Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-20, 03:52 PM   #44676
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: pet3 查看文章
弓貞和狂武好像飛天了

但狂武點連?
第一回合

黑杯狂武+雙呆全開
之後直接次次回100 ?
-------------------------

寶石+雙呆藍放=55
一呆+50 =65
二呆+50= 第3次完成

這種我就識
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
解答w

要注意既話 對面唔係3隻既話有機會充唔番100w
整多張孔明或C狐(最好絆禮)
就完美

——————
水著貞德、莉莉絲全部飛哂天w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-20, 04:32 PM   #44677
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
解答w

要注意既話 對面唔係3隻既話有機會充唔番100w
整多張孔明或C狐(最好絆禮)
就完美

——————
水著貞德、莉莉絲全部飛哂天w
這次好像抽寶2 3比較好

全體加30 x2
又3藍
好像好容易在第三回合出到寶具
可以加多好多攻

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-20, 04:33 PM   #44678
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
弓貞和狂武好像飛天了

但狂武點連?
第一回合

黑杯狂武+雙呆全開
之後直接次次回100 ?
-------------------------

寶石+雙呆藍放=55
一呆+50 =65
二呆+50= 第3次完成

這種我就識

對於未能升到 310 C呆 (可惡的碎片/金蛋), 用寶石翁解決3T的第一面吧

=====
碎片超難掉
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-20, 04:35 PM   #44679
pet3
The One

引用:
作者: digiharuka 查看文章
對於未能升到 310 C呆 (可惡的碎片/金蛋), 用寶石翁解決3T的第一面吧

=====
碎片超難掉
金蛋和武廢我都有
已經技30

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 08-11-20, 06:16 PM   #44680
pet3
The One

引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
但打我空中庭園

雙呆 百級寶二黑杯武藏

1去2無事
2去3 只有95%

果然只能用04服嗎
還打算養衣服

FGO 目標預算
舊 08-11-20, 08:37 PM   #44681
digiharuka

引用:
但打我空中庭園

雙呆 百級寶二黑杯武藏

1去2無事
2去3 只有95%

果然只能用04服嗎
還打算養衣服
HP 剛好鞭少一下? 試一試先普攻一下吧
====

FGOW 才是真五周年壓軸
舊 08-12-20, 02:19 AM   #44682
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
做1個日任 10粒, 2個再多10粒, 3個再多10粒; 去看任務看看啦
我知,我話少左動力打係因為金種火我仲有500以上,7億QP,技石各100以上,金果100以上
以前都話有綠方所以每日都會打一場40AP種火同QP關,修練場就打哂當農技石同素材,但而家無左綠方我連清體都懶
今日真係求其打左三關農下素材就無玩,應該係開game以o黎最懶o既一日

舊 08-13-20, 09:11 AM   #44683
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
綠方好似愈黎愈少
官方近排燒綠方好似勁左好多
你地D綠方數量點維持?

舊 08-13-20, 10:18 AM   #44684
digiharuka

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
綠方好似愈黎愈少
你地D綠方數量點維持?
未換擴張, 還有2000多
梅林那張換1張開圖夠了

一直都不夠啦
舊 08-13-20, 01:18 PM   #44685
蛋撻王子
功德完滿

引用:
未換擴張, 還有2000多
梅林那張換1張開圖夠了

一直都不夠啦
梅林個張係幾爆

2000咁真係好缺

舊 08-13-20, 01:48 PM   #44686
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
而家儲左一萬左右
好似近兩三次都唔岩換先儲到咁多sosad

舊 08-14-20, 05:29 PM   #44687
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

水着2
巴御前
紫式部
阿比

舊 08-14-20, 07:36 PM   #44688
digiharuka

輩前是配布呢

然後原畫早就(?)漏風了

https://twitter.com/toi81008/status/1225133985614839808
舊 08-15-20, 01:26 AM   #44689
蛋撻王子
功德完滿

引用:
輩前是配布呢

然後原畫早就(?)漏風了

https://twitter.com/toi81008/status/1225133985614839808

好J到

舊 08-15-20, 01:57 AM   #44690
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今次event睇佢個寫法,係咪即係早上10點開放昼,晚上8點先開放夜
マシュ新靈衣,睇落好似成長左
兔王張code個效果其實係咪即係攻擊前發動
引用:
綠方好似愈黎愈少
你地D綠方數量點維持?
其實真係唔多夠用,而家銀種火多數都賣o黎換綠方
引用:
水着2
巴御前
紫式部
阿比
終於等到水著巴
希望只係4星

