Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 03-20-11, 09:47 PM   #1
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
花展2011

繼續交行貨....

舊 03-26-11, 08:53 AM   #2
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
咁幾時交非行貨??

即批相較"平".....無乜立體感?

高光位死白了一點,例如#1......做成"平"的感覺

此篇文章於 03-26-11 08:59 AM 被 OldCake 編輯。
OldCake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-11, 10:51 AM   #3
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
作者: OldCake 查看文章
咁幾時交非行貨??

即批相較"平".....無乜立體感?

高光位死白了一點,例如#1......做成"平"的感覺
多謝餅爺指教
今年的確影得幾求其
基本上大部分構圖都係,
前景散>主體<後景散 影完就算,
其他都無咩理過
今次個人心水係3,4,14
3,4雨戰新嘗試,影花以外既野
14夜戰手持結果(波頭壞了)

至於立體感...
可能係天氣問題
幾日天陰有雨,散射光減弱左立體感
(丙吧,我依擺明就係籍口)

此篇文章於 03-26-11 12:11 PM 被 seetold 編輯。
seetold 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:08 PM

手機版 | APP版