Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-20, 09:00 AM   #976
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
勇士啲hater好多都同RMBJ既fans重疊左

我唔討厭三分做主流
做到勇士果種流暢既進攻都好睇既
火箭打法我就真心討厭,今季有WB叫做好番少少少少少
由手機版發出
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-20, 10:18 AM   #977
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
本身幾respect大飛, 尤其上年真係頑強奮戰
但好唔鐘意kawhi呢個反骨仔
不過西岸冠軍睇怕唔係kawhi就係RMBJ... 咁我寧願大飛贏

宇宙勇D 3分同箭D 3分打法好唔同
箭個D真係悶出個鳥來
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-20, 11:59 AM   #978
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
13秒輸2分
call 個timeout 一定好過比westbrook 狗衝申請失誤吓嘛....
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-20, 05:00 PM   #979
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 搖搖 查看文章
勇士啲hater好多都同RMBJ既fans重疊左

我唔討厭三分做主流
做到勇士果種流暢既進攻都好睇既
火箭打法我就真心討厭,今季有WB叫做好番少少少少少
由手機版發出
火箭果種完全係走火入魔

舊 09-03-20, 12:22 PM   #980
Penny仔

Okc冇得傾啦,就爭d經驗
.....cp3個腦真係轉數極高,臨尾都仲試下即call timeout(雖然call唔到)

Heat贏到呢場,但ai傷出應該有d打擊
隊波好需要多一隻側翼去防守
由手機版發出
舊 09-03-20, 01:13 PM   #981
6eo
美波様!

BUCK VS HEATS
最後個2個Foul call真係好差...
dragic個下無可能係foul, 之後giannis個個根本就係make up call...
舊 09-03-20, 01:38 PM   #982
6eo
美波様!

引用:
作者: Penny仔 查看文章
Okc冇得傾啦,就爭d經驗
.....cp3個腦真係轉數極高,臨尾都仲試下即call timeout(雖然call唔到)

Heat贏到呢場,但ai傷出應該有d打擊
隊波好需要多一隻側翼去防守
由手機版發出
OKC同cp3真係盡哂力, 算令人有驚喜了, 根本無人估會打到G7

更加無人估到Luguentz Dort 入30分, 同埋G7既關鍵係Harden既防守
舊 09-03-20, 02:09 PM   #983
Penny仔

登子防守ok既,佢問題係off ball會甩人

字母哥就慘喇,佢d射波直頭係災難級.....
外投就算了,但罰球唔應該咁多air ball
由手機版發出
舊 09-03-20, 10:07 PM   #984
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
OKC同cp3真係盡哂力, 算令人有驚喜了, 根本無人估會打到G7

更加無人估到Luguentz Dort 入30分, 同埋G7既關鍵係Harden既防守
開季時仲估擺爛等重建,個個叫CP3自己買斷轉隊爭冠軍

舊 09-03-20, 10:17 PM   #985
Penny仔

Nash教Nets
爆大冷....
由手機版發出
舊 09-05-20, 02:36 PM   #986
okabe

註冊日期: Aug 2002
估唔到HEAT 可以領先到3:0
快D掃走子母哥
JB 真係打出身價
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-20, 06:46 PM   #987
Penny仔

Heat 果種協防之後回位做得太好, 字母而家搞到進退失據
如果係大帝就會拆得到

字母既技術水平同視野未夠(其實佢都交左9次助攻), 而家仲要傷埋
打半場陣地戰Bucks 需要多一個起動點
舊 09-10-20, 03:06 PM   #988
6eo
美波様!

綠龍大戰OT幾次
D主力個個都上陣成50分鐘以上... 睇到都覺得攰
舊 09-12-20, 12:29 PM   #989
6eo
美波様!

金塊G5 同 另一邊搶7大戰都好好睇

G7兩隊都好有鬥志, 咬足全場

OG差D一球3分就改變左成個系列賽
聰明仔真係呢個系列賽既隱藏mvp
walker仲唔洗一洗個頹態真係驚綠軍會比熱火橫掃
舊 09-12-20, 03:27 PM   #990
Penny仔

聰明哥終於贏左呢場防守+戲劇比賽
由手機版發出
舊 09-14-20, 04:22 AM   #991
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

大飛要搶7囉

舊 09-14-20, 08:25 AM   #992
Penny仔

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
大飛要搶7囉
連續2場Head 住20分被反cup
舊 09-14-20, 09:10 AM   #993
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
Rockets 終於都要改超換代了。
如果黎個防守大師.......夏登唔知頂到幾耐

另一邊箱,Westbrook 應該好快沒落
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-20, 10:14 AM   #994
6eo
美波様!

金塊真係後追專家, 呢幾年好似經常都打逆境波追到要搶7
情感上想金塊贏, 但理性上覺得大飛贏RMBJ既機會大D
舊 09-14-20, 12:17 PM   #995
Penny仔

大飛肯定係比較強果隊.....但已經比人連續反cup2場
金塊心理上已經唔怕落後

所以jokic冇錯,壓力唔係佢地果邊
由手機版發出
舊 09-14-20, 01:52 PM   #996
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

D'Antoni有機會去76人,咁西門點算?

舊 09-14-20, 03:14 PM   #997
Penny仔

可能MDA諗到計掛,其實佢呢方面係勁既
只係佢建立左個最佳打法之後,就唔會有plan b

因為plan A已經係最好,所以就算被封殺,都應該要諗點樣run返好plan A

而唔係用plan B.......
由手機版發出
舊 09-14-20, 04:17 PM   #998
6eo
美波様!

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
D'Antoni有機會去76人,咁西門點算?
其實管理層都要開始諗留西門定MB
兩個始終都要拆夥先對相方都有好處...
舊 09-15-20, 09:40 AM   #999
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
聽早大飛唔該醒醒定定,否則靠塞軍或者熱火都應該阻止唔到RMBJ架啦!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-20, 09:45 AM   #1000
Penny仔

呢d真係叫對勝利執著...
第4節連續2球高難度3分,
ot 關鍵時刻and 1
最後入樽都block你落黎
由手機版發出

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 07:57 AM

手機版 | APP版