咁囉
阿叻 成日講廢話, 話咩 南韓 對住 歐洲 頂級球隊都頂得住! 其實 西班牙 好應該一早踢 南韓 下車的哩 而且佢又唔記得, 德國 已經係褪色的勁旅吧了

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:27 PM   #64
教官
Senior Gamer
地球連邦軍極東支部少佐

引用:
Originally posted by 宮本茂 :
-skip-
呢場球證點錯又真係要聽下阿..官本茂兄/姐既高見啦

你個個post都出d咁既超大紅字又真係有d礙眼

舊 06-25-02, 09:28 PM   #65
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 教官 :

呢場球證點錯又真係要聽下阿..官本茂兄/姐既高見啦

你個個post都出d咁既超大紅字又真係有d礙眼
最後個球邊係越位呀...
礙眼可以唔睇..冇人要你睇..^.^
舊 06-25-02, 09:30 PM   #66
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
最後個球邊係越位呀...
但就算唔係越位, Kahn 都接住了!
而且我覺得佢部份身體係越位, 某部份冇越位~~~

舊 06-25-02, 09:32 PM   #67
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 茶杯老人 :

但就算唔係越位, Kahn 都接住了!
而且我覺得佢部份身體係越位, 某部份冇越位~~~
證明左球証都係人...
有時球証錯..唔代表係做馬..
連國際足協都係咁講..
舊 06-25-02, 09:32 PM   #68
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
德國好波!!!!!!!!

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:33 PM   #69
老野一個

個球吹唔吹越位都唔會有影響ga la

保方
舊 06-25-02, 09:33 PM   #70
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
德國咁廢都入到決賽,唉...
不過唔講球證問題,你地覺得意葡西輸俾南韓0個場,佢地打得好咩?:loco:

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-02, 09:34 PM   #71
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
證明左球証都係人...
有時球証錯..唔代表係做馬..
連國際足協都係咁講..
但果球越位有灰色o既.. 但前幾場好多係大是大非對與錯~
其實頭一場對 意大利 有問題, 我會覺得可能個別球證的問題... 但如果接二連三的問題, 好難令人有第二o的o既聯想

舊 06-25-02, 09:35 PM   #72
宮本茂
Game Master
宮本博士

有時輸就係輸..唔洗講咁多野!
舊 06-25-02, 09:35 PM   #73
boy
Senior Gamer
bye~~

德國好波~~~~~~~~~~

舊 06-25-02, 09:36 PM   #74
老野一個

總之德國就屎到死
失波又多,唔係南韓打握唔好一早輸左

保方
舊 06-25-02, 09:36 PM   #75
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
Originally posted by 茶杯老人 :

其實頭一場對 意大利 有問題, 我會覺得可能個別球證的問題... 但如果接二連三的問題, 好難令人有第二o的o既聯想
聯想都唔駛聯想到d咩陰謀論掛...:loco:

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
土耳其 對 英格蘭 馬馬 體育版 64 10-13-03 02:09 AM
如果 巴西 鸁了 土耳其, 比利 會... t-cup 體育版 7 06-26-02 10:20 PM
南韓 勝利了 StevenLeong 體育版 79 06-24-02 10:04 PM
土耳其 sugihara 體育版 4 06-23-02 10:15 AM

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版