Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-12, 11:05 PM   #276
field11
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
引用:
作者: 魔璃 查看文章
動漫節扭旦區竟然有一部
正! 一套有幾多隻?
field11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 11:20 PM   #277
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: field11 查看文章
正! 一套有幾多隻?
5隻

我重複左紅, 爭隻藍

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 05:55 PM   #278
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
‎3至5話最新上載!! (香港中文字幕版)
第3話 好痛!醉酒英雄大冒險
第4話 妄想被禁止!藍戰士離經叛道的痛楚
第5話 好痛好痛☆黃戰士媽媽

什麼>!>>!>!

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-12, 11:04 AM   #279
凍檸茶
The One
青龍使用者

AKB 紅入手

仲走咗去抽咭

此篇文章於 08-08-12 11:06 AM 被 凍檸茶 編輯。
舊 08-08-12, 11:42 AM   #280
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

都話o左Enter做硬反骨仔啦
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-12, 12:55 AM   #281
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
‎3至5話最新上載!! (香港中文字幕版)
第3話 好痛!醉酒英雄大冒險
第4話 妄想被禁止!藍戰士離經叛道的痛楚
第5話 好痛好痛☆黃戰士媽媽

什麼>!>>!>!
除左香港官網外仲有埋官方既中文字幕,待遇仲勁過公認既

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-12, 09:27 AM   #282
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
-del-
舊 08-09-12, 12:25 PM   #283
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 地場衛 查看文章
除左香港官網外仲有埋官方既中文字幕,待遇仲勁過公認既
即係係咪香港唔會播非公認

舊 08-09-12, 12:27 PM   #284
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
5隻

我重複左紅, 爭隻藍
係咪剩係得動漫節有?
miss左街周圍都唔見有

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-12, 12:35 PM   #285
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: colus 查看文章
係咪剩係得動漫節有?
miss左街周圍都唔見有
真系唔知喎 ... 我都見唔倒有

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 08-09-12, 12:39 PM   #286
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
真系唔知喎 ... 我都見唔倒有
前日見到玩具舖放左本"非公認秘笈"出黎,
入面有介紹已經出左/將會出既非公認相關產品,
有shf,有萌萌槍等等...但都冇呢套蛋...
而家好驚冇機會入返...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 03:55 PM   #287
field11

註冊日期: Oct 2009
唔經唔覺官網出到第九集喇. 套野真係百看不厭.
field11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 12:08 PM   #288
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003

謝邦似乎唔係本人,但謝達竟然係…
btw Teaser海報風味詐欺

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |

此篇文章於 08-18-12 12:13 PM 被 XMew 編輯。
XMew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:42 PM   #289
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87

superhero expo
套戲中文配音
skull就咁用返英文名

旦機有特命同科士就係無akb

但係又有akb既shf賣

此篇文章於 08-18-12 08:51 PM 被 森羅 編輯。
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:55 PM   #290
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: XMew 查看文章

錢幣哥?!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 09:21 PM   #291
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 森羅 查看文章

superhero expo
套戲中文配音
skull就咁用返英文名

旦機有特命同科士就係無akb

但係又有akb既shf賣
想問主舞台有無D咩野睇?

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 11:02 PM   #292
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
就係得movie大戰

1130 1430 1730一場
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 12:23 AM   #293
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
咁Shinkenger同DCD,W呢?@@請問有咩睇?
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 11:59 PM   #294
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: XMew 查看文章

因為謝邦和謝達都係後繼者。
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%AE%...3%B3_THE_MOVIE
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 09:55 AM   #295
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
咁Shinkenger同DCD,W呢?@@請問有咩睇?
有皮套演員同d細路玩問答同影相, 影相要排隊拎籌

會場仲有特警騎腰帶同Prism Beaker賣

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 09-03-12, 01:05 AM   #296
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
卡幫Type-G將會在特命中登場

Mission31 宇宙刑事ギャバン現る(仮)(9/23)
脚本:下山健人 監督:渡辺勝也
ライノダブラー、ダンガンロイド2、ダンガンゾード2登場
謎のエネルギー反応を発見したゴーバスターズたちが急行した先には、
正体不明の怪人・ライノダブラーに追われているシェリーと名乗る女性が。
彼女を助けたゴーバスターズは、銀河連邦警察の宇宙刑事と宇宙犯罪組織マクーの事を知ることとなる!
更には、メタロイドも登場、ギャバンこと十文字撃とヒロムが激突し、

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 07:29 PM   #297
green232432

註冊日期: Jan 2009
9月16日 台灣唔播天裝 直接播海賊
http://yoyotv.ebc.net.tw/apps/index.html

天裝係黑歴史 好可憐
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 07:48 PM   #298
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: green232432 查看文章
9月16日 台灣唔播天裝 直接播海賊
http://yoyotv.ebc.net.tw/apps/index.html

天裝係黑歴史 好可憐

cctxb應不會一樣做法吧?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 08:48 PM   #299
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

唔出奇,話哂都已經賣o左身俾台灣佬做肉便器
舊 09-03-12, 11:05 PM   #300
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

唔出奇,以前都跳過超獸戰隊、激走戰隊(只播美版)、救急戰隊和未來戰隊幾套。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 東映 戰隊系列討論區 赤目黑龍 日本動漫畫討論版 1242 10-18-23 07:12 PM
[動畫] 東映ロボットガールズ 高級嘍囉 日本動漫畫討論版 0 07-10-11 11:48 AM
[求助]東映推出的 1:2 幪面超人 BLACK 及 SHADOW MOON 頭像 阿聰 收藏品討論版 10 03-09-08 08:55 PM
東映アニメ主題歌大全集 星矢 日本動漫畫討論版 14 05-22-04 08:15 PM
東映限定 愚零鬥武多 收藏品討論版 15 11-23-03 11:22 PM

現在的時間是 06:03 AM

手機版 | APP版