Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-20, 03:43 AM   #44801
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
估唔到今次個故事完全無人講(雖然我都無無乜特別感想除左覺金時同渡邊綱都好型)
引用:
作者: digiharuka 查看文章
不出牛肉丸呢

====
近來都是靈2圖較吸引
義經9成9係5星,應該要等聖誕event PU
講起聖誕,今年唔知係唔係送鈴鹿呢

舊 12-12-20, 02:05 PM   #44802
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
要轉換心情 即係義經係五星仇 聖誕就會見到架啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-20, 09:29 AM   #44803
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: the fool 查看文章
估唔到今次個故事完全無人講(雖然我都無無乜特別感想除左覺金時同渡邊綱都好型)
好王道正路既搵道滿出氣痛快劇
唔知有咩好講wwwwww

對主線相關既係U所長去南美
同劇情上首次提及「肅正防禦」

仲有冇?

另外就係晴明好規格外

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-20, 10:33 AM   #44804
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

因為睇著道滿柒死實在太爽了

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-14-20, 10:33 PM   #44805
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

晴明隔空嘴炮到道滿冇聲出⋯

舊 12-15-20, 01:45 AM   #44806
the fool
永遠的愚者

仲諗住今個星期尾會開聖誕event襯呢幾日清埋d Free Quest佢,點知突然開幕間有無咁趕,但奇在無PU,搞乜?
引用:
作者: GN00508771 查看文章
好王道正路既搵道滿出氣痛快劇
唔知有咩好講wwwwww

對主線相關既係U所長去南美
同劇情上首次提及「肅正防禦」

仲有冇?

另外就係晴明好規格外
反而我想知,如果好似道滿咁創造自己o既異星之神,假如七棵空想樹全都開花,會唔會真係有七隻異星之神出現呢

舊 12-16-20, 01:55 AM   #44807
the fool
永遠的愚者

聽日就開聖誕?!真係有無咁趕
雖然都鍾意カルナ,但又想要聖誕鈴鹿,但應該都唔會有得抽...
今次d素材麻麻地,加上呢排都好忙,應該唔會狂煲lu

舊 12-16-20, 08:42 AM   #44808
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
聽日就開聖誕?!真係有無咁趕
雖然都鍾意カルナ,但又想要聖誕鈴鹿,但應該都唔會有得抽...
今次d素材麻麻地,加上呢排都好忙,應該唔會狂煲lu
海輪娜都未有
邊有東山抽

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-20, 02:30 PM   #44809
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

今次會唔會係5年來最易既一次高難度⋯

舊 12-23-20, 04:14 PM   #44810
seks
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDseks
引用:
作者: GN00508771 查看文章
今次會唔會係5年來最易既一次高難度⋯
都應該係,弓王加雙術王無腦過版
seks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-20, 11:57 AM   #44811
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
嘉年華已10周年了?
今次會玩什麼
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-20, 01:03 AM   #44812
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

160箱收工
各位辛苦了

舊 12-30-20, 08:16 PM   #44813
digiharuka

32, 好怠惰
禮裝和上次一樣, 平均10箱掉一張
舊 12-31-20, 01:51 AM   #44814
the fool
永遠的愚者

聖誕カルナ好型
29箱都唔夠可能係最懶一次(之前師匠果次打得太多,d種火同QP都未用完,今次d素材又唔缺)
引用:
作者: pet3 查看文章
海輪娜都未有
邊有東山抽
唔講起都唔記得仲有隻聖誕海倫娜
話時話,義經新年應該有得抽啦掛(佢最近新年都係加日本鯖)

此篇文章於 12-31-20 01:58 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-20, 06:52 PM   #44815
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

靈衣又係街機優遇 點解咁唔公平
明明要不是本家(ry

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-31-20, 10:44 PM   #44816
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
辣個男人落地

舊 01-01-21, 12:50 AM   #44817
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
月姬重制都是換晒人,歌手sao人沒打算正常發售日為準
長谷川 育美 86人
武梨えり 嘉年華沒打算自己作品去

舊 01-01-21, 01:33 AM   #44818
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
月姬重制都是換晒人,歌手sao人沒打算正常發售日為準
長谷川 育美 86人
武梨えり 嘉年華沒打算自己作品去
我相信就算其他人換晒
讓治叔都會做番同一個

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-01-21, 04:46 AM   #44819
the fool
永遠的愚者

新年竟然抽村正希望d素材夠用...
Login送聖杯
大家福袋想抽乜?我應該抽女四騎一(無術王唯有抽佢),但又想抽女三騎二(呢邊反而多人無)

舊 01-01-21, 10:49 AM   #44820
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
新年竟然抽村正希望d素材夠用...
Login送聖杯
大家福袋想抽乜?我應該抽女四騎一(無術王唯有抽佢),但又想抽女三騎二(呢邊反而多人無)
福袋想博術師匠,但最後中左達文西
之後50抽中左兩隻村正
收工

不過唔夠素材升技
依家有時間都要刷吓......
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-21, 05:20 PM   #44821
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我本身有9成都有 想抽金時
結果比左山之翁二號我

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-04-21, 08:45 PM   #44822
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
鬼燈超難農

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-21, 04:40 AM   #44823
the fool
永遠的愚者

想要Orion但唔中,之後抽福袋,金術---伊莉亞算,反正一隻伊莉亞都無
カラミティ見佢係限角想抽返,但又好似無乜用
引用:
作者: T.K. 查看文章
鬼燈超難農
我都農左三日先農夠

舊 01-05-21, 04:54 PM   #44824
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

抽左白EX職
結果兩張政哥哥 寶5了⋯

另外村正也抽到5了 元氣大傷

聽日SW2復刻 唔好出新野呀唔該

舊 01-17-21, 05:23 PM   #44825
digiharuka

早見來了

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:03 AM

手機版 | APP版