Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
日本動漫畫討論版>荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険 スターダストクルセイダース」 丨実写映画8月4日 公開丨 Vol.2
ben wai 12:04 AM 06-07-15
本身花京院因為經歷同承太郎差唔多只係一個早出現
依家只係想知到底佢有冇受弓箭影響到有替身(成個埃及篇都未睇)

另真係想佢出第四部
我真係想知到底邊個做吉良
HAKAIDER 05:58 PM 06-07-15
我都係鐘意今敏o既OVA 版本............速度感同空間感強好多

money 12:52 AM 06-08-15

ammms 11:08 AM 06-08-15
作者: ♀宮野真守♀:
但我有度唔明,伊奇,火鳥同花京丸死會有傍白出來交代
不過老爺爺冇,代表佢未死?定會係下集補返?
真正再起不能會有字幕提示
wing 11:20 AM 06-08-15
花京丸....

睇左三部JOJO動畫,第三部有個好正既地方,係主角群全部都好吸引
會令讀者愛上六個主角,六個都好鐘意,而家死左四個好傷心...
但我有度唔明,伊奇,火鳥同花京丸死會有傍白出來交代
不過老爺爺冇,代表佢未死?定會係下集補返?

同埋有一個地方唔明,D替身能力者唔係响DIO比人係海度撈返上來先開始覺醒?
為乜花京丸細細個就有替身?
如果你未睇漫畫版, 最好唔好問咁多野, 費時人地好心答你時劇透
wing 11:21 AM 06-08-15
作者: 李奧涼介:
每次睇返波波落樓梯
加諗埋dio個能力
就覺得dio都有可愛嘅一面
仲有參議員出車入車果幕
♀宮野真守♀ 11:36 AM 06-08-15
作者: wing:
如果你未睇漫畫版, 最好唔好問咁多野, 費時人地好心答你時劇透
我本人對劇透冇味所為,你地SPOIL左佢我自己禁就得
反正好睇既野知左結果都始終係好睇既野

同埋謝謝咁多位解答
money 11:42 PM 06-12-15

money 11:49 PM 06-12-15

money 11:56 PM 06-12-15

money 11:59 PM 06-12-15

婠婠 12:58 AM 06-13-15
下集完喇
神名レオ 01:27 AM 06-13-15
一集咁多野睇!!
太精彩了!!!!
鐵之侍 10:15 AM 06-13-15
果然是我個人最愛最後一戰之一!

原作感覺也延長的但動畫卻快很多但又不會覺得是濃縮了

下回是最終回了,希望最後會出現「那東西」作為彩蛋吧
dasw123 03:24 PM 06-13-15
話晒都係經典之戰 ~點解比起上一季崩左咁多...
♀宮野真守♀ 08:48 PM 06-13-15
突然話承太郞係時間停止中郁到,好似格硬左D
但打起上來又堅好睇果下吹佢唔漲

用磁石,又係衫入面接子彈,又渣停個心又渣返郁個心
承太郞真係辛苦哂

結果DIO吸完血成隻人妖咁
不過承太郞到底點拎書同走入坑渠?
唔通真係學左時間停止?

同埋想問一動畫有冇cut到D乜
sund 10:40 PM 06-13-15
同埋想問一動畫有冇cut到D乜
今集動畫演了漫畫5話半的內容,
除了幾句不大影響的對白, 冇cut到乜.
因為本身場戰鬥就係咁高速, 漫畫中提到實際只是幾分鐘的事情.
Rv250 10:51 PM 06-13-15
漫畫係咪一樣識飛, 同埋呢樣係the world同白金之星嘅能力?
sund 11:08 PM 06-13-15
作者: Rv250:
漫畫係咪一樣識飛, 同埋呢樣係the world同白金之星嘅能力?
漫畫一樣係空中埸景,
the world 唔知, 反正佢之後就退場了,
承太郎之後再無表現過識飛,
我當只係白金之星托起佢,
或者係借力高跳滯空, 反正實時只是幾秒而已.
♀宮野真守♀ 02:33 AM 06-14-15
作者: sund:
漫畫一樣係空中埸景,
the world 唔知, 反正佢之後就退場了,
承太郎之後再無表現過識飛,
我當只係白金之星托起佢,
或者係借力高跳滯空, 反正實時只是幾秒而已.
之後?打完DIO仲有野打架?
(=v=)b 10:16 AM 06-14-15
之後?打完DIO仲有野打架?
第6部再出場~
♀宮野真守♀ 11:51 AM 06-14-15
咁事實上DIO話佢停5秒,但次次賣萌賣足30秒
鈴蘭 01:55 AM 06-15-15
齊齊開盤估下集會唔會見到杜王町
(=v=)b 06:36 AM 06-15-15
重要5秒講到過百字~勁過mastamic~
wing 10:22 AM 06-15-15
我都唔信佢5秒內可以講咁多野
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面