Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 76 116 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 136 176 226  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ryvius123 11:07 PM 05-15-16
作者: LordofNightmare:
裝埋CC SUPPORT!
其實如果只係頂30秒卒應該冇問題.
沒見你online, 要用話我知啦
------
連朋友3部特效都s唔到難度90....
------
70抽只中1隻...
GN00508771 12:41 AM 05-16-16
一個step 2 z 2超力 就係冇arx8...
今日先開始玩EVENT

個BUG仲有冇用呢
ShinDou 07:19 AM 05-16-16
岩岩打1次90難齊左箱,不過得B,唔夠快,搭ARX8又打唔到6萬

射多4次5連都唔中
ShinDou 07:56 AM 05-16-16
齊晒箱,射多次5連凸爆埋,第1次咁快凸爆,ssr飛中斷空光牙劍
yorkyork 11:03 AM 05-16-16
作者: GN00508771:
一個step 2 z 2超力 就係冇arx8...
今日先開始玩EVENT

個BUG仲有冇用呢
你可以試下清左個曜日全箱睇下得唔得,
但係你有咁多特效90難度唔難過
LordofNightmare 11:19 AM 05-16-16
作者: ryvius123:
沒見你online, 要用話我知啦
------
連朋友3部特效都s唔到難度90....
------
70抽只中1隻...
對唔住, 都係掛番射機喇, 麻煩晒.....
ryvius123 12:33 PM 05-16-16
今朝S佐難度90, 隊伍超力, 帝王, arx8, nu, uc 三一3號, c 力奇戴亞斯, 朋友用z, 開場補給+自殺x2, wave 1-2找機會用必殺清場, 其餘時間手控2部盾機打兵, 最後z或者超力出多次必殺打boss, 或者用LV65MAX技既ARX 8都得
LordofNightmare 12:57 PM 05-16-16
今朝S佐難度90, 隊伍超力, 帝王, arx8, nu, uc 三一3號, c 力奇戴亞斯, 朋友用z, 開場補給+自殺x2, wave 1-2找機會用必殺清場, 其餘時間手控2部盾機打兵, 最後z或者超力出多次必殺打boss, 或者用LV65MAX技既ARX 8都得
即係自己冇特效唔駛諗?
ryvius123 01:15 PM 05-16-16
即係自己冇特效唔駛諗?
wave 2或3推多幾架機送死可能得既, 等勇者試試
J+1 01:16 PM 05-16-16
唔加珠唔自殺wave2已經比對面推爆/
由手機版發出
yorkyork 01:20 PM 05-16-16
我用好友ARX8好夾硬咁都打得嬴25耐

作者: J+1:
唔加珠唔自殺wave2已經比對面推爆/
由手機版發出
我都冇用加珠機,
你放部盾用CC sup,
用好友特效射,
自己再3部射機,
唔好auto自己手動控機企位,
戰艦用布拉度加攻,
邊條路積得多機就用部盾拉打,
即係行埋去扮打佢,
佢一有攻擊動作就走開咁就唔會扣血
LordofNightmare 02:38 PM 05-16-16
全射靠ryvius隻arx-8 s咗90難!
ryvius123 04:04 PM 05-16-16
有突1同埋阿加瑪戰艦的話開魂能打6萬2 X 2左右, 留3珠打最尾BOSS就可以秒

唔記得有出白卡
LordofNightmare 05:59 PM 05-16-16
雖然全s全齊箱,但係120抽白果……
clie 08:37 PM 05-16-16
有突1同埋阿加瑪戰艦的話開魂能打6萬2 X 2左右, 留3珠打最尾BOSS就可以秒

唔記得有出白卡
ryvius大可唔可以加小弟126104089
clie 08:47 PM 05-16-16
大大用咩陣
亍 ◣ 08:58 PM 05-16-16
佢個短時間有幾短....幾次都係拎唔到呢個
Seamty2 09:26 PM 05-16-16
70難點打,完全過唔到
LordofNightmare 09:29 PM 05-16-16
隊:突一白卡1,突一nu,突二freedom,改爆突爆gunbuster,突一射初號機,突爆射穆。
不過兩隻sr都冇出過場。
LordofNightmare 09:29 PM 05-16-16
詳細攻略:
基本上二隻一組,特效就自己一組。
wave1:有師兄講隻30秒只會打最前一行,咁一開波特效射加一隻擺第三列二三行,我就arx8搭gunbuster。第一列ny,第二列就白卡搭freedom。
當30秒死時第4列應該出黎,宗介落去單拖,典子上去補位。
邊列無卒或者未行到出黎就宗介補位三打一。
wave2:第二列我nu,白卡freedom,nu開覺醒,隻中boss行唔到埋黎的,如果驚唔夠火力就freedom都用埋覺醒。第三列仍然係宗介搭典子,不過隻中boss爆左隻30秒應該重有三分一,之後就nu,freedom,白卡其中兩隻上第一列,搵一隻落第四列,小心移動時唔好行過30秒第一行。
同wave1一樣2隻一組,宗介遊擊就ok。
wave3:白卡魂必,cross宗介魂必,必max的話,加埋布拉度艦的話應該夠打出60000而且秒埋隻boss。
ShinDou 10:24 PM 05-16-16
隻電單車由LV22食到LV25先MAX技,之後先開始推晒之前打活動剩果廿幾張肥俾佢食,點知食晒都未爆80,得75

走去睇改造,改爆得20812,HP3650, 攻5645, 甲2945, 運動2710,咁既SPEC好似唔係好落到場打,除非佢個SS SIZE好似平時D機戰咁好避俾人打極都唔中啦,等我升爆之後推佢上去撞卒睇下避唔避到招先
亍 ◣ 08:25 AM 05-17-16
依然未達到短時間擊破.....
6078 11:31 AM 05-17-16
短時間真係R哂頭
用盾/射特效大腿LON大攻略法都唔得
J+1 12:07 PM 05-17-16
終於s到....有1突arx8 朋友太好...

組嘅係全射隊..都係3隻有加珠+自殺=6珠,其他重火力射,邊隻都冇所謂,因為主力都係用arx8

頭兩波都係無視中間兩行清晒上下兩行,等第三行last 1隻一出場就拉arx8 出3珠即時清晒...

應該入第三波仲有3粒珠之後就魂...(如果朋友冇突,就死多兩隻駁chain...

由手機版發出
clie 12:16 PM 05-17-16
凸1 LU既Z開激勵後都殺到大佬60000,唔駛駁CHAIN
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 26 76 116 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 136 176 226  ... 最後

返回主題版面