Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-11, 09:55 AM   #151
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60281&snA=71005
【心得】這樣的開箱文沒問題嗎!? PS3幻境神界亞日版開箱(劇透 慎入)

開箱文,猶豫要不要買的版友可以參考一下
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 09:58 AM   #152
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
隻game內裡真系一隻好硬派既act game ... 唔好比表面呃左 ...
真系幾難玩下, 咪睇畫面得0個一兩隻野打

特別系唔可以隨時換武器
d武器有夠雷, 拎邊件武器打都會灰死, 感覺好按摩城

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 10:26 AM   #153
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
イグニッション・エンターテイメント・リミテッド、PS3/Xbox 360「El Shaddai」
注目の話題作が本日発売! ~ファーストインプレッション~

http://game.watch.impress.co.jp/docs...28_442288.html

http://www.msh.com.hk/prod_detail.asp?id=9702
EL SHADDAI ASCENTSION OF THE METATRON (BCAS-20173)
幻境神界(日文版)

GAME Action (動作遊戲)
Ignition Entertainment
HKD 688.00

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 04-28-11 10:28 AM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 01:46 PM   #154
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
買咗...
ps3未見有...

舊 04-28-11, 06:54 PM   #155
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
屯門市中心見PS3行貨版(有個輔字)連卡要$6XX

此篇文章於 04-28-11 06:58 PM 被 chh622 編輯。
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 07:11 PM   #156
Ishimura
Game Master
兼職提督業

註冊日期: Jan 2002
360日版少到好似無存在過
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 07:21 PM   #157
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
360我問埋涼粉都冇
問左幾間話都唔知幾時有

隻game根本係披著羊皮既狼

此篇文章於 04-28-11 08:03 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 08:55 PM   #158
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60281&snA=71005
【心得】這樣的開箱文沒問題嗎!? PS3幻境神界亞日版開箱(劇透 慎入)

開箱文,猶豫要不要買的版友可以參考一下
四大天使................係四隻鵝?!

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 08:56 PM   #159
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
四大天使................係四隻鵝?!

跟據fami: 大天使除左路西法之外 其他都會變成天鵝幫助玩家

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 08:59 PM   #160
十六夜賂
Crazy Gamer
Surmise

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
跟據fami: 大天使除左路西法之外 其他都會變成天鵝幫助玩家
事實上…
um…………事實上有三隻幫左等於無咩幫Orz

(SORRY orz

此篇文章於 04-29-11 02:31 AM 被 十六夜賂 編輯。
十六夜賂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-11, 08:59 PM   #161
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
應不應該打個劇透禁止

舊 04-28-11, 09:21 PM   #162
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
真係唔好爆…
剛剛開始十黎分鐘,見到四鵝出黎真係笑左

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 12:26 AM   #163
Sar8
The One

我覺得6舊水動作game來睇

魔女果6舊水值租d

舊 04-29-11, 12:37 AM   #164
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: Sar8 查看文章
我覺得6舊水動作game來睇

魔女果6舊水值租d
以我玩左兩晚大丈夫既感想...
魔女同呢隻完全係兩個級數既Action game吧

舊 04-29-11, 12:42 AM   #165
Sar8
The One

引用:
作者: 松田悟志 查看文章
以我玩左兩晚大丈夫既感想...
魔女同呢隻完全係兩個級數既Action game吧
但係呢隻同魔女同一個價錢
可能要浸多幾週目會改觀
不過睇到眼都花

舊 04-29-11, 12:46 AM   #166
松田悟志
隼龍

引用:
但係呢隻同魔女同一個價錢
可能要浸多幾週目會改觀
不過睇到眼都花
你都有買?
的確隻野連成長要素都無乜,我一次玩幾個ch已經想換其他game玩下
變化度好似太少了

舊 04-29-11, 12:49 AM   #167
Sar8
The One

引用:
作者: 松田悟志 查看文章
你都有買?
的確隻野連成長要素都無乜,我一次玩幾個ch已經想換其他game玩下
變化度好似太少了
P3版囉
成長要素靠食紅珠...
但係除左紙飛機儲氣打多兩三段之外就好似冇咩變化
我一開頭睇到唔知三四章出埋個拳套話係最後一把武器真係眼都突埋....

舊 04-29-11, 12:54 AM   #168
松田悟志
隼龍

引用:
P3版囉
成長要素靠食紅珠...
但係除左紙飛機儲氣打多兩三段之外就好似冇咩變化
我一開頭睇到唔知三四章出埋個拳套話係最後一把武器真係眼都突埋....
昇黎都係加長個果burst mode時間吧
但基本action無成長呢下灰機
都唔明呢班友當年整隻god hand咁多野玩,但呢隻....

舊 04-29-11, 01:16 AM   #169
Sar8
The One

雖然話玩風格
但係玩多幾關我諗同班食左K仔既人睇到既野冇咩分別
簡直係謀殺玩家的眼睛

此篇文章於 04-29-11 01:18 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 01:32 AM   #170
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
已經比想象中似樣好多,原本我當kusogame買黎試
搶人武器呢下幾過癮,但如樓主講,變化真係唔算多

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 02:36 AM   #171
十六夜賂
Crazy Gamer
Surmise

樓上唔好意思orz
四隻燒鵝

當初以為四隻天鵝都有特殊戰鬥技能,點知得一隻可以幫手打

之前雜誌情報好似話初回目大約11HR爆,但第二回目要用到40HR?
咁睇似乎好多隱藏要素?

舊 04-29-11, 02:58 AM   #172
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
我想知一黎可唔可以玩最高難度同埋該難度難唔難
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 03:30 AM   #173
十六夜賂
Crazy Gamer
Surmise

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
我想知一黎可唔可以玩最高難度同埋該難度難唔難
要爆一次機先有hard同extra玩

舊 04-29-11, 10:05 AM   #174
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
玩到ch7, 終於打完第一個墮天, 開始覺得隻game有味道
3樣武器最好用都系盾, 起碼可以屈下墮天之餘有得檔下招
打墮天死下冇所謂, 練下just guard幾有用
牛油炮打打卒算有效, 但對墮天就唔好了
牙線 .... 可以唔用都唔用

\ 仮面ライダーイーノック /

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 12:09 PM   #175
松田悟志
隼龍

尋晚終於爆左
爆左可以換衫(大丈夫じゃない裝備)同選關,開放兩個新難度
可以set顯示HP,同埋開始可以計分計rank

此篇文章於 04-29-11 12:55 PM 被 松田悟志 編輯。
松田悟志 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版