Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
RS 200 04:44 PM 10-17-14
d新款ipad 其實幾點先有得賣?定係賣晒喇?
用緊ipad4想換機
Shinjyo 07:05 PM 10-17-14
iPad實有貨,唔洗禁急掛

我自己用air上左8.1 beta,有改善。但都係有bug

一向iPad iOS team整得無iPhone 禁好。我估要8.2先番到ios7既流暢度
pet3 11:13 PM 10-17-14
作者: Shinjyo:
iPad實有貨,唔洗禁急掛

我自己用air上左8.1 beta,有改善。但都係有bug

一向iPad iOS team整得無iPhone 禁好。我估要8.2先番到ios7既流暢度
11點有
即購買了
Dangerous-boy 11:47 PM 10-17-14
作者: pet3:
11點有
即購買了
訂了金色Air2和紅色套,又係分開送貨...

估唔到換了新iPad都仲未換到6+
DC 97 12:55 AM 10-18-14
買左2部MINI2 32G~抵用~
想入D片入去睇~用咩好APP?(MKV或AVI)
草薙さん 12:57 AM 10-18-14
AV Player HD
埃及使者 01:09 AM 10-18-14
想去胃信TRADE左部第一代換第二代
有冇SO?
布甸 08:06 AM 10-18-14
5 秒內收到 code 入到去都係乜都無哂.... 乜唔係無肉食咩?想自用一部都咁難...
Shinjyo 08:21 AM 10-18-14
作者: 埃及使者:
想去胃信TRADE左部第一代換第二代
有冇SO?
小弟都有興趣,唔知要補幾多

我部air 32g 4g
陸奧 貴志 08:37 PM 10-18-14
想問下如果買部5s上大陸用有冇話買乜野版?
埃及使者 08:47 PM 10-18-14
頭先去胃訊問過
我部一代MINI最高可TRADE $1500
不過旺角三間都話冇哂第二代MINI
DC 97 03:29 PM 10-20-14
唔JB~
用咩方法或APP入MKV或AVI檔最好?
Dangerous-boy 07:53 PM 10-20-14
作者: DC 97:
唔JB~
用咩方法或APP入MKV或AVI檔最好?
RushPlayer,AV Player HD
爽神 01:11 AM 10-21-14
想問下ios8係咪有以下呢兩個bug?

第一,設定入面電池用量嗰part,明明我充完電後一路用住,點解佢會「使用」同「待機」一齊升?
我記得ios7唔係咁

第二,系統服務個定位有幾項係幾乎99%時間都長著
就係「基於位置的提示」、「運動校正」、「常用位置」
明明以前ios7又唔係咁

btw, 8.1啱啱出咗,唔知有冇fix到以上問題
Shinjyo 09:02 AM 10-21-14
8.1 iPad air safari順左

上左ios8 可以update

有網站出左A8X cpu benchmark快iPhone 6 A8 65%快iPad air 一倍
爽神 08:03 PM 10-21-14
作者: 爽神:
想問下ios8係咪有以下呢兩個bug?

第一,設定入面電池用量嗰part,明明我充完電後一路用住,點解佢會「使用」同「待機」一齊升?
我記得ios7唔係咁

第二,系統服務個定位有幾項係幾乎99%時間都長著
就係「基於位置的提示」、「運動校正」、「常用位置」
明明以前ios7又唔係咁

btw, 8.1啱啱出咗,唔知有冇fix到以上問題
up完8.1都依然係咁
now_loading 09:06 PM 10-21-14
請問confirm 左air 2 同mini 3 係幾多ram 未?
Dangerous-boy 10:33 PM 10-21-14
剛剛收到Air2的Smart Case,DHL竟然咁鬼夜十點半都在送貨
pet3 09:34 AM 10-22-14
作者: now_loading:
請問confirm 左air 2 同mini 3 係幾多ram 未?
air2 =a8 4核 ,2GB ram

作者: Dangerous-boy:
剛剛收到Air2的Smart Case,DHL竟然咁鬼夜十點半都在送貨
你幾時訂 ?

我是16日晚
一開訂即用1分鐘之內訂到

但官網還是貨物處理中 預計10月31 至送11月14日送達
neo2046 01:40 PM 10-22-14
作者: now_loading:
air 2 : 3 Core CPU + 2GB
mini 3 : same as mini 2

Apple iPad Air 2評測:三核2GB內存
http://digital.sina.com.hk/news/-7-1...-contentLatest

iPad Air 2 Mini 3 Review
http://www.theverge.com/2014/10/21/7...d-air-2-review
http://www.engadget.com/2014/10/21/i...mini-3-review/
埃及使者 05:28 PM 10-22-14

你幾時訂 ?

我是16日晚

我星一(20/10)朝早先訂A2
但出貨日期係31/10-6/11

剛剛再CHECK
變左3/11-5/11
Dangerous-boy 09:50 PM 10-22-14

你幾時訂 ?

我是16日晚

17號晚訂,昨晚係收到Smart Case,Air2預計10月29至11月5日送達。
now_loading 10:19 AM 10-23-14
咁部 air 2 真係要棵跑了...
X&Y 10:30 AM 10-23-14
iPad iReserve 開左,
剛在fw訂左一部air 2 LTE 64g 銀
pet3 10:57 AM 10-23-14
作者: X&Y:
iPad iReserve 開左,
剛在fw訂左一部air 2 LTE 64g 銀
蘋果玩人既

之前訂既人要10月29後

現在訂 就5天之內 (23+5=28咋)
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面