Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 42 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 62 102 152 552 1052  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
T.K. 11:50 PM 08-10-15
作者: 小嘉:
比隻黎啦大佬
過去串公過邊就好啦
T.K. 12:06 AM 08-11-15
prpr

鈴蘭 12:36 AM 08-11-15
だか男だ!
代官 01:17 AM 08-11-15
男人泥ga wo
newb 01:34 AM 08-11-15
隻game其中一個可惜既地方係有複數寶具既人物都變成得番一個可以用

例如樓上個偽娘本身有一堆寶具
MoegenNagi 01:55 AM 08-11-15
咦 有個acc 抽到穿刺公…
巴叔同佢比 邊個好D?
Cowlex 03:42 AM 08-11-15
作者: 蛋撻王子:
都幾好呀..
可以開寶具喎wwww

感動中~~~呆毛穿上鎧甲了www

可以休息下
50lv
我成隊加埋都唔夠你一隻高lv
Cowlex 06:18 AM 08-11-15
btw 蛋撻隻賽巴靈基左一次之後冇左風王結界
ouki 07:02 AM 08-11-15
作者: 鈴蘭:
都話左而家有bug得Lancer會跌金
咁你見到無Lancer咪唔會有金跌
連打Lancer都全銀=。=
gingq7 07:50 AM 08-11-15
剛剛打四騎肥料上級出了2張金肥

睇黎今日都係要繼續荒廢主線...
鐵之侍 08:22 AM 08-11-15
都幾好呀..
可以開寶具喎wwww

感動中~~~呆毛穿上鎧甲了www

可以休息下
你的集中投資終有成果了

作者: gingq7:

我打中級2次各也有1張狂戰士金卡,馬上幫清姬和大流士升了數級
蛋撻王子 09:07 AM 08-11-15
作者: ~Alex~:
btw 蛋撻隻賽巴靈基左一次之後冇左風王結界
係囉
最唔慣呢個位

作者: gingq7:

根據我觀測佢好似淨係識跌金狂戰士肥料..
其他同尋日一樣唔識跌

作者: 鐵之侍:
你的集中投資終有成果了
都唔可以咁講既
其實我隻龍槍女已經靈基再臨左一次架啦...
係較SABER早少少

只不過槍兵同狂戰士我無四星可餵咁咋嘛
rfdingo 09:10 AM 08-11-15
正呀....狂戰士金肥....
可惜我無石XD
stcdavidhk 09:12 AM 08-11-15
有少少衝動爆石升角色tim,唔係咁回氣法真係有排升...
今日狂戰金肥可以升呂布
鐵之侍 09:20 AM 08-11-15
我覺得還是未致於要爆石回氣的時候(除非你級數已很高相對行動力變多)

像我還是計好數在某時間才玩,等待時間做其他事情(反正我是上班族)
gingq7 09:32 AM 08-11-15
其實真係唔駛爆石回氣住, 而家跑完第2章其實已經無野做, 第3章又唔知幾時開, 有無event又未知
暫時慢慢玩住先囉
stcdavidhk 09:39 AM 08-11-15
想問而家wiki有冇講skill up效果有幾多?
ouki 09:45 AM 08-11-15
灰.....1早上級又0金......係咪叫我打返中級

有冇人發覺自己個LOGIN 獎勵怪怪地......我禁日同前日收唔到石(唔計DAILY 1石)....反而TODAY收到4石=.=.....
蛋撻王子 09:46 AM 08-11-15
作者: stcdavidhk:
想問而家wiki有冇講skill up效果有幾多?
傳聞話SKILL UP未實裝喎www

如果唔係就係效果細到睇唔到
因為好似有人升過無減cd
又唔特別覺有大分別..

我諗住等佢劈價或者調整好先升..
始終升一下用好多錢...
鐵之侍 10:00 AM 08-11-15

又唔特別覺有大分別..

我試過升小次郎的(大慨用了1萬算平了),但暫不覺有什麼特別

所以真的暫時可以不理升skill,專心升級使角色進行靈基拿多一些技能更實際
stcdavidhk 10:03 AM 08-11-15

又唔特別覺有大分別..

作者: 鐵之侍:
我試過升小次郎的(大慨用了1萬算平了),但暫不覺有什麼特別

所以真的暫時可以不理升skill,專心升級使角色進行靈基拿多一些技能更實際
IC,原本重想升一下吾王tim,但要8萬真係卻步
z96282424 11:17 AM 08-11-15
36級個個黑SABER係咪呢到D師兄?
用左一場就即刻上癮..
隻野勁到痴線..

同呆毛同一招約束勝利之劍但黑saber打三下傷害wwww

雖然我無研究過黑saber總輸出有冇呆毛高
但真係好誇..
36級就6040血 6166攻

可惜抽咁多都係唔中.....

It's me
rfdingo 11:34 AM 08-11-15
係喎XD 我初頭仲以為黑saber招技有限公司,點知大力咁多
蛋撻王子 11:39 AM 08-11-15
作者: z96282424:
It's me
師兄好正呀你隻野~~~
呢排打可以無腦打D既場都會搵你個隻入~~~

我都想快D抽到佢~~~~
z96282424 11:45 AM 08-11-15
師兄好正呀你隻野~~~
呢排打可以無腦打D既場都會搵你個隻入~~~

我都想快D抽到佢~~~~
我冇曬QP, 有肥冇錢食, 我想幫佢除眼罩....orz
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 2 42 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 62 102 152 552 1052  ... 最後

返回主題版面