Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Cosplay同人MIX討論區>RING!RING! (Tales Of)
LR猫 11:42 PM 03-15-11
有玩過Tales Of The World 3的大概知道為什麼會是「RING!RING!」了
持續地不懂得背景處理www

(點擊放大)
ta423 04:01 AM 03-18-11
作為Tales of 支持者,一定要支持下
咩係「RING!RING!」? 係指武器?
我有玩tow rm3,但無爆機
玩rm系列始終燃不起來,中途放棄

マルタ頭髮陰影怪怪地,似藝術品d雕刻圖案
鐵之侍 01:40 PM 03-18-11
不是我最喜歡的女角,不過這張不錯
ta423 06:37 PM 03-18-11
作者: 鐵之侍:
你鐘意邊個?
我like 琥珀
清清清清 07:36 PM 03-18-11
好似好少見人係到出TO野
作者: ta423:
你鐘意邊個?
我like 琥珀
美腿
LR猫 07:59 PM 03-18-11
作為Tales of 支持者,一定要支持下
咩係「RING!RING!」? 係指武器?
我有玩tow rm3,但無爆機
玩rm系列始終燃不起來,中途放棄

マルタ頭髮陰影怪怪地,似藝術品d雕刻圖案
因為鬥技場打佢哋兩個果場個標題係RING!RING!
我無家庭機,TOD2-TOA嘅都係係FD度4條友一齊玩
E+唯有玩TOW過下癮

未掌握上色技巧,尤其頭髮

作者: 鐵之侍:
有好多女角都好喜歡,好難話邊個最喜歡

作者: 清清清清:
好似好少見人係到出TO野

美腿
打完TOW3興起畫嘅~
ta423 08:19 PM 03-18-11
作者: luciferyan:
因為鬥技場打佢哋兩個果場個標題係RING!RING!
我無家庭機,TOD2-TOA嘅都係係FD度4條友一齊玩
E+唯有玩TOW過下癮

未掌握上色技巧,尤其頭髮

有好多女角都好喜歡,好難話邊個最喜歡

打完TOW3興起畫嘅~
葡萄...我得自己一條友玩TO
LR猫 08:52 PM 03-18-11
葡萄...我得自己一條友玩TO
葡萄…得我一條友就無得玩TO
ta423 09:27 PM 03-18-11
我睇你好,你睇我好