Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 53 103 143 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 163 203 253  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 08:13 PM 09-03-18
姜維竟然修咁多
桃園再減時間w

有貼紙,可以再出返嚟打機
ouki 08:23 PM 09-03-18
作者: LR猫:
姜維竟然修咁多
桃園再減時間w

有貼紙,可以再出返嚟打機
其實下修姜生就可....桃園再減時間....仲用桃園來做咩
kaka2433 08:32 PM 09-03-18
桃園時間本身夠短,玩撚咩
想問返一個問題,法正幾cost咩能力,同埋巨虎王道點砌好
GUSTAV 08:39 PM 09-03-18
作者: ouki:
其實下修姜生就可....桃園再減時間....仲用桃園來做咩
張野太勁 同你鬥推推到3成血先開都仲得 你開先佢又開計收你頭

變左一係比佢推埋城開 一係要死哂d槍
LR猫 08:57 PM 09-03-18
作者: GUSTAV:
張野太勁 同你鬥推推到3成血先開都仲得 你開先佢又開計收你頭

變左一係比佢推埋城開 一係要死哂d槍
寡兵3代都多人用架啦
都唔知邊個腦殘仲要加個高傷輪比佢
kaka2433 09:08 PM 09-03-18
巨虎可以點砌
kev00269270 09:25 PM 09-03-18
桃園本身唔強
強在劉備 86 攻擊3綠...差唔多得如9攻
2.5Cost 9武超絕號令太犯規

冇睇3生唔知姜維點改
不過都威左咁耐係時候....
本身寡兵車輪,蜀仲一堆補血技
唔加超強輪都已經破格

司馬師...等晉國出多D卡就會勁啦,大概...
kaka2433 09:27 PM 09-03-18
桃園本身得5.5....再減點用.....
番薯勤 09:30 PM 09-03-18
作者: kev00269270:
桃園本身唔強
強在劉備 86 攻擊3綠...差唔多得如9攻
2.5Cost 9武超絕號令太犯規

冇睇3生唔知姜維點改
不過都威左咁耐係時候....
本身寡兵車輪,蜀仲一堆補血技
唔加超強輪都已經破格

司馬師...等晉國出多D卡就會勁啦,大概...
你漏左劉生嘅3征

桃園勁左好耐啦
去到4代有9武兵力 個副作用接近唔存在
望下天啟死全家仲要謎之減征

不過晉ver up之後武力通脹得咁勁已經冇覺得桃園好似以前咁霸道

預計下個ver會成街司馬懿+司馬昭+羊祜
羊祜招計5氣守人7氣冇難度

kaka2433 09:50 PM 09-03-18
想問巨虎我想砌5枚,但一定要有大槍,馬美周姫,同1支弓火計,剩餘可以砌咩,大槍可以用咩?
darkvolver 10:12 PM 09-03-18
都好,我晉4wara可以繼續磨,正常人都入張文鴦頹推。

蜀可以休息一下,魏你在何方..

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 10:16 PM 09-03-18
del....
abingo 10:18 PM 09-03-18
落美周姬蝕武蝕到喊...
巨虎,宋謙,呂蒙,美周姬,呂範

要大力可以落陳武+弱弓
darkvolver 10:18 PM 09-03-18
作者: kaka2433:
想問巨虎我想砌5枚,但一定要有大槍,馬美周姫,同1支弓火計,剩餘可以砌咩,大槍可以用咩?

紡績 2星 7/5 ?

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 10:25 PM 09-03-18
大家有沒有人,用過劉禪?想試下...

kaka2433 10:36 PM 09-03-18
作者: darkvolver:
紡績 2星 7/5 ?

thx師兄,紡績招計,好奇怪,要睇人地知力,
如果單睇卡性能係幾好7武5智,仲有冇其他選擇?
darkvolver 10:41 PM 09-03-18
你可以登入官網.net自己找下...

番薯勤 10:57 PM 09-03-18
作者: kaka2433:
thx師兄,紡績招計,好奇怪,要睇人地知力,
如果單睇卡性能係幾好7武5智,仲有冇其他選擇?
孫權自己大槍已經唔太需要另一支2COST以上嘅槍
用攻城宋謙就OK
GUSTAV 11:07 PM 09-03-18
作者: darkvolver:
大家有沒有人,用過劉禪?想試下...

呢張野最PK係要你D卡係3兵先勁
6eo 11:16 PM 09-03-18
https://youtu.be/WaZdw9dDbkQ

未轉VER之前打左幾場多魅司馬懿, 難用到痴線, 好難掌握個TIMING
有士氣王元姬可能會好D
呢場對7劍下天山真係差D比人推爆

作者: 番薯勤:
你漏左劉生嘅3征

桃園勁左好耐啦
去到4代有9武兵力 個副作用接近唔存在
望下天啟死全家仲要謎之減征

不過晉ver up之後武力通脹得咁勁已經冇覺得桃園好似以前咁霸道

預計下個ver會成街司馬懿+司馬昭+羊祜
羊祜招計5氣守人7氣冇難度
+4其實唔係好守到
不過5粒係方便既

作者: MR.CD-ROM:
司馬師只係減回復量
咁佢最廚係紅計回太多者
我覺得回50都好夠點知佢回成80都黎...

反而春華同麻矢無減有D意外
GUSTAV 11:20 PM 09-03-18
>反而春華同麻矢無減有D意外

生放佢講明知道有問題廢事修到d人棄game 而唔修的
6eo 11:29 PM 09-03-18
作者: GUSTAV:
>反而春華同麻矢無減有D意外

生放佢講明知道有問題廢事修到d人棄game 而唔修的
竟然係咁
kaka2433 11:41 PM 09-03-18
作者: 番薯勤:
孫權自己大槍已經唔太需要另一支2COST以上嘅槍
用攻城宋謙就OK
謝謝師兄,想問下衣家桃園時間有幾耐
柚原このみ 06:53 AM 09-04-18
6.3C,再修應該少極得6C
darkvolver 07:42 AM 09-04-18
睇來暫時會小人玩2.5陸抗

第一 ... 53 103 143 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 163 203 253  ... 最後

返回主題版面