Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 43 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 63 103  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 09:33 AM 03-24-20
作者: GN00508771:
咁進取呀⋯課金額達唔到目標要救亡?
我估係. 但照計武漢肺炎令人少出街, 近來online game生意應該會好左.

趕3月尾財年?
holsety 08:37 PM 03-26-20
好smart既更新出pve, 隨便farm獎勵無視白眼
wing 10:16 AM 03-27-20
好似training咁, 獎勵只係拿一次. 但其實又冇想像中咁悶, AI 唔笨
Gundam MK-2 10:29 AM 03-27-20
抽唔中Z
打完坦克後暫停下去玩動森算
另,去邊度搵重高?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
忍者 12:53 AM 03-28-20
作者: Gundam MK-2:
抽唔中Z
打完坦克後暫停下去玩動森算
另,去邊度搵重高?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
平時出擊左邊
唔中都可以玩下部Z
holsety 10:03 PM 03-28-20
請問在宇宙快速轉身的操作係點按?thank
aquarius 12:34 PM 03-29-20
作者: kog:
春に解禁予定の新モード

重高達....

1. 有新香港地圖?
2. MA...之後會否有魔霸,格拉布羅...
3. 如出格拉布羅,那有水底地圖? 水用機在水中另有加成?
打咗重高達, 感覺係試水溫

如果加多D PvE mon hunt咁打又唔錯
GN00508771 01:08 PM 03-29-20
電撃プレイステーション686号

・ハイメガは武装追加または新規機体で実装

・試合を補助するスキルが実装予定(機体を取りにくい、爆弾設置時間短縮など)

・マスクデータの公開(まずは格闘判定)

・春にZ世代の機体が出てくる予定(可変機含む)

・水中マップもやりたい
安安 05:59 PM 04-02-20
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=33912
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=32719
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=29965
holsety 04:57 PM 04-03-20
加普蘭都幾難抽,20抽,冇
wing 04:59 PM 04-03-20
作者: holsety:
加普蘭都幾難抽,20抽,冇
我免費十抽中左, 可惜係level2
Chris Redfield 01:04 PM 04-11-20
新雷炮比想像中好用,3種打停好爽
kog 08:17 PM 04-11-20
作者: Chris Redfield:
廚機,只是不是我杯茶
Chris Redfield 06:59 AM 04-12-20
果然2星既都好有廚機質數
KENSNAKE 11:48 AM 04-12-20

有j插地係勁d.
Chris Redfield 09:31 PM 04-12-20
作者: KENSNAKE:
有j插地係勁d.
仲要好大條添
wing 12:39 PM 04-14-20
話哂係Z世代機, 呢部密達斯改版~
KENSNAKE 06:39 PM 04-14-20
作者: wing:
話哂係Z世代機, 呢部密達斯改版~
下次可能出正牌密達斯改。
wing 03:41 PM 04-16-20
今日出迪捷
holsety 07:53 PM 04-16-20
想要gp03同super Gundam
只中gp02bb同雙面蟹
Chris Redfield 10:11 PM 04-16-20
今星期係廸捷,pass

轉去抽01fb02MLRS池,十抽中左lv2 02MLRS
上600場更加唔怕Z啦
KENSNAKE 10:45 AM 04-17-20
迪捷光鎗加散彈,理得你戰術裝甲定爆炸反應裝甲都冇問題。
kog 11:34 PM 04-27-20

本星期四大更新!
wing 04:34 PM 04-28-20
仲有200萬次下載的特別活動
holsety 04:53 PM 04-28-20
全體聽命:先死4次
第一 ... 3 43 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 63 103  ... 最後

返回主題版面