Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
liar 09:12 AM 03-15-13
3月21號公佈跨PS4,延期至2014
lange_why 02:53 AM 03-17-13
可以準備出機了
武藤遊戲 10:53 AM 03-19-13
【2013→7/25】[PS3/PS Vita] アトラス「ドラゴンズクラウン」
 発売予定日決定
川上双葉 11:13 AM 03-19-13
終於有日期\/
真十人€ 11:36 AM 03-19-13
プレイヤーキャラ声優公開

「エルフ」CV:今井麻美、「ソーサレス」CV:井上喜久子、「ファイター」CV:澤田、「アマゾン」CV:田中敦子、「ウィザード」CV:安元洋貴、「ドワーフ」CV:石塚運昇

値段 8190円
Rance 11:44 AM 03-19-13
嗚啊,豪華聲優陣
鈴蘭 12:33 PM 03-19-13
貴到飛起,原本仲打算買晒psv同ps3版,而家要諗諗先
由手機版發出
Alucard_Lam 02:20 PM 03-19-13
豪華聲優陣.但相信不只這些
鈴蘭 02:52 PM 03-19-13
分開兩個Topic講好煩......
樓上張新圖已經有隻新角色啦
應該唔止得呢幾個職
起碼而家未見到有Monk/priest/cleric呢類角色,但作為一隻咁D&D Like既game,無可能無啦

而且肯定有DLC職同DLC Quest啦
Alucard_Lam 04:02 PM 03-19-13
作者: 鈴蘭:
分開兩個Topic講好煩......
樓上張新圖已經有隻新角色啦
應該唔止得呢幾個職
起碼而家未見到有Monk/priest/cleric呢類角色,但作為一隻咁D&D Like既game,無可能無啦

而且肯定有DLC職同DLC Quest啦
師兄你指個拎住大袋嘅角色?果個係day one trailer就有架啦,應該作為NPC角色、player嘅流動儲物櫃而存在(我估)
對於一隻2D横向過版式,或dungeons and dragons style 嘅動作遊戲,五人選揀都好typical. 我反而有興趣知道個故事主線角色,同歹角嘅設定. 既然請到一堆資深聲優,就應該唔會只係配一下攻擊,撃中或必殺技叫聲咁簡單. 我相信Vanillaware響依方面應該唔會叧人失望(呱). 都係等下官方遲下公開嘅情報. 至於DLC...真係乜都得.出個物、魔相修嘅角色就好啦!
鈴蘭 04:43 PM 03-19-13
作者: Alucard_Lam:
師兄你指個拎住大袋嘅角色?果個係day one trailer就有架啦,應該作為NPC角色、player嘅流動儲物櫃而存在(我估)
對於一隻2D横向過版式,或dungeons and dragons style 嘅動作遊戲,五人選揀都好typical. 我反而有興趣知道個故事主線角色,同歹角嘅設定. 既然請到一堆資深聲優,就應該唔會只係配一下攻擊,撃中或必殺技叫聲咁簡單. 我相信Vanillaware響依方面應該唔會叧人失望(呱). 都係等下官方遲下公開嘅情報. 至於DLC...真係乜都得.出個物、魔相修嘅角色就好啦!
我講呢隻Fairy.....雖然都好高機會唔係Playable
大圖

其實講番D&D,好想玩黑妖戰士架
真十人€ 04:58 PM 03-19-13
美版就似乎係8月6日

http://www.ign.com/articles/2013/03/...n-vita-and-ps3
Alucard_Lam 05:08 PM 03-19-13
作者: 鈴蘭:
我講呢隻Fairy.....雖然都好高機會唔係Playable
大圖

其實講番D&D,好想玩黑妖戰士架
依個咪癡住大袋男出現果隻妖精囉.咁細粒要操控的話相信都需要有番咁上下技術...
其實我都想多幾個角色揀,重有四個月話唔定有驚喜呢!
Rv250 07:23 PM 03-19-13
可以買機\/

雖然好驚而家好普遍嘅”趕出街結果一大堆bug”
野良猫 03:00 PM 03-19-13
都係買psv方便啲,出街solo打,番屋企就連線打
鈴蘭 02:43 PM 03-21-13
唯一擔心係關卡數夠唔夠多
村正雖然好多關但好多都係兼用卡........但呢隻唔可以架嘛
野良猫 03:52 PM 03-21-13
整隻demo嚟先啦~
Einhander 03:54 PM 03-21-13
終於可以係倉底拎返部PSV出黎
安安 05:34 PM 03-21-13
http://www.youtube.com/watch?v=bwMKiimtmaI
プロモーションムービー#1

holsety 05:42 PM 03-21-13
d人設..想點
fami~yan 07:13 PM 03-21-13
作者: holsety:
d人設..想點
有咩問題?
野良猫 07:17 PM 03-21-13
d人設..想點
有咩想點?隻GAME係咁架喎
lunn 07:20 PM 03-21-13
d人設..想點
幾正丫
無問題喎!!!
血之淚 07:58 PM 03-21-13
d人設..想點
由PS2奧丁過陣人設已經係咁
如果突然換人設我信相購買意慾會減少一半
小昭Teddy 09:01 PM 03-21-13
唔好講咁多, 快D出啦, 我當初買機有一部份係為左呢隻GAME架
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面