Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-14-11, 09:25 PM   #526
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
差不多結尾,好似叫死亡幽谷,2隻大野+4隻會遁地嘅蛇女!呢隻蛇女係GOW入面最難纏嘅敵人.....
呢隻難度唔高,不過同chains of olympus比較,呢隻會有幾個位要試多幾次......
我個人就覺得第1次遇到蛇女最難搞
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-11, 01:19 AM   #527
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
引用:
作者: T9P2L 查看文章
呢個位反而符碌一次搞掂.....蛇女最煩係無得捉,而且2招攻擊都好難避......
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-11, 03:09 PM   #528
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
我唔記得係邊一集,第一次遇到隻唔知咩怪
死左之後又要睇多次條片,勁煩

舊 11-15-11, 07:38 PM   #529
T9P2L

引用:
作者: kyo353 查看文章
我唔記得係邊一集,第一次遇到隻唔知咩怪
死左之後又要睇多次條片,勁煩
你講果part係唔係chain of olympus最後個女boss, 我印像中只係呢part死左要再睇片
舊 11-16-11, 11:03 PM   #530
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
NCIS白金@@
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 11:07 PM   #531
kyo353
Game Master

引用:
你講果part係唔係chain of olympus最後個女boss, 我印像中只係呢part死左要再睇片
唔係呢隻呀,不過呢條片睇幾次有杯所以局住要睇

舊 11-17-11, 03:17 AM   #532
jaychow7w

引用:
T9兄,以你嘅實力,玩GOW應該無幾多位會死,唔知係邊part都好正常
舊 11-17-11, 10:20 PM   #533
T9P2L

引用:
T9兄,以你嘅實力,玩GOW應該無幾多位會死,唔知係邊part都好正常
kin兄你太抬舉了
舊 11-20-11, 12:19 AM   #534
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
第15隻白金

Batman: Arkham City

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 11:33 AM   #535
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
第16隻白金:

FIFA 12

舊 11-21-11, 01:26 PM   #536
jaychow7w

引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
第15隻白金

Batman: Arkham City
今集啲challenge有無上集咁難搞?
舊 11-21-11, 08:36 PM   #537
jaychow7w

121白金達成--tomb raider:legend
舊 11-21-11, 10:44 PM   #538
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
今集啲challenge有無上集咁難搞?
challenge 比上集麻煩~
因為佢分左2邊解,
1邊係打分+潛入 共72個牌
1邊係Campaigns 又係玩打分+潛入 共108個牌
但今次係1次玩3節即9個牌為1關(要1次過完成9個牌,中途retry次數只有3次,另外要玩家自選條件,例:有個係減血[潛入用就得1格血,打分用就得半血]之類既條件,佢每關有幾個條件要玩家自行分配點用)

其實campaigns = challenge 大集合 每關玩3個challenge咁解~當然全部關都會出齊...有難有易www

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:03 PM   #539
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
第30隻白金..算幾易但麻麻地好玩

此篇文章於 11-23-11 10:07 PM 被 hin0404 編輯。
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:39 PM   #540
jaychow7w

引用:
作者: lph_1818 查看文章
第30隻白金..算幾易但麻麻地好玩
西遊記幾好玩,反而係儲珠比較麻煩。
舊 11-23-11, 11:20 PM   #541
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
西遊記幾好玩,反而係儲珠比較麻煩。
係呀!!!幾關都係9x%搵到我傻
同埋佢個鏡擺得太勁玩到暈暈地

此篇文章於 11-23-11 11:22 PM 被 hin0404 編輯。
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 11:25 PM   #542
kyo353
Game Master

個陣我搞西遊記直頭跟住片搵...
但係都可以搵漏

舊 11-24-11, 01:06 AM   #543
T9P2L

引用:
但係都可以搵漏
我記得我玩第2關果時, 有1粒無端端消失左, delete左game data就出番黎

搵珠麻煩之處就係一粒都唔可以搵漏, 無記錯十幾關加埋成千幾粒
舊 11-24-11, 04:14 PM   #544
jaychow7w

引用:
但係都可以搵漏
我玩嘅時候仲未有片睇,只係睇文字描述......
舊 11-24-11, 04:16 PM   #545
jaychow7w

引用:
我記得我玩第2關果時, 有1粒無端端消失左, delete左game data就出番黎

搵珠麻煩之處就係一粒都唔可以搵漏, 無記錯十幾關加埋成千幾粒
係,超過一千粒,不過通常一堆有幾粒...
舊 11-24-11, 04:28 PM   #546
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
但係都可以搵漏
好彩佢會顯示你找到幾多%,否則每關再找多一次,仲要不知在那裏,那麽就真的好頭痛
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 12:47 PM   #547
kyo353
Game Master

隻星矢戰記又係易搞,聽日就可能搞得掂

舊 11-25-11, 04:24 PM   #548
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
引用:
隻星矢戰記又係易搞,聽日就可能搞得掂
咁快?? 好似有6篇wor@@@另mission mode係咪都要羅哂A=.=
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 06:08 PM   #549
kyo353
Game Master

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
咁快?? 好似有6篇wor@@@另mission mode係咪都要羅哂A=.=
佢個STORY其他篇都係得幾關...有D仲係淨講野唔洗打
是但搵條黃金去打MISSION拎A冇難度啦...

舊 11-27-11, 07:32 PM   #550
kyo353
Game Master

第49白金:星矢戰記

出EXVS前希望白金到埋隻BASARA佢

論壇跳轉

現在的時間是 08:51 AM

手機版 | APP版