Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-30-08, 09:23 PM   #151
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: i611i 查看文章
我硬係覺得有d自我安慰,網上有人話計埋回贈好抵即出
實情只不過係自己預先交左錢,講到好似3咁好死,個個月有discount
就咁以同樣1700分鐘月費嚟計
$1738+$268x24-$2942=$5228

3既3g月費
$138x24=$3312

差額係$1916

咁而家都無可能$2000樓下買到iphone3g架嘛

HIM 目前離線  
舊 06-30-08, 09:25 PM   #152
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: HIM 查看文章
就咁以同樣1700分鐘月費嚟計
$1738+$268x24-$2942=$5228

3既3g月費
$138x24=$3312

差額係$1916

咁而家都無可能$2000樓下買到iphone3g架嘛
係...我覺得2年太長又唔係便,咁岩我用緊123,9月到期.個時睇下有咩優惠
i611i 目前離線  
舊 06-30-08, 09:59 PM   #153
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
諗諗下都係等等先至買好d, 依家通街都有人用緊, 加上又唔知3會加d咩落去玩, 慢慢黎先再諗~

HON HON 目前離線  
舊 06-30-08, 10:01 PM   #154
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
以依家o既情況,都係等有得淨出機(或者其他台有)先考慮
玄武 目前離線  
舊 06-30-08, 10:11 PM   #155
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 玄武 查看文章
以依家o既情況,都係等有得淨出機(或者其他台有)先考慮
到時其他TOUCH SCREEN既機都相繼出啦, 可以慢慢選擇.....

舊 06-30-08, 10:17 PM   #156
玄武
Game Master
無品牌至上!

XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: HON HON 查看文章
到時其他TOUCH SCREEN既機都相繼出啦, 可以慢慢選擇.....
暫時我都係 touch diamond 同 3G iphone 二揀一咋
玄武 目前離線  
舊 06-30-08, 10:22 PM   #157
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
暫時我都係 touch diamond 同 3G iphone 二揀一咋
咁我諗你唔駛訛touch diamond, 買得3g iphone架啦~

舊 06-30-08, 10:23 PM   #158
i611i

引用:
我選diamand,我本身csl,簽番18個月就3180,加埋18個月分期..同埋diamand功能真係ok
i611i 目前離線  
舊 06-30-08, 10:27 PM   #159
玄武
Game Master
無品牌至上!

引用:
我選diamand,我本身csl,簽番18個月就3180,加埋18個月分期..同埋diamand功能真係ok
功能非常 ok 啦,不過我鍾意 iphone 個 screen
玄武 目前離線  
舊 06-30-08, 11:23 PM   #160
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
一出touch pro應該diamond個價又跌

引用:
功能非常 ok 啦,不過我鍾意 iphone 個 screen
其實個screen好難用
特別係打中文果陣

其次就係如果你單手既, 好多時都會虎口位hi到右下角0的icon(右手揸機)

jlai 目前離線  
舊 06-30-08, 11:27 PM   #161
i611i

引用:
作者: jlai 查看文章

特別係打中文果陣

其次就係如果你單手既, 好多時都會虎口位hi到右下角0的icon(右手揸機)
咁touch pro有冇消息幾時出
i611i 目前離線  
舊 06-30-08, 11:28 PM   #162
玄武
Game Master
無品牌至上!

引用:

特別係打中文果陣

誤會喇,我只係貪佢個 screen 夠大...

touch pro 不是我杯茶,所以再等都無妨~
玄武 目前離線  
舊 06-30-08, 11:29 PM   #163
i611i

引用:
iphone個3.5又真係好ok既...可惜太貴
i611i 目前離線  
舊 06-30-08, 11:40 PM   #164
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
逐個spec計好多機都好過iPhone
但係iPhone最吸引都係個Mobile OS X
香港應該係會有App Store
到時可能性就無限大
而且佢個multi-touch同其他廠嘅touch係唔同...OS問題

而且要睇定啲3HK會唔會亂搞
仲有有冇cut走功能(好似唔覺佢話有visual voice mail... )

Metal Gear NT 目前離線  
舊 06-30-08, 11:40 PM   #165
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

引用:
咁touch pro有冇消息幾時出
Touch Pro將會從夏季開始陸續在歐亞地區上市

引用:
誤會喇,我只係貪佢個 screen 夠大...

touch pro 不是我杯茶,所以再等都無妨~
咁如果話screen夠大既, 呢樣真係冇得講

唔係都冇所謂
最重要係佢一出所帶0黎既減價
就好似當年既se咁

jlai 目前離線  
舊 06-30-08, 11:58 PM   #166
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
實情只不過係自己預先交左錢,講到好似3咁好死,個個月有discount
呢個可能係因為,有d人既電話費係公司俾⋯⋯

My Apps
Ryokoryoko 目前離線  
舊 07-01-08, 12:03 AM   #167
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
Touch Pro將會從夏季開始陸續在歐亞地區上市

咁如果話screen夠大既, 呢樣真係冇得講

唔係都冇所謂
最重要係佢一出所帶0黎既減價
就好似當年既se咁
你都可以出wor
無限上網岩晒你
bid仔 目前離線  
舊 07-01-08, 12:05 AM   #168
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
剛剛登記左,就睇下我中唔中籤啦€

舊 07-01-08, 12:52 AM   #169
MR WONG

3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
登記了16GB 黑色.

也請你緊握我的手 .陪我繼續走下去…
MR WONG 目前離線  
舊 07-01-08, 01:41 AM   #170
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
咁其實佢對一啲本身用開高用量既用家黎講,
又係幾抵
部機都係$29xx
買部ipod touch都要啦
MO 目前離線  
舊 07-01-08, 01:46 AM   #171
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
由於過往領過"和記"唔少嘢
對佢所有嘅產品同服務都係完全冇信心
所以呢次都係唔會理佢乜嘢plan
放棄......

等遲吓通街都係至諗呢部

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 07-01-08, 07:28 AM   #172
i611i

引用:
作者: MPS 查看文章
咁其實佢對一啲本身用開高用量既用家黎講,
又係幾抵
部機都係$29xx
買部ipod touch都要啦
其實iphone如果只係得500mb限住就真係冇咩意思
而且有人計埋最便既plan其實係$498.高用量就無限點都好d,
另一方面,..3都算係咁,雖然都係費,但係全球最便
i611i 目前離線  
舊 07-01-08, 08:58 AM   #173
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
其實淨機都唔知要等幾耐
美國出咗咁耐都係要上AT&T
有歐洲地方有淨機賣只係因為當地有啲法例規定
但係都賣得超貴

Metal Gear NT 目前離線  
舊 07-01-08, 11:06 AM   #174
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
剛剛都去登記左
初步諗就會選16gb既$188 plan
一時間冇咁多錢黎俾

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 07-01-08, 12:45 PM   #175
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
affordable?LMAO
lovehinafans 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[百佳]前事不繼,陸續有黎,屈完偷蕉,屈香口膠-請自行報警,以示清白 凍檸茶 ~清談館~ 59 06-02-08 09:57 PM
[ATV] 3月推出成人節目 亞視深夜解構AV女 Garnet_Crow Neo Entertainment TREND 444 04-06-08 10:08 AM
[飲食新聞] 破 壁 靈 芝 不 破 壁 IamO 飲食版 13 03-02-08 06:12 PM
娛樂新聞報告 Busconcamp Neo Entertainment TREND 1032 02-02-08 05:17 PM
[ATV] 十 六 不 搭 喜 趣 來 IamO Neo Entertainment TREND 41 01-29-08 08:45 PM

現在的時間是 11:21 AM

手機版 | APP版