Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>問日本東北地區上網用電話咭
Tano 10:08 AM 10-09-19
想問日本東北/北海道區上網用電話咭

7日

見價錢一樣
不過想問
買Docomo定Softbank好

網速是否要睇機種?
求用家報告
HAKAIDER 08:17 PM 10-09-19
其實以香港現時漫遊數據上網收費

真係唔洗刻意用日本上網電話咭, 除非你好執着用日本IP

我自己用過鴨記Docomo 4G LTE 卡去田代島同青森 / 弦前

4G LTE 網速係睇個別頻道你部機食唔食, 部機唔係太舊款的話正常可以行到全頻

2100Mhz(Band1)/1800mHz(Band 3)/900MHZ(Band3)
Tano 08:27 PM 10-09-19
作者: HAKAIDER:
其實以香港現時漫遊數據上網收費

真係唔洗刻意用日本上網電話咭, 除非你好執着用日本IP

我自己用過鴨記Docomo 4G LTE 卡去田代島同青森 / 弦前

4G LTE 網速係睇個別頻道你部機食唔食, 部機唔係太舊款的話正常可以行到全頻

2100Mhz(Band1)/1800mHz(Band 3)/900MHZ(Band3)
謝情報
鈴蘭 05:53 PM 10-14-19
經驗上 Docomo果張好好多
softbank果張上去去到 限速限到哭出黎

https://hk.carousell.com/p/docomo-8%...D%A1-64524133/
呢張
anyone 07:21 PM 10-14-19
唔係去上面不過去西邊福岡用鴨記docomo我係慢到哭
Tano 07:58 PM 10-14-19
作者: anyone:
唔係去上面不過去西邊福岡用鴨記docomo我係慢到哭
竟然
不過我同你反方向

係因為完全同價至開Post問
已買Docomo

祝我好運
maxwaver 10:22 PM 10-14-19
其實係咪大家一樣Docomo唔同卡都會有好大分別/\ (我Linksmate月費)
體感都外的Docomo好多時4G快過LTE
HAKAIDER 05:03 PM 10-16-19
作者: maxwaver:
其實係咪大家一樣Docomo唔同卡都會有好大分別/\ (我Linksmate月費)
體感都外的Docomo好多時4G快過LTE
會..............租線果間公司租得線少一樣係死

上次5 月去試用自〇烏漫遊數據都只係$14 @1日
Tano 03:33 PM 10-17-19
新千歲附近

Down 0.61Mbps

Up 18.9Mbps
鳳熾魂 11:20 AM 11-08-19
自由鳥果張其實好慢?>
Tano 09:27 PM 11-08-19
其實係北海道不論用咭定蛋
一入國家公園附近就圈外係好正常
試過摩周湖去阿寒湖情況最嚴重......

返回主題版面