Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-12, 02:29 PM   #101
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
同人唔同唔命
尼哥魯死比人回憶左幾十次,另外果個連名都已經好多人唔記得
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 12:04 AM   #102
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 真!DC 查看文章
同人唔同唔命
由手機版發出
我記得嫁
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 12:56 AM   #103
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
新ED=.=SEED D ENDING修改版....大叔呢=.=係人都知他冇死到啦....做咩冇他
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 01:27 PM   #104
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 真!DC 查看文章
同人唔同唔命
由手機版發出
果個Seed-D vs有得用架

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 02:09 PM   #105
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
http://www.youtube.com/watch?v=FnX2f...eature=related

值得推薦

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 12:52 PM   #106
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
沒有霧了.
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 01:05 PM   #107
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
魔王點解唔死架
astray果篇個理由一向唔接受

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 01:09 PM   #108
ouki
戸松控

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
魔王點解唔死架
其實個位燒成禁先明顯走到
舊 07-13-12, 01:28 PM   #109
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
魔王點解唔死架
路過的羅射左D強運俾佢
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 02:07 PM   #110
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
曉之車不見了?

今話好像沒怎樣修呀,各種崩
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 08:49 PM   #111
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
魔王點解唔死架
最大理由始終係戈塊鋼板!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:17 PM   #112
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
好心新版就加返個合理理由,而且有畫面點解唔死....

快點出freedom吧~唔好成日回憶自爆同兩人死時情況~已經播左幾集~

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:21 PM   #113
ゆり

註冊日期: Nov 2004
原作漫畫到基神自己行去嫁

舊 07-13-12, 10:23 PM   #114
stevenfan
貧窮神附身

引用:
作者: kev00269270 查看文章
曉之車不見了?

今話好像沒怎樣修呀,各種崩
曉之車
ORB亡國先出

舊 07-13-12, 10:24 PM   #115
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: stevenfan 查看文章
曉之車
ORB亡國先出
嗯....我應該冇睇錯吧?

舊 07-14-12, 12:42 AM   #116
stevenfan
貧窮神附身

引用:
作者: GN00508771 查看文章
嗯....我應該冇睇錯吧?
SOR

曉之車最初出現在SEED第24話「二人的戰爭」中,並在40話中作為歐普(Orb)國面臨亡國危機
BY WIKI

舊 07-14-12, 04:25 AM   #117
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: stevenfan 查看文章
SOR

曉之車最初出現在SEED第24話「二人的戰爭」中,並在40話中作為歐普(Orb)國面臨亡國危機
BY WIKI
我怎麼記得原本的32話也有曉之車,難道是我記錯了?

似乎沒記錯

日文WIKI比較完整,應該是被CUT掉了

挿入歌

静かな夜に(PHASE-07、PHASE-08、PHASE-09、PHASE-14、AFTER-PHASE、スペシャルエディションI 虚空の戦場)
作詞 - 梶浦由記 / 作曲・編曲 - 佐橋俊彦 / 歌 - ラクス・クライン(田中理恵)
水の証(PHASE-36、PHASE-41、スペシャルエディションII 遥かなる暁)
作詞・作曲・編曲 - 梶浦由記 / 歌 - ラクス・クライン(田中理恵)
Meteor -ミーティア-(PHASE-26、PHASE-29、PHASE-35、PHASE-47、スペシャルエディションII 遥かなる暁)
作詞 - 井上秋緒 / 作曲・編曲 - 浅倉大介 / 歌 - T.M.Revolution
暁の車(PHASE-24、PHASE-32、PHASE-40)
作詞・作曲・編曲 - 梶浦由記 / 歌 - FictionJunction YUUKA
Zips(スペシャルエディションI 虚空の戦場)
作詞 - 井上秋緒 / 作曲・編曲 - 浅倉大介 / 歌 - T.M.Revolution
INVOKE -インヴォーク- (スペシャルエディション完結編 鳴動の宇宙)

此篇文章於 07-14-12 04:39 AM 被 kev00269270 編輯。
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 08:01 AM   #118
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
但係 係呢個位用曉之車好似唔係好適合(個人覺得)
所以CUT了吧
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 09:26 AM   #119
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
終於可以開始追了
Freedom快d出場屈機啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 10:53 AM   #120
ouki
戸松控

引用:
作者: ai. 查看文章
好心新版就加返個合理理由,而且有畫面點解唔死....

快點出freedom吧~唔好成日回憶自爆同兩人死時情況~已經播左幾集~
之前睇格仔...E家點都真係有打下=.=...E家CUT左總集E快左好多...GS系列傳統係要有回憶集數
舊 07-14-12, 11:27 AM   #121
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
大家可以睇番二人的戰爭哥話,我記得有播過但好以係新版,離freedom出仲有2話,倒數中
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 01:46 PM   #122
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

好想睇下自由出場係咪繼續一邊叫人撤退一邊全場轟轟轟
還是改成漫畫版咁...
嘛 都冇咩可能了

舊 07-15-12, 12:48 AM   #123
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
要跟漫畫版既話
Freedom咪連full burst都冇得開

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 12:49 AM   #124
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
要跟漫畫版既話
Freedom咪連full burst都冇得開
真係冇XD

收盾 收槍

舊 07-28-12, 04:34 AM   #125
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
HD修正

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 機動戦士ガンダムSEED BATTLE DESTINY 已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 425 02-04-13 12:03 PM

現在的時間是 10:31 PM

手機版 | APP版