Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-12, 09:12 PM   #351
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 雙星 查看文章

咁都發現到
MR2b

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 11:21 PM   #352
拖羅仔
Senior Gamer
井上卜口

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0645 6102 0458
PSN  IDgeoffrey-toro
引用:
作者: Shinku 查看文章
咁到左之後就去買先
有指定入場時段
如果係旅行既話
諗定當日行程先好去買
拖羅仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 02:20 AM   #353
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
有去o既版友有冇幫手出一分力?
http://onepiece-ten.com/10000piece/

(如果我有得放大假都好想飛過去~)
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 02:30 PM   #354
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
スモーカー

ロー『場所を変えなきゃ見えない景色も有るんだスモーカー・・・・メス』と言いスモーカーの心臓を抜き取り勝利 スモーカー倒れる

そこへルフィ登場

ルフィ『あれ~?お前は~~!!』
次週

舊 03-28-12, 02:36 PM   #355
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 拖羅仔 查看文章
其實好多時間都係排隊
不過慢慢睇真係可以睇好耐
我都諗緊去唔去多次
想問下係咪即場去買飛, 正路都買到即時睇既飛呢?

我都想4月尾去睇, 但唔識日文驚去到得個拮.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 09:57 PM   #356
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
講到羅咁屈...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 09:58 PM   #357
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
下個星期又休刊...

斯摩洛被羅秒殺...
拔左斯摩洛心臟出嚟

最尾路飛佢地見到羅...
可惜下個星期休刊, 想知係唔係一見面即刻大戰
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 09:58 PM   #358
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
講到羅咁屈...
煙佬應該係本身都唔夠霸氣至會中(/睇唔到出招大意!?)
其實唔係可以變煙佢身體一早分家了
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 10:20 PM   #359
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
羅o既能力好屈機....
成個心臟都抽埋出黎, 無理由咁都死唔去咁神吧

舊 03-28-12, 11:02 PM   #360
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
羅o既能力好屈機....
成個心臟都抽埋出黎, 無理由咁都死唔去咁神吧
只要o係力場範圍就算點分體都死唔去
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 11:07 PM   #361
拖羅仔
井上卜口

引用:
作者: HON HON 查看文章
想問下係咪即場去買飛, 正路都買到即時睇既飛呢?

我都想4月尾去睇, 但唔識日文驚去到得個拮.
我既飛係1400~1545
我1345到既時候
見到即場飛只剩1600打後既時間
舊 03-28-12, 11:34 PM   #362
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
我1345到既時候
仲諗住買即場添....

咁睇黎要預半日時間差不多la.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 11:41 PM   #363
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
我1345到既時候
去到6月?我都想抽時間去潮聖。

果頭附近有冇野逛?
如果有既朝早去買飛先,再行下

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:06 AM   #364
拖羅仔
井上卜口

引用:
作者: NEAR 查看文章
去到6月?我都想抽時間去潮聖。

果頭附近有冇野逛?
如果有既朝早去買飛先,再行下
買飛去7仔就買到
唔使特登去果度買
六本木Hills係名店集中地
睇你有冇興趣大出血
舊 03-29-12, 12:08 AM   #365
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
只要o係力場範圍就算點分體都死唔去
但羅個力場會長開唔收?

舊 03-29-12, 12:10 AM   #366
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
但羅個力場會長開唔收?
分完之後就無事啦
你睇武士得返個頭都無死

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 03-29-12, 12:12 AM   #367
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
煙鏟就咁退場真係sosad

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:15 AM   #368
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
想睇山治果邊~~

引用:
買飛去7仔就買到
唔使特登去果度買
睇你有冇興趣大出血
名店麻麻地
7仔有即日買?

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:37 AM   #369
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
連心臟都挖埋出黎
羅既能力越黎越恐怖

唔知會否同草帽打返場呢

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 01:01 AM   #370
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
分完之後就無事啦
你睇武士得返個頭都無死
性質應該有少少唔同吧?
武士雖然俾人斬件, 但應該無俾人抽走內臟之類嘛...

舊 03-29-12, 01:03 AM   #371
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
性質應該有少少唔同吧?
武士雖然俾人斬件, 但應該無俾人抽走內臟之類嘛...
咪又係分家....
單丁一個頭可以生存咩

舊 03-29-12, 01:09 AM   #372
Shinku

PSN  IDrecca3609
引用:
買飛去7仔就買到
唔使特登去果度買
睇你有冇興趣大出血
7仔可唔可以買之後幾日既飛??
Shinku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 01:43 AM   #373
casio

註冊日期: Apr 2005
覺得羅果句「弱者無資格選擇死法」有D語帶相關,好似「登」艾斯最後咁死唔抵

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 01:48 AM   #374
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
咪又係分家....
單丁一個頭可以生存咩
就算死唔去, 都應該郁唔到吧
之前幾回話羅為左做七武海, 送左100個海賊心臟俾本部....
如果俾佢抽完仲好似個武士咁識行識走, 抽黎把鬼咩?

舊 03-29-12, 02:01 AM   #375
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
咪又係分家....
單丁一個頭可以生存咩
我諗某一個身體部份冇被破壞就應該唔會冇左/死
我懷疑佢送俾政府100個心臟果一刻 心臟既擁有者都未死
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 06:03 PM

手機版 | APP版