Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
Sar8 11:29 AM 09-16-20
3分鐘仲輸緊15分,仲要冇手感
大飛BYEBYE
Penny仔 11:37 AM 09-16-20
「Kawhi作為領袖一直扛著球隊前進,Playoff P(Paul George綽號)不能一直打出這種表現啊,你不能叫自
己Playoff P卻一直輸掉季後賽吧?你們可不會看到我到處閒晃然後跟人家說『嘿,我拿過總冠軍!』因為事實上我沒拿過,也沒人叫我總冠軍查克。 」

又可以拎返巴克利句說話bin c
由手機版發出
Sar8 11:40 AM 09-16-20
最佳第6人Playoff P保送金塊入西決
小昭Teddy 12:43 PM 09-16-20
宇宙艇
唔怪得知PG係plan B啦
okabe 01:03 PM 09-16-20
大飛反艇
PG真係
佢兩個都係諗住打養生波
sgouki 01:14 PM 09-16-20
作者: 小昭Teddy:
宇宙艇
唔怪得知PG係plan B啦
好似吾知D定E咋喎, 傳問過KD, JB, IK, 仲有冇就吾知........
小昭Teddy 01:35 PM 09-16-20
作者: sgouki:
好似吾知D定E咋喎, 傳問過KD, JB, IK, 仲有冇就吾知........
雷霆真係清貨清得合時
6eo 03:10 PM 09-16-20
今日兩場都好好睇
睇得到每隊既鬥志同決心(除左大飛)

作者: okabe:
大飛反艇
PG真係
佢兩個都係諗住打養生波
Kawhi 14分 , PG 10分
仲要瘋狂打鐵

相反Murray真係越打越有, jazz個系列打起哂
不過進攻主要靠一五位擋拆既金塊, 對住AD感覺好似有D難搞
小昭Teddy 03:43 PM 09-16-20
作者: iamleoluk:
今日兩場都好好睇
睇得到每隊既鬥志同決心(除左大飛)

Kawhi 14分 , PG 10分
仲要瘋狂打鐵

相反Murray真係越打越有, jazz個系列打起哂
不過進攻主要靠一五位擋拆既金塊, 對住AD感覺好似有D難搞
合計24分8助攻致敬
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41

返回主題版面