Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-22-11, 01:22 AM   #1
tong21093126
Junior Member

註冊日期: Jun 2011
今日sony果個killzone3比賽真係搞得麻麻地

刪刪刪刪刪刪刪

此篇文章於 03-03-13 04:32 PM 被 tong21093126 編輯。 原因: 刪除
tong21093126 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-11, 01:30 AM   #2
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
有冇d比賽片段睇下?

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-11, 01:32 AM   #3
kashiko
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: tong21093126 查看文章
我係今日8點A組 赫爾蓋斯特果隊

首先一開始講左遊擊戰方式比賽呢樣冇問題

但原來係係戰區果個公路場打 唔係本身遊擊戰果5張map

最大問題係唔少都係大陸玩家,頭果幾名都係(我睇XXX 電玩部落果度講既)

咁決賽佢地一定唔會落黎香港玩啦下話

我諗到時sony會好尷尬,
即係開warzone突登玩team match?
玩公路咪即係比人用exo打
kashiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-11, 01:42 AM   #4

引用:
作者: kashiko 查看文章
即係開warzone突登玩team match?
玩公路咪即係比人用exo打
係呀....呢個都好煩
tong21093126 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-11, 01:48 AM   #5

Unhappy

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
有冇d比賽片段睇下?
冇呀,有都唔好意思放上黎,我排第尾~.~