Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-12, 12:00 AM   #451
cyberfox
God of Gamer
凡骨

註冊日期: Nov 2002
[認真]
如果佢唔係小彭我覺得會更好
佢的死太有深刻印象了

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 07:03 AM   #452
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
變咗女王
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 08:57 AM   #453
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
超開心,希望之後正式出番黎
由手機版發出
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 12:17 PM   #454
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
小馮!!!!!!
你未死實在太好了
但仲有冇機會出返場呢?

佢三條友點睇都冇傷
佔計暈左, 然後俾羅救出?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 12:57 PM   #455
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
其實唔係艾斯呢啲劇情需要一定要死之外
OP係唔會死人嘅,小彭未死大家又唔駛咁出奇
等於今集茶胡子比人近距離爆都唔會死一樣
反而諗下點解雪人兄弟可以簡單KO卓洛
雖然好明顯係同山治嘈緊個時大意....
雪人兄弟應該可以將自己變做雪,隨時去邊都冇人知

舊 05-10-12, 01:34 PM   #456
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
其實唔係艾斯呢啲劇情需要一定要死之外
OP係唔會死人嘅,小彭未死大家又唔駛咁出奇
等於今集茶胡子比人近距離爆都唔會死一樣
反而諗下點解雪人兄弟可以簡單KO卓洛
雖然好明顯係同山治嘈緊個時大意....
雪人兄弟應該可以將自己變做雪,隨時去邊都冇人知
人地感動下就唔好講d咁野......

同埋...cool brother 係用槍....佢3個人都係近戰....重要人地會穩身.....

舊 05-10-12, 02:36 PM   #457
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: Eking 查看文章

同埋...cool brother 係用槍....佢3個人都係近戰....重要人地會穩身.....
明知唔死點感動呀大佬
同埋卓洛呢家嘅實力,因為對方隱身同遠距離佢就比人Jo
佢地係靠咩入到新世界呢…

此篇文章於 05-10-12 02:52 PM 被 神名レオ 編輯。
神名レオ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 02:36 PM   #458
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:

茶叔死唔死都冇影響
反正呢d大配角

可能仲有隱藏氣息一技

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 02:59 PM   #459
elmond
女權主義信奉者

艾斯死果陣,真係唔多覺有人出黎講小彭一定唔會死
由手機版發出
舊 05-10-12, 05:27 PM   #460
wgzc
Game Master
rofl

PSN  IDJC_XD
血都無滴
zoro 又無開刀但係Brook 又羅左
似係佢地自己中左Brook招訓覺咋

個2條友都無確認就以為路飛佢地死左啦
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 05:47 PM   #461
Eking

引用:
明知唔死點感動呀大佬
同埋卓洛呢家嘅實力,因為對方隱身同遠距離佢就比人Jo
佢地係靠咩入到新世界呢…
真係唔覺有100%唔死呢個理由.....下期可能失驚無神整死雷利俾你睇.....睇漫畫都係為左個故仔...邊有100%可能性.....

舊 05-10-12, 08:10 PM   #462
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
真係唔覺有100%唔死呢個理由.....下期可能失驚無神整死雷利俾你睇.....睇漫畫都係為左個故仔...邊有100%可能性.....
鬼唔知咩,但呢本係one piece呀
你係咪由第一期睇到呢家㗎…除左回憶中嘅人一定死之外
呢家60幾期都冇死過人㗎…除左劇情需要嘅艾斯
唔係要爭論啲乜,我都係提一提,解釋比你聽
起碼我身邊有追one piece嘅,冇人覺得佢會死
因為呢個理論只限one piece呢本漫畫
當然唔會話你錯,只係大家對呢個作品個認知同理解唔同啫

舊 05-10-12, 09:24 PM   #463
clie

睇黎呢兩個雪人又係食左唔知咩果實
要活捉法蘭基為左佢既LASER,D死光咁又利用價值?
我希望各人換心可以寫得有深度一D
例如戰鬥時想用自己D招但身體出唔到,然後摸索同伴們既特點去戰鬥
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 10:33 PM   #464
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
沙之國走人果陣時我已經覺得佢唔會死
而且唔係官方死訊根本就會出返出黎
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-12, 10:55 PM   #465
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: clie 查看文章
睇黎呢兩個雪人又係食左唔知咩果實
要活捉法蘭基為左佢既LASER,D死光咁又利用價值?
我希望各人換心可以寫得有深度一D
例如戰鬥時想用自己D招但身體出唔到,然後摸索同伴們既特點去戰鬥
e點山治君好重要

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-12, 09:33 AM   #466
Eking

當年都有人話ACE 唔會死......死左又有人話未死......

舊 05-11-12, 10:38 AM   #467
elmond
女權主義信奉者

個個都是劇情帝,只不過當年冇走出黎講之嘛
由手機版發出
舊 05-12-12, 12:54 PM   #468
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
我見到有人話佢3個人以為見到熊人,所以扮死
睇到呢到我笑左
由手機版發出
雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-12, 12:55 PM   #469
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
對佢地黎講正常見到熊人係應該打死佢燒黎食架喎

舊 05-12-12, 01:08 PM   #470
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
其實呢十幾話D構圖睇得我好辛苦
太多黑白反差一時間認唔到畫左乜

此篇文章於 05-12-12 01:13 PM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-12, 06:47 PM   #471
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 雙星 查看文章
我見到有人話佢3個人以為見到熊人,所以扮死
睇到呢到我笑左
由手機版發出
呢個可能最有機會

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-12, 07:49 PM   #472
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
呢個可能最有機會
呢個可能性有70%!!

舊 05-12-12, 08:38 PM   #473
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
呢個可能性有70%!!
我覺得有90%\

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-12, 11:04 PM   #474
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
係咪扮死喳, 三條友都無穿無爛
嗱我上一期已經講左
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-12, 10:46 PM   #475
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
睇完今話就知cool brother係咩貨色

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 01:54 AM

手機版 | APP版