Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-01-20, 11:15 PM   #251
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
VVV好用左好多,精神超勁,已家可以幫手BREAK埋,如果可以有2樣BREAK就一線啦.

黑G有2回前途冇限...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-20, 10:34 PM   #252
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
個3倍真係唔抽好過抽
抽左3下得1張ssr orz.....
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-20, 07:43 PM   #253
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
個3倍真係唔抽好過抽
抽左3下得1張ssr orz.....
呢d野笑下就算啦......
3%加3倍都個係得9%...即係個10抽連理論值都保唔到1個SSR......

就連而家三一麻雀俠個池保2張SSR本童子都要睇埋下期出乜先放心去抽/唔抽......
因為唔夠多石抽第二轉怕下期仲正就......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-20, 02:45 PM   #254
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

尋晚基本上純粹係寺甜講故show......

新野唔多...
風魔開地圖炮......
眼鏡狗第三SSR......
Part10帝皇參上......

最後由於冇乜新突破所以再俾300石賠罪......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 10-21-20, 06:03 PM   #255
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
00第一季劇情突然坐火箭咁趕
不過總算出TRANS AM了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-20, 12:03 PM   #256
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

無言

舊 11-28-20, 02:30 AM   #257
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

結果唔通又黎寺甜講故モード?......

講番近排出左乜......
Part11側田參上......
居然係防命...火力其實夠唔夠架......

今晚出左篇鬼咁長0既文求情......
因為太長...未有心機詳細睇......

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-28-20, 03:44 PM   #258
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

寶爺成為第一位(部機)出第4張SSR必殺既角色

舊 11-30-20, 09:23 PM   #259
魔法之子
Game Master

抽到明日香唔中寶少
小小抽下算
舊 12-04-20, 11:54 PM   #260
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

壓戰S5...R1?......
換乘S4...宗介揸V型......
三一麻雀俠2號機登場......
但係完全冇講聖誕同賀正有乜限定品出......
亦都冇提主線幾時出part12......
最後...定番0既300石謝罪金......

[OT]
笨大終肥水不流別人田...自己的OGプラモ自己出......
不過俾千值練部SRX搶哂風頭......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 12-05-20 12:13 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 12-11-20, 04:08 PM   #261
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

宗介同健一超絕強化

舊 12-12-20, 11:28 PM   #262
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: GN00508771 查看文章
宗介同健一超絕強化
健一冇用開唔知差幾遠......
宗介就真係由二線中上直升一線......

不過個故事寫得好似平庸左少少......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-13-20, 03:49 PM   #263
GP03D

引用:
宗介同健一超絕強化
但係唔抽哂2個活動上唔到170氣力
騙課....

新池Zeta新鐵甲,點課呀....

舊 12-13-20, 05:04 PM   #264
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

Z終於肯開大劍......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-13-20, 09:34 PM   #265
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: GP03D 查看文章
但係唔抽哂2個活動上唔到170氣力
騙課....

新池Zeta新鐵甲,點課呀....
RED:「グレートとゼータのパーツを引けば宗介を強くできるよ」

當為左宗介去抽
雖然條氣超唔順

舊 12-15-20, 01:47 PM   #266
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

都估到係咁...
好似Nu咁暴力推性能(攻回命全加+破盾加倍+氣力120開罩)......

作為ゼータ廚的本童子都總算收貨......
之但係冇愛的話今回應該唔少人選擇跳過......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-15-20, 10:50 PM   #267
GP03D

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章

都估到係咁...
好似Nu咁暴力推性能(攻回命全加+破盾加倍+氣力120開罩)......

作為ゼータ廚的本童子都總算收貨......
之但係冇愛的話今回應該唔少人選擇跳過......
都係上唔到一線,定位有D怪...
反而鐵也幾勁,仲可以上到180氣力,不過冇愛,所以都係SKIP啦,留嚟抽月底限池...
健一必3應該上頂級啦,FREE 20珠咁爽

舊 12-16-20, 01:36 AM   #268
魔法之子
Game Master

之前戈300石賠D乜
我發覺我日acc冇得賠
但係中acc又有(睇劇情用)
宗介我本身中好多次所以唔弱
不過而家走去練ユニス・エアリー珠
又幾好用
舊 12-16-20, 05:09 PM   #269
GP03D

引用:
之前戈300石賠D乜
我發覺我日acc冇得賠
又幾好用
好似日ACC都有賠?

今日又賠250....

舊 12-16-20, 09:09 PM   #270
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
之前戈300石賠D乜
我發覺我日acc冇得賠
又幾好用
引用:
作者: GP03D 查看文章
好似日ACC都有賠?

今日又賠250....
300石官方講法其實係“每次開完live之後的慶祝賞金”......
但係由於近年幾乎次次live結果都係令人失望......
結果攪到呢300石好似係為左避免大炎上先派出黎的補償......
所以本童子先至叫佢做謝罪金......

至於今日果250石...就真係貨真價實0既謝罪金喇......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-17-20, 12:41 PM   #271
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

今次戈250石 寫作賠償石 讀左聖誕禮物(玩得太多CYGAME)

舊 12-21-20, 11:34 PM   #272
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

迎擊戰完全冇好感⋯

舊 12-22-20, 01:35 PM   #273
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
迎擊戰完全冇好感⋯
唔係一開始就已經知係用黎俾班課長自架咩?......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-22-20, 07:39 PM   #274
魔法之子
Game Master

入去AUTO咪算
求其啦
舊 12-22-20, 10:14 PM   #275
GP03D

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
唔係一開始就已經知係用黎俾班課長自架咩?......
個問題係....驚課長都嚴煩....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 07:46 AM

手機版 | APP版