Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-18, 12:31 AM   #76
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
原來連gridman都係失憶,
但裝備4人組好似完全無打算解釋吓發生緊咩事, 而主角3人組亦完全唔追問, 好似唔在乎發生緊咩事
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 01:59 AM   #77
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 尼路 查看文章
宇宙恐龍之後係雙尾怪,自家作真係唔怕玩,你話唔係為出年套Ultraman鋪路我唔信
個必殺技你出錯人呀嘛
一齊出會hang機咁咪無得合體……
JK方依舊滿滿本子情節
引用:
作者: 野良猫 查看文章
遲下應該會升級部腦吧
當年特攝版都有去買RAM既情節

我相信⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 08:31 AM   #78
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
隻怪獸點睇都係twinstail
茜太冇原創性了

全員出動會hang機
仲以為咁快有全員合體
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 08:33 AM   #79
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: GN00508771 查看文章
當年特攝版都有去買RAM既情節

我相信⋯⋯

CCTVB:換隻4k mon就得啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 03:10 PM   #80
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
『SSSS.GRIDMAN』ボイスドラマ 第4.4回「順番」-期間限定配信-
http://www.youtube.com/watch?v=-iEH5ZTcDsU
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 09:59 PM   #81
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
為左六花加入追片
然後發現每集完後小劇場其實都好有意思

暫時都係覺得hang機同抆插蘇強行reboot最精彩

舊 10-30-18, 09:59 AM   #82
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
IT狗首要
有咩事就reboot
全體出動會hang機
證明左D軟件有update但硬件無
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 09:56 PM   #83
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
其實やまと應該都要死

要不然何來有ARCADIA

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 09:58 PM   #84
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
其實やまと應該都要死

要不然何來有ARCADIA

舊 10-30-18, 10:23 PM   #85
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
http://himawotubusu87.com/wp-content/uploads/2018/10/gridman44.png
係やまと執粒之前兩個月由原班人馬搞ARCADIA (Macross玩具版權轉移?!)

2013-1月ARCADIA 設立 > 2013-3月やまと結業

所以やまと應該死埋先合理

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 06:08 PM   #86
The One
あかん

そしてみなさま、お待たせいたしました!
ついに、あの、六花、アカネの抱きまくらがそれぞれ発売となります! なんと、両面完全描き下ろし…! これは手に入れるしかないと思います。。
http://gridman.net/news/archives/343
引用:

引用:
舊 11-04-18, 08:17 AM   #87
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
鑽頭(全彈發射)

同上集豪腕(拉打踢)有得比

下次噴射腳可以有咩玩...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 08:30 AM   #88
柚原このみ

今集開波已經要人除住褲睇

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 10:27 AM   #89
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今回真是官方殺死同人回

[鑽頭只是裝飾」官方自己吐嘈自己

不過遠區作戰要整個電腦搬運真是很麻煩,舊式電腦要3萬多日圓也太奸商了吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 11:53 AM   #90
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
茜件泳衣太底腰了吧
以為褔利回結果跑左好多主線
由手機版發出

此篇文章於 11-04-18 01:47 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 01:08 PM   #91
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
裝飾用鑽頭,你好野

舊 11-04-18, 05:31 PM   #92
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Buster Beeeeeammmmmu ~

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 08:20 PM   #93
The One
あかん

六花 初期デザイン案
引用:

『SSSS.GRIDMAN』Blu-ray & DVD第1巻のジャケットを公開!
グリッドマンデザイン後藤正行氏の描き下ろし!豪華特典盛りだくさんで12/19発売!
是非手に入れてくださいね! PC北林
http://gridman.net/product/bd/bd_1.php
引用:

期間限定配信『SSSS.GRIDMAN』ボイスドラマ 第5.5回「グリッドマンは悪くない」
引用:

此篇文章於 11-07-18 11:40 AM 被 supermanlady 編輯。
舊 11-04-18, 10:02 PM   #94
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
攪乜鬼哥殺個魔女之後,連魔王茜都當自已對波係四次元百寶袋?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 10:11 PM   #95
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
係やまと執粒之前兩個月由原班人馬搞ARCADIA (Macross玩具版權轉移?!)

2013-1月ARCADIA 設立 > 2013-3月やまと結業

所以やまと應該死埋先合理
やまと只係摺左日本業務,佢美國分公司仲好地地架
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 12:31 AM   #96
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

佢地無以前班主角咁勁識得升級部野
應該起碼要諗點樣Remote返來一係轉做手機app
而唔係咁樣搬咁大台野來
舊 11-05-18, 04:32 AM   #97
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
完全殺必死回~

雖然好似透露咗好少好少來歷,但仍然係我來到了、我變身了、我打敗了呢個套路~

-----
引用:
作者: s2001154 查看文章
佢地無以前班主角咁勁識得升級部野
應該起碼要諗點樣Remote返來一係轉做手機app
而唔係咁樣搬咁大台野來
RDP?部老爺嘢未必支援啫~

舊 11-05-18, 09:27 AM   #98
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
完全殺必死回~

雖然好似透露咗好少好少來歷,但仍然係我來到了、我變身了、我打敗了呢個套路~

-----

問題1
老秋現在買唔買到果堆配件先

舊 11-05-18, 10:12 AM   #99
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
問題1
老秋現在買唔買到果堆配件先
其實個軟件出到來就好
硬件唔重要
舊 11-05-18, 10:16 AM   #100
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
完全殺必死回~

唔係RDP係Remote

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「刀使ノ巫女 刻みし一閃の燈火」OVA決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 49 01-11-21 07:31 AM
TYPE-MOON/Marvelous「Fate/EXTRA Last Encore」<イルステリアス天動説> 放送終了 supermanlady 日本動漫畫討論版 171 03-23-19 04:42 PM
円谷プロダクション「怪獣娘 (黒)」2018年11月23日 期間限定上映決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 12 10-10-18 02:02 PM
「Project D」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-02-17 07:17 PM
[動畫] イシイジロウ「Under the Dog」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 5 08-05-16 01:54 AM

現在的時間是 05:20 AM

手機版 | APP版