Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
anyone 01:49 AM 09-11-15
引繼完佢會再dl過d野架渦
FREDDY@o@ 01:52 AM 09-11-15
作者: windart:
http://himado.in/289333

43分開始
個P仲勁過偶像
Cowlex 01:54 AM 09-11-15
作者: anyone:
引繼完佢會再dl過d野架渦
我係引繼果度卡度左
引繼完我重開game佢會重新問我係開新acc定係引繼....
按引繼佢會叫我重開game 然後重復上面果行發生既野a

佢話我已經引繼好 但係佢唔比我入game除非我開新acc入去

p.s我試過用電腦del左game重裝再引繼都ok, 所以唔會係acc出問題
而ios我都成功開acc玩完個新手教學 應該都唔關電話事

唔知問題出係邊<>
小嘉 02:12 AM 09-11-15
作者: FREDDY@o@:
個P仲勁過偶像
咁和大人幾時開局
FREDDY@o@ 02:54 AM 09-11-15
作者: 小嘉:
咁和大人幾時開局
俄妹出山先...
Cowlex 04:33 AM 09-11-15
作者: ~Alex~:
我係引繼果度卡度左
引繼完我重開game佢會重新問我係開新acc定係引繼....
按引繼佢會叫我重開game 然後重復上面果行發生既野a

佢話我已經引繼好 但係佢唔比我入game除非我開新acc入去

p.s我試過用電腦del左game重裝再引繼都ok, 所以唔會係acc出問題
而ios我都成功開acc玩完個新手教學 應該都唔關電話事

唔知問題出係邊<>
problem solved
不停uninstall再install就得左orz

btw放係信箱既石可以由an偷渡去ios
亍 ◣ 08:34 AM 09-11-15
d角色點升呢最有效率???有冇肥打????

作者: windart:
http://himado.in/289333

43分開始
旁邊d囡仲嘈過game入面d
ko121314 08:53 AM 09-11-15
作者: 亍 ◣:
d角色點升呢最有效率???有冇肥打????

音game天才producer
嘈到拆天都只係1 miss

肥要等每日肥料time打, game入面有提幾時開始下一段肥料time
每個group唔同
~小鬼~ 09:07 AM 09-11-15
銀肥 金肥就儲下先,可以要黎升技
J+1 09:15 AM 09-11-15
剛剛一抽藍邊sr

由手機版發出
fantasy俊仔 09:40 AM 09-11-15
作者: J+1:
剛剛一抽藍邊sr

由手機版發出
條藍邊仲要有花邊先會SSR啦
J+1 09:44 AM 09-11-15
隻巨人抽中時有冇花邊呢...冇cap底...
由手機版發出
DigIKo 10:19 AM 09-11-15
作者: ko121314:
音game天才producer
嘈到拆天都只係1 miss

肥要等每日肥料time打, game入面有提幾時開始下一段肥料time
每個group唔同
應該要玩-LEGNE-仇なす劍 光の旋律master

hyakki 10:37 AM 09-11-15
已經打左不下50場MASTER既CUTE屬歌
重係無皇冠呀...
yorkyork 10:57 AM 09-11-15
作者: 亍 ◣:

上次打太鼓佢已經好勁,
又係咁嘈
~小鬼~ 11:06 AM 09-11-15
作者: hyakki:
已經打左不下50場MASTER既CUTE屬歌
重係無皇冠呀...
唔關難度事,尋日我都fing 左兩個藍色皇冠
隊長星數影響應該大D
hyakki 11:20 AM 09-11-15
作者: ~小鬼~:
唔關難度事,尋日我都fing 左兩個藍色皇冠
隊長星數影響應該大D
因為係無課玩家
所以隊長係用5星既N卡打...不過都係無冠...人品問題嗎...

(個櫃就贈興咁派左籃冠同黃冠比我)
廢人 12:20 PM 09-11-15
http://www.famitsu.com/news/201509/11088279.html

一星期400萬............
由手機版發出
hyakki 12:25 PM 09-11-15
作者: 廢人:
http://www.famitsu.com/news/201509/11088279.html

一星期400萬............
由手機版發出
我重諗緊幾時先過一百萬派石紀念...
heyman774 12:37 PM 09-11-15
400萬DL應該全靠1.5%
咁難抽, 每個人起手RE幾十次唔出奇啦
hyakki 12:40 PM 09-11-15
作者: heyman774:
400萬DL應該全靠1.5%
咁難抽, 每個人起手RE幾十次唔出奇啦
果1.5%入面重有本田呢

400萬佢都功不可沒
anyone 12:43 PM 09-11-15
原來無得係fd list睇人地id
nestlch 12:52 PM 09-11-15
首抽咗好耐都只係白邊同籃邊,
頭先藍邊,諗住都係SR,
點知係SSR本田未央。
抽到SSR個畫面真係好靚

希望遲啲有up,1.5%真係抽100次都唔會有
anyone 01:02 PM 09-11-15
刷完開晒局再順便刷招待先見到藍白好灰
NeGi 01:03 PM 09-11-15
特訓條裙打左幾日都唔出既sad
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面