Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]スーパーロボット大戦DD
GN00508771 04:34 PM 06-29-20
スキル本一括使用

感動の嵐
ーd理所當然既野 等左接近一年
昏迷童子Sleepy 09:33 PM 06-29-20
有補番都好過已讀不回......

望就望可以好似隔離某d game咁有得百成材啦......
GN00508771 10:56 PM 06-29-20
係驚未成到材就收左皮
昏迷童子Sleepy 03:35 AM 06-30-20
作者: GN00508771:
本身都冇理架

但抽到真三一+睇YOUTUBE有人養到佢好廚咪再玩下

EVA 3機只加SPEED 之後就冇了 一樣俾人話w

MAP浮遊炮真係要睇性能點了⋯
EVA同聖戰士其實一日未加番個罩俾佢地都唔會好用番......
翼霸而家擺明俾笨大打壓就冇得講啦...
EVA自古以黎咁多部機戰都係靠AT再暴推裝甲值搵食......
冇左佢防禦力分分鐘仲衰過(非本作)真三一1......

至於寶少招地圖炮本童子都係唔會咁大期望......
呢個game都唔知搞乜...部nu攻擊力竟然會係全場最廢......
用黎打boss唔好話肉...根本連皮都打唔入......
鎖定哥都話有狙擊可以拉到6格屈射程...
寶少而家拉盡得5格同濕男打都要搵命搏仲要唔入肉......
咁搞法本童子出姥姥WING好過啦......
GN00508771 05:59 AM 07-03-20
區10打到尾2都係要撤退 可惜
昏迷童子Sleepy 07:39 PM 07-18-20
本編下回出雪霸......

但係睇見部翼霸俾笨大亂棍打到變成一舊廢鐵之後......
本童子真係唔知呢部可以點set......
GN00508771 08:45 PM 07-18-20
把劍唔似雪霸喎?(參考R魂)
昏迷童子Sleepy 11:07 PM 07-23-20
把劍唔似雪霸喎?(參考R魂)
本童子都係睇隻角黎認......

不過出到黎...防閃......
上隻黑百合不但十級路人連性能都俾好多人無視......
今次睇張SSR會唔會變成冇火力冇眼力但係又總死唔去的超級烏蠅機......

主線新關出現Mission Impossible......
究竟出街之前笨大有冇搵人試打過......
GN00508771 03:24 PM 07-24-20
作者: 昏迷童子Sleepy:
本童子都係睇隻角黎認......

不過出到黎...防閃......
上隻黑百合不但十級路人連性能都俾好多人無視......
今次睇張SSR會唔會變成冇火力冇眼力但係又總死唔去的超級烏蠅機......

主線新關出現Mission Impossible......
究竟出街之前笨大有冇搵人試打過......
Twitter有人過到了

打出16788
昏迷童子Sleepy 01:10 PM 07-26-20
Twitter有人過到了

打出16788
[笨大]太遲了...頭已叩......

[悲報]
依照巴哈的消息...
雪霸似乎真係盲盲地......
昏迷童子Sleepy 12:31 AM 07-28-20
一週年前又改設定......
命閃同平衡系全面升級......
Z同女主等部分機連SSR咭都升埋......

另外...自選SSR將於3/8中午玩完...未換請早......
不過好多人都估到時會換一週年活動上場......
GN00508771 03:41 AM 07-28-20
呢度我諗得番我同你有玩就是啦w

和平之花終於有望上位做希望之花
唔使成日俾人笑
GP03D 02:23 PM 07-28-20
我都仲有玩,但係活動超悶冇新意,點解唔玩阿寶+鐵甲個D活動,至少冇咁悶先...
我又抽唔到真三一,FREEDOM,壓戰5最後個關都AUTO唔到,完全冇動力...
D平衡真係差到,得幾隻野可以用....
昏迷童子Sleepy 07:14 PM 07-30-20
呢度我諗得番我同你有玩就是啦w

和平之花終於有望上位做希望之花
唔使成日俾人笑
笑都笑左寶少二房先啦......
失明人士專用咭......

作者: GP03D:
我都仲有玩,但係活動超悶冇新意,點解唔玩阿寶+鐵甲個D活動,至少冇咁悶先...
我又抽唔到真三一,FREEDOM,壓戰5最後個關都AUTO唔到,完全冇動力...
D平衡真係差到,得幾隻野可以用....
其實換乘活動背後的版權問題複唔複雜?......
其實講穿咪又係肯唔肯寫劇本......

本童子有免費大魔有主角有姥姥WING都未auto到鎮5啦......
仲話出EX...笨大真係以為咁多人M屬性滿瀉咩......

至於平衡呢家野...算把啦......
擺明就係開頭求其set之後而家先開始補鑊逐樣執......

——————————我是分隔線——————————

Part8完食......
雪霸出一出場又擺埋一邊......
之後幾乎全段都係ZEGAPAIN......
所以本童子可否投訴本篇封面違反商品說明條例...一隻泰坦斯卒都冇......
GN00508771 12:20 AM 07-31-20
聽日張SSR GETTER BEAM
就咁睇性能我唔多明白佢憑咩值期間限定
————-
10區打到去闇腦前 等踏入8月+5埋隻雙界皇帝後去試下打先
昏迷童子Sleepy 02:56 PM 07-31-20
聽日張SSR GETTER BEAM
就咁睇性能我唔多明白佢憑咩值期間限定
————-
10區打到去闇腦前 等踏入8月+5埋隻雙界皇帝後去試下打先
新咭本質唔太差......
只係舊咭太屈...之後新咭點計都比唔上......
好明顯兩張調轉時間出會合理好多......
GN00508771 01:04 AM 08-01-20
3脫力+分析+淡定哥

闇腦不堪一擊⋯⋯
昏迷童子Sleepy 02:15 AM 08-01-20
3脫力+分析+淡定哥

闇腦不堪一擊⋯⋯
所以手頭只有1脫力的本童子係咪可以離場......

p.s.其實到而家都唔知什麼淡定哥激勵哥係乜水......
GN00508771 09:56 AM 08-01-20
所以手頭只有1脫力的本童子係咪可以離場......

p.s.其實到而家都唔知什麼淡定哥激勵哥係乜水......
淡定哥:界塚伊奈帆
激勵哥:齊力可

冇咁多脫力 玩3怒濤疊加一下秒都得既 心諗
昏迷童子Sleepy 03:35 PM 08-02-20
睇番隔離帖先知尋晚live真係打牌打足兩粒鐘......

新版自選SSR有得揀真三一舊咭!?......
GN00508771 03:58 PM 08-02-20
冇寶珠跟就是啦w

諗緊換乜好
昏迷童子Sleepy 10:06 PM 08-04-20
終於捨得出水著咭......

只係對本童子黎講...
宗介都總算有餵食過一排......
至於按摩人就......
GN00508771 10:47 PM 08-04-20
終於捨得出水著咭......

只係對本童子黎講...
宗介都總算有餵食過一排......
至於按摩人就......
攻擊回避講真 唔係獨角獸就VVV4
昏迷童子Sleepy 11:28 PM 08-13-20
下次直播...揀正21/8......
由於開正呢個game開業果日......
所以好多人都諗住呢次實會同呢邊有關......

至於下個新活動......
如果對成班女副都冇乜愛的話其實可以跳過......
GN00508771 12:01 AM 08-14-20
下次直播...揀正21/8......
由於開正呢個game開業果日......
所以好多人都諗住呢次實會同呢邊有關......

至於下個新活動......
如果對成班女副都冇乜愛的話其實可以跳過......
希望會有少少爆點

家用新作就一定冇
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面