Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-21-17, 06:48 PM   #34576
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
BB竟然係送
佛心營運
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 06:53 PM   #34577
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
即係下星期我要好似土方開寶具咁抽法

其實最好就下個月個ccc event嫁王都繼續有份pu比我抽

我已經唔求一定要中嫁王,比多兩隻4星既我就知足

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-21-17 07:03 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 07:11 PM   #34578
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 07:12 PM   #34579
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
唔好同我講lip高星過BB就得了
殺生院我可以接受
其實求其作個理由就可以將passionlip變boss 5星...
在BB係送的前題下, 反正玩家都係買單買得好開心

經過guda二期後,
除非分part 1/2, 如果唔係我唔太信會在一個活動有3隻新角(5星+石抽4星 或 雙5星)
舊 04-21-17, 07:21 PM   #34580
gingq7

當日奶光出時,已經有田中理惠在CV表,雖然之後刪了
估唔到一年前已經在計劃CCC活動?
舊 04-21-17, 07:32 PM   #34581
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實求其作個理由就可以將passionlip變boss 5星...
在BB係送的前題下, 反正玩家都係買單買得好開心

經過guda二期後,
除非分part 1/2, 如果唔係我唔太信會在一個活動有3隻新角(5星+石抽4星 或 雙5星)
情意結問題

BB得 4星,如果passionlip 係5星既話
就好似:酒吞得四星,茨木有五星。白槍王得四星,圓桌五星。

大概咁既感覺
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 07:33 PM   #34582
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
開服到現在這個公佈名單所有CV總算也齊了(應該)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 07:35 PM   #34583
細路翔
The One

其實當初唔係求其將以前系列作有演出既cv列晒出黎拋你地炸咩

真係要用人時可以事後再傾

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 07:57 PM   #34584
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 大破人間 查看文章
情意結問題

BB得 4星,如果passionlip 係5星既話
就好似:酒吞得四星,茨木有五星。白槍王得四星,圓桌五星。

大概咁既感覺
但係叫小倉唯上去冇理由連角色都冇

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 08:05 PM   #34585
鐵之侍

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
但係叫小倉唯上去冇理由連角色都冇
passionlip 是四星有問題嗎?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 04-21-17, 08:10 PM   #34586
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
passionlip 是四星有問題嗎?
有Passionlip就自然有Meltlilith....

雙4*唔會比一隻5*易抽,哩個係我水著的教訓...

舊 04-21-17, 08:16 PM   #34587
鐵之侍

引用:

雙4*唔會比一隻5*易抽,哩個係我水著的教訓...
的確,為了抽雙子花了很多才中(雖然使我L 狐寶4)

還有羅伯和高文那次也是,五星一早已中四星卻是花很多才有

舊 04-21-17, 08:26 PM   #34588
gingq7

引用:
有Passionlip又真係唔代表會有Meltlilith..(看向美遊...)
guda二期竟然可以唔出沖田Alter呢d擺明賺到笑既卡而出隻男角做5星, 就知呢個營運/TM係好難估計既,
一陣出隻岸波白野(男)做5星就好笑
舊 04-21-17, 08:38 PM   #34589
鐵之侍

引用:
作者: gingq7 查看文章
有Passionlip又真係唔代表會有Meltlilith..(看向美遊...)
guda二期竟然可以唔出沖田Alter呢d擺明賺到笑既卡而出隻男角做5星, 就知呢個營運/TM係好難估計既,
一陣出隻岸波白野(男)做5星就好笑
Meltlilith在初期折包資料是有份的,加上CV是一直已有配音的早見機會怎也大很多

舊 04-21-17, 08:50 PM   #34590
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
我只係擔心個event難度
啱啱過完魔神王但卡緊人王,有冇巨巨可以指點迷津
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 08:50 PM   #34591
~小鬼~
白虎白虎白白虎

有傳係2 part

5*殺生+4*鈴鹿
5*lip+4*mil

我都係放棄思考算

舊 04-21-17, 08:51 PM   #34592
細路翔
The One

引用:
作者: 血之淚 查看文章
自己有產星角就抱大腿黑貞,無就相反都得,極速收佢皮

其實我一隻想問主線隻淫獸芙芙有幾成機率係當年月姬設定入面隻靈長類殺手

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-21-17 08:54 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-21-17, 08:54 PM   #34593
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
照計你打得嬴魔神王唔可能會輸人王
人王根本係送比你嬴架喎,自爆架喎佢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 08:55 PM   #34594
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 細路翔 查看文章
自己有產星角就抱大腿黑貞,無就相反都得,極速收佢皮

其實我一隻想問主線隻淫獸芙芙有幾成機率係當年月姬設定入面隻靈長類殺手
邊度駛幾多成 佢最尾咪講到明比你聽係果隻
只係唔係同一個個體之嘛

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-21-17, 08:56 PM   #34595
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
有傳係2 part

5*殺生+4*鈴鹿
5*lip+4*mil

我都係放棄思考算
就算果兩隻真係一隻4一隻5
應該都會係maltlilith係5星.....

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-21-17, 08:57 PM   #34596
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
黑A既元兇

舊 04-21-17, 09:00 PM   #34597
鐵之侍

引用:
有傳係2 part

5*殺生+4*鈴鹿
5*lip+4*mil

我都係放棄思考算
沒什麼,水著池很多還不是給這招搞到很慘

舊 04-21-17, 09:01 PM   #34598
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
照計你打得嬴魔神王唔可能會輸人王
人王根本係送比你嬴架喎,自爆架喎佢
其實係我打完魔神王用哂3咒
人王果度我又唔記得換人

既然佢會自爆咁我過多幾日打埋佢
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:09 PM   #34599
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
其實係我打完魔神王用哂3咒
人王果度我又唔記得換人

既然佢會自爆咁我過多幾日打埋佢
既然佢會自爆
應該係要玩無敵迴避減CHARGE
拖TURNS到第十戒等佢自爆

(依家講到咁白都唔緊要啦掛?
大部分師兄都過左)

舊 04-21-17, 09:17 PM   #34600
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
既然佢會自爆
應該係要玩無敵迴避減CHARGE
拖TURNS到第十戒等佢自爆

(依家講到咁白都唔緊要啦掛?
大部分師兄都過左)
等3符返黎,
有黑J打就得
一下寶具打30幾萬
我係抱蛋撻大隻黑J打
雖然我係正常打
唔知一次打得太多HP同時用D戒指會唔會秒人
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:44 AM

手機版 | APP版