Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-06, 10:42 PM   #1
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
evastore訂野問題

邊度可以幫手預訂evastore貨品?
好想要個月曆

http://www.evastore.jp/index.cgi?rm=detail&id=1225

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 06:07 PM   #2
碇真嗣
Junior Member

註冊日期: Jun 2006
EVANGELION 既知名提高o左!?
開始有人提o下~~~
可能會hk番貨....
碇真嗣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 07:29 PM   #3
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
我想要個生命之樹o既火機

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 11:44 PM   #4
安東尼さん
Game Master
好人

引用:
作者: 碇真嗣
開始有人提o下~~~
可能會hk番貨....
其實我一直有留意evastore,
但係因為:
1. D野太貴
2. 唔知邊度可以幫手訂
所以放棄左

舊 09-25-06, 02:14 AM   #5
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 碇真嗣
開始有人提o下~~~
可能會hk番貨....
不嬲都出名架啦
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 09:54 AM   #6
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
我之前見到張poster
係一對eva波鞋,成隻鞋跟足初號機隻腳咁
型到死!!
知唔知邊到買到

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 02:43 PM   #7
聰頭
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: shukei
我之前見到張poster
係一對eva波鞋,成隻鞋跟足初號機隻腳咁
型到死!!
知唔知邊到買到

呢對
著左之後隋時暴走

舊 09-28-06, 05:30 PM   #8
安東尼さん
Game Master
好人

引用:
作者: 聰頭

呢對
著左之後隋時暴走
呢個係NEON GENESIS EVANGELION remix (Music DVD) 嘅封面,
無出過實物................

舊 09-28-06, 05:44 PM   #9
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 安東尼さん
呢個係NEON GENESIS EVANGELION remix (Music DVD) 嘅封面,
無出過實物................

車.......
原來係困人架 = =
得我仲咁期待tim~

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:23 AM

手機版 | APP版