此篇文章於 08-15-20 01:59 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 09:28 PM   #44691
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
綠方好似愈黎愈少
你地D綠方數量點維持?
賣種火(逃

舊 08-16-20, 09:33 PM   #44692
蛋撻王子
功德完滿

引用:
賣種火(逃

其實都有賣
但都係得番18000
好似捱唔到好多次禮裝咁

最近又好多d小呼種火呼符換

舊 08-16-20, 11:36 PM   #44693
digiharuka

引用:
其實都有賣
但都係得番18000
好似捱唔到好多次禮裝咁

最近又好多d小呼種火呼符換

咁加服裝, lv exp 等那些換一張就夠吧
=====

近來新角都要煌星碎片但又難掉到死, 水著角又不知要不要用上了
舊 08-17-20, 09:16 AM   #44694
蛋撻王子
功德完滿

引用:
咁加服裝, lv exp 等那些換一張就夠吧
=====

近來新角都要煌星碎片但又難掉到死, 水著角又不知要不要用上了
通常水著角色好似唔會用太多新料
因為都多新玩家加入
最難都只係貝殼

通常黎講
唔知布姐係咩職呢

舊 08-17-20, 10:34 AM   #44695
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
因為都多新玩家加入
最難都只係貝殼

通常黎講
唔知布姐係咩職呢
其實我有時都好懷疑究竟有無新玩家入坑
FGO入坑要求咁高
淨係刷5星我覺得已經係絕望級

舊 08-17-20, 10:42 AM   #44696
digiharuka

引用:
因為都多新玩家加入
最難都只係貝殼

通常黎講
唔知布姐係咩職呢

交換有煌星同蛋就會令人不安

看換棋子,只有 劍槍騎 三款
輩前是槍, 餘下的便是劍騎和外職, 照理布姐是劍吧, 騎職伊莉亞? 那位繼續AE?

此篇文章於 08-17-20 10:46 AM 被 digiharuka 編輯。
舊 08-17-20, 10:58 AM   #44697
digiharuka

引用:
作者: ko121314 查看文章
FGO入坑要求咁高
仲有新人玩,仍不時見到新(石)帳要求加友

=========
福袋抽了2015, 有5/14 卻來嫁王, 寶2, 也好
禮裝沒抽, 換了蘭陵王及柳生, 畫面被cut下這兩張影響較少. 要是段藏拉遠一點就即換

此篇文章於 08-17-20 11:01 AM 被 digiharuka 編輯。
舊 08-17-20, 11:08 AM   #44698
蛋撻王子
功德完滿

引用:
交換有煌星同蛋就會令人不安

看換棋子,只有 劍槍騎 三款
輩前是槍, 餘下的便是劍騎和外職, 照理布姐是劍吧, 騎職伊莉亞? 那位繼續AE?
岩岩升左劍呆毛上100級
衝住個技能強化個勢推左上去

雖然布姐渣住咁大把劍
都希望佢唔係劍職可以充實下我D其他職階

應該唔會出重覆職階吧
我都想知殺生院會出咩職

舊 08-17-20, 11:10 AM   #44699
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ko121314 查看文章
FGO入坑要求咁高
與其自己刷首抽
其實比少少錢買個石帳或者初始帳會更加快樂

不過通常d無比開錢打機既玩家都係唔捨得未玩隻game就比左錢先
但刷首抽都係一個樂趣黎既

至少我覺得隻game仍然係好吸客
日本個人氣太勁啦

引用:
仲有新人玩,仍不時見到新(石)帳要求加友

=========
福袋抽了2015, 有5/14 卻來嫁王, 寶2, 也好
禮裝沒抽, 換了蘭陵王及柳生, 畫面被cut下這兩張影響較少. 要是段藏拉遠一點就即換
我雖然換左虞美人同刑部姬

但講圖面我覺得咁多張最靚一定係段藏

舊 08-17-20, 05:11 PM   #44700
digiharuka

泳裝職階繼續是估你唔到的

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:11 AM

手機版 | APP版