Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-22-12, 01:44 PM   #676
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
未,我仲差最後boss洛奇其中一個圖案卡 同埋狂暴俾boss打死XX次
狂暴俾BOSS打死應該一次就得

同埋我諗果個應該係狂暴俾BOSS用大絕KO
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 01:54 PM   #677
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
引用:
作者: 小黑 查看文章
狂暴俾BOSS打死應該一次就得

同埋我諗果個應該係狂暴俾BOSS用大絕KO
o..咁要試下 ..另外我試左美版無雙next同日版係唔會分盃@@ 而PS3都有的game例如Ben10會分盃 psv隻ben10都好平@@
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 02:22 PM   #678
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
PSV 都講得? 咁我又講下先

白金左隻GOLF 6
唔難, 有D盃講運

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 02:25 PM   #679
小黑

引用:
作者: 一小英口 查看文章
PSV 都講得? 咁我又講下先

白金左隻GOLF 6
唔難, 有D盃講運
因為係白金討論區,係手提版開又唔會太引人注意
如果想可以去果邊開一個都得既
舊 02-22-12, 02:26 PM   #680
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
因為係白金討論區,係手提版開又唔會太引人注意
如果想可以去果邊開一個都得既
咁PSV 都有白金盃打嘛 再唔係喺果邊開多個TOPIC 同呢個cross link 咪得囉

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 02:35 PM   #681
小黑

引用:
作者: 一小英口 查看文章
咁PSV 都有白金盃打嘛 再唔係喺果邊開多個TOPIC 同呢個cross link 咪得囉
睇下呢度d朋友有冇興趣, 如果你地覺得OK 我去果邊再開一個
舊 02-22-12, 09:22 PM   #682
LeUnG0o0
麥仔

引用:
睇下呢度d朋友有冇興趣, 如果你地覺得OK 我去果邊再開一個
可以的話集中好似好d
舊 02-22-12, 11:26 PM   #683
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
MOTORSTORM RC
2版本好似有2隻白金...
話說...挑戰10個FD既記錄點搞好...
網上D人勁到嘭嘭聲

舊 02-23-12, 12:17 AM   #684
小黑

引用:
作者: kyo353 查看文章
網上D人勁到嘭嘭聲
人地要勁過個FD?
舊 02-23-12, 12:18 AM   #685
小黑

引用:
可以的話集中好似好d
因為可能睇開手提版既人唔會留意呢邊,睇下果邊方唔方便到大家
舊 02-23-12, 02:37 AM   #686
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
137 ,138 白金--
Pictionary
Instant artist
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 06:55 AM   #687
kyo353
Game Master

引用:
人地要勁過個FD?
GET唔到呢句野既意思

舊 02-23-12, 12:49 PM   #688
LeUnG0o0
麥仔

引用:
網上D人勁到嘭嘭聲
隻game 59$$抵到爛 但好難控制...download左psv版 就可以上ps3 再downloa ps3版@@?挑戰fd記錄可以ps3自己開acc做掛 可以挑戰左我個個先 我個時間好廢
舊 02-23-12, 12:51 PM   #689
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
137 ,138 白金--
Pictionary
Instant artist
好野 您白金埋剩返個隻我就有game玩了 冇game玩好慘
舊 02-23-12, 01:00 PM   #690
小黑

引用:
GET唔到呢句野既意思
我既意思應該係 要勁過FD 定係勁過網上D人既RECORD
舊 02-23-12, 01:16 PM   #691
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Unhappy

引用:
我既意思應該係 要勁過FD 定係勁過網上D人既RECORD
打破有記錄的賽道呀

例如,我有記錄在你賽道上,你打破我記錄咁意思呀

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 02:16 PM   #692
小黑

引用:
作者: Transformers 查看文章
打破有記錄的賽道呀

例如,我有記錄在你賽道上,你打破我記錄咁意思呀
我岩岩DL左未玩呀,所以唔知D盃係點,不過淨係計FD 就應該可以做馬既
舊 02-23-12, 02:28 PM   #693
kyo353
Game Master

引用:
隻game 59$$抵到爛 但好難控制...download左psv版 就可以上ps3 再downloa ps3版@@?挑戰fd記錄可以ps3自己開acc做掛 可以挑戰左我個個先 我個時間好廢
咁不如等我beat左你個舊記錄先

我覺得唔改掣好難玩,一改左就即刻順手好多

舊 02-23-12, 02:31 PM   #694
LeUnG0o0
麥仔

引用:
咁不如等我beat左你個舊記錄先

我覺得唔改掣好難玩,一改左就即刻順手好多
點改掣=.=?岩岩開左3D玩好正

此篇文章於 02-23-12 02:34 PM 被 LeUnG0o0 編輯。
舊 02-23-12, 02:33 PM   #695
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
PSV 既盃好似唔會show嚮#1張卡度
所以唔知拎左白金盃會唔會加上去?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 02:36 PM   #696
kyo353
Game Master

引用:
點改掣=.=?岩岩開左3D玩好正
psv咪option度改
p3唔知我未down

舊 02-23-12, 02:59 PM   #697
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
PSV 既盃好似唔會show嚮#1張卡度
所以唔知拎左白金盃會唔會加上去?
會加上去 但而家motorstorm不論psv同ps3都同步唔到盃上去,,,要等patch..隻delta的DLC盃都係update唔到
舊 02-23-12, 02:59 PM   #698
小黑

隻MOTOR STORM 堅好玩喎,仲可以同你地鬥快 XD
舊 02-23-12, 03:02 PM   #699
LeUnG0o0
麥仔

引用:
隻MOTOR STORM 堅好玩喎,仲可以同你地鬥快 XD
真係超好玩..仲要ps3版個3D好正..完全唔明點解2隻有唒都係59$$
舊 02-23-12, 03:05 PM   #700
小黑

引用:
真係超好玩..仲要ps3版個3D好正..完全唔明點解2隻有唒都係59$$
玩PSV 果隻都玩到我停唔到手,59 $ 真係抵玩到爆炸

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:39 AM

手機版 | APP版