Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-11-12, 11:53 AM   #126
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
因為以為佢便當其實最後都唔係,
好似龍珠咁死左都知後尾會復活咪由鬼佢地死

此篇文章於 10-11-12 11:59 AM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 11:56 AM   #127
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
因為以為佢便當其實最後都唔係,
好似龍珠咁死左都知後咪會復活咪由鬼佢地死
龍珠勁D, 係死左照樣死住出場.....

舊 10-11-12, 12:11 PM   #128
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
見老頭死左咁就睇下....
點知又係係度show絕招.....

打鬥漫我睇你show大絕.....

舊 10-11-12, 05:49 PM   #129
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
點解佢可以做到佢有角色便當係完全一D感覺都無....
回想以前既玉鼎真人同天化我係唔開心左一排的....
我最唔開心係閒仲
太師太型
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 05:43 PM   #130
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
剛剛再睇番之前幾話,發覺久保完全真係唔諗清楚條橋就出街
之前扮敵Boss果個係模仿記憶, 但竟然有Boss級力量可以秒殺劍8
咁即係佢本身都好勁啦~~~

問題就係佢另外果個兄弟, 可以模仿樣力量果個
竟然已經係俾劍8秒左......

成段橋都唔合理, 久保你都係想搵件雜魚俾劍8秒姐~
好心你唔好用果個可以模仿樣力量嫁啦
留番黎而家份大佬用嫁嘛
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 05:48 PM   #131
Sar8
The One

套野既bug捉唔唔哂

舊 10-12-12, 05:58 PM   #132
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: 惡魔X魔鬼 查看文章
剛剛再睇番之前幾話,發覺久保完全真係唔諗清楚條橋就出街
之前扮敵Boss果個係模仿記憶, 但竟然有Boss級力量可以秒殺劍8
咁即係佢本身都好勁啦~~~

問題就係佢另外果個兄弟, 可以模仿樣力量果個
竟然已經係俾劍8秒左......

成段橋都唔合理, 久保你都係想搵件雜魚俾劍8秒姐~
好心你唔好用果個可以模仿樣力量嫁啦
留番黎而家份大佬用嫁嘛
你唔講都冇留意...
可能到單行本時修正,作者筆誤,寫錯左記憶同力量
反正兩個一樣樣之嘛
BTW,先唔好理點可以模仿到記憶,
當佢模仿記憶,咪即係知道晒而家友哈叔叔既成長歷程,學晒佢D招囉...
咁...呢本野玩大絕秒殺既...唔夠力但識出招,攻擊力100俾個8折佢都夠打呱...(死幫久保兜)

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 06:24 PM   #133
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
我都見人提過呢個bug.

其實邊一話講扮boss果個係copy記憶, 扮劍八果個係copy力量?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 11:13 PM   #134
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
上一話咪有講....
L係力量技術
R係記憶心理
咁扮王O個個係R咪即係記憶心理囉

舊 10-13-12, 08:43 AM   #135
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
上一話咪有講....
L係力量技術
R係記憶心理
咁扮王O個個係R咪即係記憶心理囉
係喎, 無留意個名.....
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 06:14 PM   #136
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
用呢個方式帶出零番隊, 真係求其到呢

下期睇下久保大師重有咩法寶~

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 06:38 PM   #137
Vincent_XIII
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
PSN  IDViVi-Vincent
呢兩兄弟真係好求其下...
任佢up
Vincent_XIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 04:43 PM   #138
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-17-12, 04:46 PM   #139
Sar8
The One

差唔多可以完了

舊 10-17-12, 05:38 PM   #140
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
其實到底敵Boss係唔係一護既"親生老豆"?
個敵Boss好似成日都唔想同一護有正面衝突咁
又唔似係怕佢咁喎
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 06:38 PM   #141
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
一護隻腳成支柴咁
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 06:49 PM   #142
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 惡魔X魔鬼 查看文章
其實到底敵Boss係唔係一護既"親生老豆"?
個敵Boss好似成日都唔想同一護有正面衝突咁
又唔似係怕佢咁喎
然後順理成章話一護體內有埋滅卻師力量
真係集天下之大成
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 07:22 PM   #143
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
然後順理成章話一護體內有埋滅卻師力量
真係集天下之大成
反存在/異世界同位體

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 07:31 PM   #144
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
又回復番一向水準(睇一話唔駛20秒,load網頁ge時間重多過佢...)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 07:35 PM   #145
Sar8
The One

唔知點解我覺得之前接住可能唔係一護出來...
不過就來要斬所以拿拿林塞隻一護入去final fight

舊 10-17-12, 07:39 PM   #146
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
開頭果個係咪成俊哥a

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-12, 08:45 PM   #147
colus
Game Master
子龍

大白死唔斷氣,
一護又用成集時間黎出場,
久保仲未吸取到教訓嗎...?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 10-17-12, 08:52 PM   #148
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: colus 查看文章
大白死唔斷氣,
一護又用成集時間黎出場,
久保仲未吸取到教訓嗎...?
如果吸取到教訓
呢套野已經完左

舊 10-17-12, 10:28 PM   #149
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
都話左係佢架啦
要型氣咁出場
要型氣咁被秒
要型氣咁反秒

最後, 要型氣咁被腰斬

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 10:57 AM   #150
colus
Game Master
子龍

不過做乜一護會爛身爛世咁走出黎?
佢係黑腔度做過d乜?
繼續有斷估冇痛苦
下一話可能又會用成話黎幫放一護出黎/救店長果位神秘人出場(6刃?)
之後再下一話就講佢點救一護&店長
再再下一話就講誠俊哥走返出黎同一護6刃團聚
再再再下一話...
咦,仲未開打既?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 02:08 PM

手機版 | APP版