Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
電視遊戲討論版>Street Fighter V 情報區 3 | 已售
鈴蘭 12:32 PM 04-18-19
回頭是岸呀施主,呢個世界仲有好多格鬥game
wing 12:47 PM 04-18-19
作者: 鈴蘭:
回頭是岸呀施主,呢個世界仲有好多格鬥game
係...... 鐵拳又好, 侍魂都好.
Alpha2 02:34 PM 04-18-19
作者: wing:
係...... 鐵拳又好, 侍魂都好.

唔好為一棵枯萎o既樹放棄整個森林,都啱,
據聞好似小野失勢所以搞到今季變成咁
wing 03:17 PM 04-18-19
因為三太子上場,梗係抽資源俾mh先喇。
鈴蘭 06:48 PM 04-18-19
你睇下KVO打咁多隻game就知選擇其實好多
仲要好多都好玩過街霸5(失笑)
由手機版發出
シェンムー 07:20 PM 04-18-19
V真心唔好玩 , 要打SF嘅開版隻SF30TH同USF4玩重好
wing 07:56 PM 04-18-19
作者: シェンムー:
V真心唔好玩 , 要打SF嘅開版隻SF30TH同USF4玩重好
同意。。。。。
赤兵尉SETH 03:44 PM 04-19-19
靚抽

wing 06:06 PM 04-19-19
唔明佢抽乜?最近有咩時事有關印度?
Alpha2 06:54 PM 04-19-19
唔明佢抽乜?最近有咩時事有關印度?

諧音, 香港最近有關修改引渡逃犯條例
Alpha2 08:36 AM 05-23-19

Alpha2 01:01 PM 07-15-19
Evo 2019 Final Numbers!

Smash Ultimate - 3492
Street Fighter V - 1929
Tekken 7 - 1885

Samurai Shodown - 1719
Mortal Kombat 11 - 1567
DragonBall FighterZ - 1191
Unist - 1156
Soul Calibur 6 - 742
BlazBlue:CTB - 640

https://twitter.com/MrWiz/status/1150604819779874816

街霸5險勝 鐵拳7
估不到侍魂有這麼多人參加
Dyhalt Rushifar 02:18 PM 07-15-19
聾球咁少人既,平民散晒水?
Alpha2 08:37 AM 07-25-19
街霸6 會在evo 宣佈?

ps4 & ps5 獨佔?

https://translate.google.com/transla...s5-390214.html
赤兵尉SETH 11:10 AM 08-01-19

作者: :

wing 11:26 AM 08-01-19
作者: 赤兵尉SETH:
出乎意料. honda係咪4/8有?
赤兵尉SETH 11:45 AM 08-01-19
條trailer本來打算EVO先播,但Steam提早流出左
激到小野寺同EVO強烈譴責

出乎意料. honda係咪4/8有?
三隻角色8月4一齊出
8月5出套票
武藤遊戲 12:09 PM 08-01-19
每年加角色好難看未完成品

我等KOF新作消息好過
鈴蘭 12:11 PM 08-01-19
究竟Capcom係咪患左唔將D女角整成猩猩就會死既病?
赤兵尉SETH 01:00 PM 08-01-19
女角腱美體型我buy,但個樣真係整得衰...

作者: :
日語版

wing 03:47 PM 08-01-19
作者: 赤兵尉SETH:
女角腱美體型我buy,但個樣真係整得衰...
呢度擺明2男1女
風間鈴木仁 02:37 AM 08-02-19
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1199486.html

有翻譯,有圖解。

カプコンは、プレイステーション 4/Windows用対戦格闘「ストリートファイターV アーケードエディション(ストV AE)」において、シーズン4の追加キャラクター「エドモンド本田」、「ルシア」、「ポイズン」を8月5日より配信する。また、3人のキャラクターがセットになった「2019サマーキャラクターパック」が同日5日に発売予定。価格は未定。
demo 09:30 AM 08-02-19
希望SF6 會做好D,今集真係完全無興趣玩...
Montague 10:20 AM 08-02-19
4果時日日玩,今集個SYSTEM確實唔掂
今集個某好幾個角色直頭係咁上前貼身中拳中腳中到尾,完全無哂立回可言。。。
Alpha2 03:18 PM 08-02-19

https://twitter.com/ft_toriaka/statu...27664738484224
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面