Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>ケロロ軍曹であります!丨10月4日開始冬樹代役:桑島法子
seraph 10:11 PM 04-27-05

keroro 10:32 PM 04-27-05
作者: seraph:
漫畫同動畫版差得遠唔遠ga?
差好遠呀

動畫版冇小褲褲睇
又冇 野講
seraph 12:03 AM 04-28-05
作者: keroro:
差好遠呀

動畫版冇小褲褲睇
又冇 野講
咁係咪漫畫版好睇d , 好笑d??
大山椒魚 12:05 AM 04-28-05
漫畫版有禁忌之戀,
動畫版好似冇(我未睇哂,唔太清楚)
wing 03:40 PM 04-29-05
作者: seraph:
咁係咪漫畫版好睇d , 好笑d??
動畫版好睇好多. 人物造型再執過, 故事情節有少少改動 (主要係改好左), 加上日語版配音同配樂好出色, 仲有好過穩的旁白, 好睇過漫畫版.

如果想睇禁忌之愛同 除外. tv版比較乾淨.
ai. 04:33 PM 04-29-05
動畫版 only sell GUNDAM,
漫畫版 isn't
Coquelicot 07:01 PM 04-29-05
作者: AiStudio:
漫畫版 isn't
動畫版都出過slam dunk同EVA場面
不過比漫畫少好多, 漫畫都有出返動畫既野
果隻專吸K隆星人既蜿蜒都係漫畫標明係製作動畫班人搞出黎
wing 10:56 PM 05-02-05
作者: AiStudio:
漫畫版 isn't
動畫版除左主力玩gundam之外, 仲有玩好多野, 包括星爺套少林足球!
白頭 11:22 PM 05-02-05
係喇,
禁忌之戀係講邊對?(邊幾對~ )
肥陸行鳥 11:24 PM 05-02-05
作者: 白頭:
係喇,
禁忌之戀係講邊對?(邊幾對~ )
摩亞 /tamama -->keroro
小雪/geroro -->夏美
真!DC 12:16 AM 05-03-05
作者: 肥陸行鳥:
geroro -->夏美
哩對唔係好禁忌姐, 最多係異族戀
動畫都冇淡化哩對 (睇左2x集only)

p.s. 係giroro?
Coquelicot 12:17 AM 05-03-05
作者: 真!DC:
仲深化左添
作者: Fio:
其實tamama係雄性定雌性...
應該係雄性, 漫畫過新年時有提到
ckpanda 12:39 AM 05-10-05
作者: Coquelicot:
仲深化左添

應該係雄性, 漫畫過新年時有提到

其實tamama 把聲咁「可愛」(日文動畫版配音),似女仔多.......我都懷疑佢係女仔

但係有一話(佢個徒弟taruru 到訪藍星果集),字幕寫住佢係男仔.....

我都唔係好相信 >_<

我真係覺得tamama o既配音好正,日向秋身材仲正

同埋..........每一次佢地「共鳴」我都忍唔住笑.........

kerokero.....tamatama..... girogiro.....kurukuru......dorodoro...........

肥陸行鳥 11:19 AM 05-03-05
作者: 真!DC:

p.s. 係giroro?
咁我覺得都算係...
另..隻S同giroro都好似....
Fio 12:16 AM 05-03-05
其實tamama係雄性定雌性...
白頭 12:55 AM 05-03-05
小雪/giroro -->夏美
咁動畫都有少少既~

我仲以為漫畫有 野係指好似漫咁o個o的添.. ..
(不過想像力差, 想像唔倒 )
靈格斯 01:18 AM 05-03-05
D/L左幾集o黎睇
#10笑到噴飯

另..#54 giroro出場果段
後面對翼係咪惡搞野o黎架
忍者 11:30 AM 05-03-05
作者: 太公望:
D/L左幾集o黎睇
#10笑到噴飯

另..#54 giroro出場果段
後面對翼係咪惡搞野o黎架
giroro個backpack我覺得有d似mk-2
wing 07:16 PM 05-03-05
反而較少提夏美對學長的心意woo. 最多係講佢 Uo西咁聽電台.
肥陸行鳥 07:17 PM 05-03-05
作者: wing:
反而好耐都冇提夏美同學長woo
623 多數淨係出把聲
御緣 12:12 AM 05-03-05
雖然我睇漫畫先,但都覺得動畫好睇d,始終佢d配音太正la,而且動畫除左gundam外都同漫畫一樣玩左幾多其他野,下集又玩特攝/戰隊

ps.反而想知有線版d配音得唔得
阿高 12:13 AM 05-03-05
作者: 御緣:
雖然我睇漫畫先,但都覺得動畫好睇d,始終佢d配音太正la,而且動畫除左gundam外都同漫畫一樣玩左幾多其他野,下集又玩特攝/戰隊

我冇睇過原版..........有線既配音係.................
williamsiusuper 12:14 AM 05-03-05
作者: 御緣:

超唔得
鐵之侍 10:42 AM 05-03-05
雖然動畫版沒有明確表示,不過仍有小小禁斷之戀的感覺的^^
見到動畫版的gero更同情他,好慘><
最爆笑是某集最後成班人變哂爆炸頭,結果唱第一緝ed的dance man就真的來了^^
忍者 09:35 PM 05-03-05
點解動畫同漫畫623係唔同名o既??
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面