Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-19, 10:25 AM   #1
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
字母哥真係屈機喎。。
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-19, 02:13 PM   #2
不是藍星人
God of Gamer
Neverland

註冊日期: Sep 2004
終於完場......

舊 05-04-19, 02:20 PM   #3
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Hood 滿血打對面殘血.....
Jokic 唔炒罰應該有5OT 睇
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-19, 02:35 PM   #4
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
打到4OT先輸都幾係野...

舊 05-04-19, 10:57 PM   #5
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Hood 滿血打對面殘血.....
Jokic 唔炒罰應該有5OT 睇

可惜應該太攰炒罰
打左65分鐘, 好痴線
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-19, 08:34 AM   #6
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
而家徐嘉諾講波都幾難頂下
體通天下會去埋CCTVB SUPER頻道

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-19, 11:14 AM   #7
Penny仔

我求下你唔好再入樽啦
上次pk之後佢已經好多呢d波,成日走去dunk
個腦真係裝屎....
由手機版發出

此篇文章於 05-05-19 11:23 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 05-05-19, 11:45 AM   #8
6eo
美波様!

咖哩真係打到PAT屎咁
AI仲打得好過佢同K湯

成場靠KD carry到尾
舊 05-05-19, 12:00 PM   #9
Penny仔

冇記錯仲有2個play 拎左個波去單打
今日應該比KD......
舊 05-05-19, 04:28 PM   #10
Sar8
The One

AI,KD:其實係咪得我想贏

舊 05-05-19, 06:48 PM   #11
Penny仔

Mda今場第4節一開波排錯陣,一野比kd反cup
Tucker坐係bench度換都唔換唔切
點知curry打得咁差
由手機版發出
舊 05-07-19, 10:27 AM   #12
Sar8
The One

比火箭射到一面都係

舊 05-07-19, 11:49 AM   #13
Penny仔

好難打, 勇士人手仲短缺過火箭
Curry 傷右手指, 佢射波抽起果下有影響啦
明顯唔準
舊 05-07-19, 11:53 AM   #14
Sar8
The One

成個下半場唔係打快,而係打急...
而且勇士打得好「淋」
就算返主場都係唔樂觀

舊 05-07-19, 12:06 PM   #15
Penny仔

輸籃板,比人衝入黎搶好多
勇士難聽d講而家打6個人....
由手機版發出
舊 05-07-19, 12:10 PM   #16
Sar8
The One

有時睇到火箭咁易跳入來就搶左個off rebound真係吐血

舊 05-07-19, 12:25 PM   #17
Penny仔

後場唔夠人,連livingston都廢埋武功
上季你都仲可以擺個nick young試下

而家bogut唔可以用,bell又個腦殘左情況下
勇士個bench真係....

MDA 個陣仲deep過對手,有生之年終於見識到
由手機版發出
舊 05-07-19, 03:08 PM   #18
6eo
美波様!

引用:

由手機版發出
係...

成場都完全係火箭個節奏, 加上勇D外圍又唔準就再死快D
勇進攻解決唔到箭針對性既all switch, 迫住單打但有把握既只有KD

防守一唔係出緊死亡5小就比人重點針對黎單打,
勇成個bench根本無人用... 連Mckinnie都要出咁耐就知

上一場咁樣輸偷唔到一場都估到勇後患無窮
舊 05-09-19, 01:14 AM   #19
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:

由手機版發出
今年 gsw 應該過唔到 rockets 呢關啦???
除非正選個幾支炮真係準到每人拎 3, 40 分 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-19, 11:33 AM   #20
6eo
美波様!

湖真係搵番Lue...
LBJ對Lue係真愛
舊 05-09-19, 09:39 AM   #21
Penny仔

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
湖真係搵番Lue...
LBJ對Lue係真愛
Lue sir唔教, Lakers 呢隊波垃圾黎
雖然話冇關係, 但插隻Jason Kidd落黎做助教, 咁真係唔教好過
要麻煩友的話, 我不如簽Mack Jackson啦

拜託, 搵個識波既做GM先啦
舊 05-09-19, 10:14 AM   #22
Penny仔

證明上季騎士同今季Bucks 唔同層次...
再加上今季Boston班後生仔變晒合約戰士.........
舊 05-10-19, 04:09 PM   #23
Sar8
The One

勇士應該都好大機會打第7場
咁第二輪係得公鹿輕取

舊 05-09-19, 11:06 AM   #24
Sar8
The One

今日KT好似訓醒左
唔通今年又係KT打救a?

舊 05-09-19, 11:25 AM   #25
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
Lue sir唔教, Lakers 呢隊波垃圾黎
雖然話冇關係, 但插隻Jason Kidd落黎做助教, 咁真係唔教好過
要麻煩友的話, 我不如簽Mack Jackson啦

拜託, 搵個識波既做GM先啦
管理層真係有病,Kidd呢幾年由Nets到Bucks都證明左自己係隻過街老鼠,
真心唔明你搵head coach又要插自己既人選做assistant coach用意為何,
Lue唔玩都好,甘既環境邊個入黎死邊個

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 01:48 AM

手機版 | APP版