Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-20, 06:19 PM   #9551
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
比人閃到盲
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-20, 02:05 PM   #9552
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
9秒vi 3色sb 換成7秒da放落7秒vi陣會唔會有比較好效益呢。。。。

5連見好就收。。

由手機版發出

此篇文章於 06-30-20 02:08 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-20, 02:55 PM   #9553
yorkyork

註冊日期: May 2010
demo試得出既野走黎問,
曬卡就曬卡啦,
返去玩xomg超改造洗技啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-20, 05:45 PM   #9554
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
今次CARNIVAL好似難左?
要17萬PTS先上到SSS
我打晒都係得15萬
我仲記得上次一TAKE過上SSS
今次好似要求PTS高左?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-20, 08:17 PM   #9555
J+1
望過黎呀!!!!!!

組唔到3隊da full team, vo直頭一隊都唔到。。。暫時用15人和vi隊打到16萬5。。。已經唔知點加5000上去。。。。

呀~
249....

由手機版發出
舊 07-03-20, 08:24 PM   #9556
yorkyork

又唔理人啊?
照你初音篇文咁係咪唔當有人討論呀?
又要唔要合併D文章啊?
你其實明唔明討論到底係咩意思,
不過你同正日哥一樣嫁姐,
好似枕營業個時咁又話自己唔知乜唔知乜囉,
永遠唔會道歉,嘻嘻,
有時同你討論真係好似同空氣講野咁,
你有你講,我講完你唔啱聽又唔回
舊 07-04-20, 07:50 PM   #9557
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
請問隻game玩乜嘢,抽啲人有咩用?又唔係打交,隻game係咪好肝?
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-20, 08:31 PM   #9558
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: yorkyork 查看文章
又唔理人啊?
照你初音篇文咁係咪唔當有人討論呀?
又要唔要合併D文章啊?
你其實明唔明討論到底係咩意思,
不過你同正日哥一樣嫁姐,
好似枕營業個時咁又話自己唔知乜唔知乜囉,
永遠唔會道歉,嘻嘻,
有時同你討論真係好似同空氣講野咁,
你有你講,我講完你唔啱聽又唔回
簡單d其實你想我回咩? 枕營業?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-20, 08:55 PM   #9559
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: s3b21 查看文章
請問隻game玩乜嘢,抽啲人有咩用?又唔係打交,隻game係咪好肝?
如果只係當音GAME 手感OK,不過歌曲對唔對到電波要你自己體驗,而且市面仲有好多差唔多類型的音GAME,可能要逐隻試

肝度唔追排名唔拎金杯可以好養生,定時清乾淨體力差唔多已經可以拎齊活動卡.... (上下位卡各一張,活動最多刷15張突滿成15星,不過對能力沒關係)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-04-20 08:57 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 07-05-20, 12:43 AM   #9560
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 小光 查看文章
今次CARNIVAL好似難左?
要17萬PTS先上到SSS
我打晒都係得15萬
我仲記得上次一TAKE過上SSS
今次好似要求PTS高左?
我諗睇佢今次要求邊一個能力值的隊多
上一兩次好似 Vi 要求多我都覺得難
今次 Da 多,我比較多卡就易左
已經 SSS 了
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-20, 12:32 PM   #9561
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
虹杯好難

舊 07-05-20, 09:03 PM   #9562
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

15人歌陣連200萬都打唔到已經唔諗虹杯

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-06-20, 12:53 AM   #9563
小光
でっかいお世話です。

第一同第二位差成15000pts到底係咩玩法

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 07-09-20, 10:24 PM   #9564
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-17-20, 02:58 PM   #9565
J+1
望過黎呀!!!!!!

上位無得私藏神隊了。。

由手機版發出
舊 07-26-20, 11:03 PM   #9566
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

好似好耐無免費10連....

仙女座又穩了//

走路工o個邊....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-26-20 11:09 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 07-28-20, 09:45 PM   #9567
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-04-20, 12:04 AM   #9568
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
lv27 邊首歌最易Full combo?
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-20, 12:57 AM   #9569
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: Terry 查看文章
lv27 邊首歌最易Full combo?
個人認為 GOIN'

舊 08-04-20, 03:19 AM   #9570
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
引用:
作者: 小光 查看文章
個人認為 GOIN'
Thank,兩強判full combo 啱啱好夠分,好牙煙
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-20, 06:43 AM   #9571
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

Sun!High!Gold!都唔錯

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-07-20, 11:18 AM   #9572
搖搖
永遠的毛毛王子↓

金杯好似抆抆地

舊 08-07-20, 12:03 PM   #9573
J+1
望過黎呀!!!!!!

M+ fc唔到
由手機版發出
舊 08-07-20, 12:40 PM   #9574
yorkyork

咁冇辦法啦,
返去貼xomg twitter好D
舊 08-07-20, 12:48 PM   #9575
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我都FC唔到

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:16 PM

手機版 | APP版