Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
martinnitram 10:23 PM 06-10-13
作者: 大覺屋師真:
元朗就費事去了,如果最後真係冇惟有去附近模型鋪17x一set

yes, 上水大前日都未返.尋日就冇晒紅渣了...

尋日已留多次,不過我對果位懞懞下既阿姐真係冇咩信心
又唔洗o甘心急, y 拍都係 $150 到
而且今晚行過零食先見有 (lunch 都未見), 不過 yen 跌o左仲係賣 $38 一隻
(再唔係我讓係我 set 比你先都得o拉 )
亍 ◣ 10:28 PM 06-10-13
散買就話驚冇o者,一set大把等你買
呂鳳仙 11:09 PM 06-10-13
作者: martinnitram:
睇個樣似係 (包裝同一套三款), 但平過 yen 價又早o左出?
都見成個星期了
唔同架,宜家難食物語有個隻係普通色,
太源街有排都有掛過出黎賣,差唔多出左成個月喇~

魂shop個隻係特別(閃令令)色~

話說隔離壇有人辛苦搵左呢3隻野開post分享完第2日bandai就話出特別色……"
martinnitram 11:50 AM 06-11-13
作者: 呂鳳仙:
唔同架,宜家難食物語有個隻係普通色,
太源街有排都有掛過出黎賣,差唔多出左成個月喇~

魂shop個隻係特別(閃令令)色~

話說隔離壇有人辛苦搵左呢3隻野開post分享完第2日bandai就話出特別色……"
唔講都唔覺令立立...
BTW, 一出時無貨咩? 見係 7 仔都無咩人買
martinnitram 11:52 AM 06-11-13
作者: 亍 ◣:
散買就話驚冇o者,一set大把等你買
係o羅, 好少一開始就拆散比你買
J+1 01:01 PM 06-17-13
終於係零食開左會員卡,買10x$50 送 50,即時9折再用一張,隻格古洛即時唔駛錢買走
由手機版發出
martinnitram 12:26 AM 06-18-13
作者: J+1:
終於係零食開左會員卡,買10x$50 送 50,即時9折再用一張,隻格古洛即時唔駛錢買走
由手機版發出
o個次買完 $500 coupon 無耐就做 9 折真係想叫佢回水...
BTW, 有興趣o既版友就諗諗有無 so (買開 assault kingdom 的話又出o左 part 2, 又話出 ex02, 一陣 gundam converge 又出), 做埋今日 18 號, 又唔知幾時再做 (上次就復活節, 今次就父親節)
普通人一個 09:40 PM 06-19-13
set assault kingdom part 2見到零食散買都好齊,隻隻都有,感覺今set個造工已經差左,第一set靚好多,自己買左隻unicorn,拍埋隻gundam到,已經覺得差好遠
martinnitram 11:15 PM 06-19-13
作者: 普通人一個:
set assault kingdom part 2見到零食散買都好齊,隻隻都有,感覺今set個造工已經差左,第一set靚好多,自己買左隻unicorn,拍埋隻gundam到,已經覺得差好遠
相對 part 1, part 2 四隻都平均, 無邊隻話特別受歡迎.
就o甘睇官圖, 相對 part 1 都已經覺差o左.
martinnitram 11:17 PM 06-19-13
糖水, $5 蛋

Dangerous-boy 11:21 PM 06-19-13
這次PREMIUM BANDAI的限定版是在頭髮及衣服部份經過金屬光澤加工及特別上色處理的“終極火花”版本,
而且更附帶一個普通版沒有的限定底座。
大家快D黎睇下圖片比較一下普通版及限定版的分別啦!
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1000000511

martinnitram 11:44 PM 06-25-13
SD Gumdam Next 14 已出, 好在唔係 00 + raiser 分 A/B set, 遲o的應該可以平散買
亍 ◣ 09:46 PM 06-26-13
一式三份真好....

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...tKingdom/ex02/
Yuker 12:06 AM 07-03-13
唔知有冇版友有扭梗最近龍珠d Q版人物
扭左幾粒重複想同人交換
大覺屋師真 12:15 AM 07-03-13
SD Gumdam Next 14 已出, 好在唔係 00 + raiser 分 A/B set, 遲o的應該可以平散買
NEXT d質素越嚟越穩定
今set d上色同造型都好正 (點都有D油過界架喇, 但已好過初頭有災情果D好多)

next 16終於有大魔,魔蟹依D量產機喇, 一定要大量增殖

一式三份真好....
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...tKingdom/ex02/
到時零食一定死到唔死, 唔駛咁急買
martinnitram 09:57 AM 07-03-13
NEXT d質素越嚟越穩定
今set d上色同造型都好正 (點都有D油過界架喇, 但已好過初頭有災情果D好多)

next 16終於有大魔,魔蟹依D量產機喇, 一定要大量增殖

到時零食一定死到唔死, 唔駛咁急買
睇圖, Next 16 隻大魔,魔蟹應該分雙 A/B Set, 要量產就先要 $$$$$....

又, 其實 Ex 系平o的應該有市場...
martinnitram 09:59 AM 07-03-13
一式三份真好....

計埋 part 2 隻紅渣算唔算 3.5 份?
大覺屋師真 10:52 AM 07-03-13
睇圖, Next 16 隻大魔,魔蟹應該分雙 A/B Set, 要量產就先要 $$$$$....

又, 其實 Ex 系平o的應該有市場...
啱啱先讚完笨大希望唔好咁衰雙A/B啦....其中一款係好喇

隻Ex1我都仲未拆
講真,三連星咁dry, 加番d effect件落去都好d呀, Ex2真係死過1好多
martinnitram 11:25 PM 07-03-13
啱啱先讚完笨大希望唔好咁衰雙A/B啦....其中一款係好喇

隻Ex1我都仲未拆
講真,三連星咁dry, 加番d effect件落去都好d呀, Ex2真係死過1好多
明明 Next 系一開紿都係 5 隻 1 set, 搞搞下先又 6 隻 又 7 隻
普通人一個 06:27 PM 07-04-13
gundam converge 11隻X1同X2周街都超多貨,零食有好多....
J+1 06:35 PM 07-04-13
今次全部高達頭都係突章,放心...

你小心隻gun ace 附錄隻叉0 仲好
由手機版發出
GreenTea 04:58 PM 07-08-13

RAMBO ランボー フィギュアストラップ
価 格 : 各300円 全6種
発売日 : 2013年7月上旬発売
http://ameblo.jp/kitanclub/entry-11565932587.html
martinnitram 12:03 AM 07-09-13
7 月熱血硬派

martinnitram 12:03 AM 07-09-13
作者: GreenTea:

RAMBO ランボー フィギュアストラップ
価 格 : 各300円 全6種
発売日 : 2013年7月上旬発売
http://ameblo.jp/kitanclub/entry-11565932587.html
好似無散抽?
martinnitram 12:04 AM 07-09-13
作者: J+1:
今次全部高達頭都係突章,放心...

你小心隻gun ace 附錄隻叉0 仲好
由手機版發出
係貓店 FB 見到話有賣, 但出o左一日就唔見o左張圖...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後

返回主題版面