Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-08-12, 04:42 PM   #576
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
各位男友們....要買今個星期本FAMITSU 喇

http://www.famitsu.com/news/201202/08009612.html
星期四出,唔知搵唔搵到地方買…

話說有冇版友有參加到第三次抽機?
唔知今次中籤率如何
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 04:45 PM   #577
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: teealpha 查看文章

唔知今次中籤率如何
等通知中....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 05:11 PM   #578
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
PA果隻記得只係寫係"普通版",應該齋得隻game
街貨入唔入到特典先????

舊 02-08-12, 06:18 PM   #579
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:

唔知今次中籤率如何
已收落選mail
由手機版發出
fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 08:41 PM   #580
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:

唔知今次中籤率如何
聽日放工沖出去買...

找版友幫手抽...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 09:01 PM   #581
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 09:42 PM   #582
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
又要去撲本fami通

k記落重廣告費谷行個分

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 09:47 PM   #583
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: W!LL 查看文章
又要去撲本fami通

k記落重廣告費谷行個分
咁又唔可以咁講的, 咁多男友去搵她們, 妳就知她們吸引力幾咁高....

3人可以名為....國民的女友....
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 09:53 PM   #584
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
聽日會唔會番到貨 本ファミ通
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 11:30 PM   #585
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
聽日會唔會番到貨 本ファミ通
around 4:00pm ~ 6:00pm
記得即日去買

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-12, 11:56 PM   #586
噹噹dondon
Game Master

引用:
作者: 6402oen 查看文章
around 4:00pm ~ 6:00pm
記得即日去買
信和地庫CD果間?或宇宙船?
舊 02-09-12, 12:04 AM   #587
ゆり

註冊日期: Nov 2004
借問仲有冇人見到愛花卡面既1000點買?

舊 02-09-12, 12:09 AM   #588
teealpha

引用:
作者: ゆり 查看文章
借問仲有冇人見到愛花卡面既1000點買?
今日行過信和有,不過賣$180,我就買唔落手啦…
舊 02-09-12, 12:14 AM   #589
ゆり

引用:
18算

為左果200羊既程式真係

舊 02-09-12, 12:16 AM   #590
噹噹dondon
Game Master

上左架未買得住

舊 02-09-12, 12:17 AM   #591
teealpha

引用:
18算

為左果200羊既程式真係
是但買張1000YEN都得啦,$120左右之嘛
舊 02-09-12, 12:18 AM   #592
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
最化算用credit card買, 點卡好貴

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 12:26 AM   #593
teealpha

引用:
作者: W!LL 查看文章
最化算用credit card買, 點卡好貴
點卡o既野,不嬲都係買單張越大越化算,好似日PSN點咁一張10000YEN只係HKD$1030
不過任記點又冇咁大張可以買就真
舊 02-09-12, 12:27 AM   #594
ゆり

引用:
是但買張1000YEN都得啦,$120左右之嘛
出左睇情況決定堅唔堅強下

舊 02-09-12, 01:01 AM   #595
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
我上集係love plus+先開始玩,咁個tools仲用唔用到?
而且一排無玩已經打電話約會都唔理我了

個tools既功能有咩用?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 01:04 AM   #596
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
嗯....180照殺!

信和邊間-.-

舊 02-09-12, 01:06 AM   #597
ゆり

引用:
作者: GN00508771 查看文章
嗯....180照殺!

信和邊間-.-
180我知信和1樓中間既價

其實我只係想問有冇再平d既

舊 02-09-12, 01:21 AM   #598
teealpha

引用:
嗯....180照殺!

信和邊間-.-
一樓中間,記住係一樓唔係閣樓

引用:
180我知信和1樓中間既價

其實我只係想問有冇再平d既
我都想搵有冇平D,但係呢幾張本身係日本東京23區限定販賣…
講真一張半張我其實冇乜所以,只不過硬係唔知點解果間就唔多肯俾錢佢賺囉……私人理由
舊 02-09-12, 02:08 AM   #599
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
一樓中間,記住係一樓唔係閣樓

我都想搵有冇平D,但係呢幾張本身係日本東京23區限定販賣…
講真一張半張我其實冇乜所以,只不過硬係唔知點解果間就唔多肯俾錢佢賺囉……私人理由
其實我唔多明一樓...係...

即係係大堂上兩層-.-?

舊 02-09-12, 07:45 AM   #600
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
其實我唔多明一樓...係...

即係係大堂上兩層-.-?
對 就係大堂上2層
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 11:43 PM

手機版 | APP版