Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
神龍 08:21 PM 12-28-13
無得開黎睇既
11281984 12:04 AM 12-29-13
作者: 神龍:
無得開黎睇既
姐係買個時,個個都講運www
Sar8 12:57 AM 12-29-13
我第一次買都以為有得睇....
返到去開箱發覺開完個盒,本體仲要塊紙皮拿膠紙封住.....
鳳熾魂 11:43 AM 12-29-13
作者: Sar8:
我第一次買都以為有得睇....
返到去開箱發覺開完個盒,本體仲要塊紙皮拿膠紙封住.....
對翼仲正打開發覺點解咁多膠片Ge
tung999 04:02 PM 12-29-13
隻destiny真係好正
不過手背果塊野得2塊 個插位又咁幼
真係怕換多幾次手會斷
鳳熾魂 02:32 PM 01-01-14
作者: tung999:
隻destiny真係好正
不過手背果塊野得2塊 個插位又咁幼
真係怕換多幾次手會斷
果度應該無咁化學,我怕個拳頭會斷多D
雷火武 08:18 PM 01-04-14
今日去信和見destiny 1380
想問而家係咪差唔多呢個價位?
Sar8 08:51 PM 01-04-14
8日前現時點成個場都1280
kyo353 09:13 PM 01-04-14
呢隻真係估唔到
初初出個陣就已經有大舖散貨, 點知後來人人叫好不跌反升
Sar8 09:24 PM 01-04-14
不過我都未得閒拆,未玩過(剩係剪左蓋住本體上既紙皮蓋)

komica果邊有消息話價格已經上左去,但都有人話只係囤貨造成炒賣現像

btw而家mb自由咩價位
bbdaishogun 09:48 PM 01-04-14
D人吹會大跌,現在不停升...好在第一日1150入
不過亞版到貨可能會趺
赤兵尉SETH 10:04 PM 01-04-14
destiny我見已經唔係度度有,有d地方仲賣到14xx
feedoom最近好似見過15xx,但唔好期望有destiny個級數...
返追MB比較建議普通版Exia,襯仲未算難搵...
Sar8 10:19 PM 01-04-14
其實我都係問價

metal build出得最差係咪freedom
GN00508771 10:28 PM 01-04-14
不過我都未得閒拆,未玩過(剩係剪左蓋住本體上既紙皮蓋)

komica果邊有消息話價格已經上左去,但都有人話只係囤貨造成炒賣現像

btw而家mb自由咩價位
前日行左成個老秋一盒DESTINY都唔見有...(新品) 中古都有既叫做

我覺得係真係少貨囉

其實我都係問價

metal build出得最差係咪freedom
目前來說係

造型上同QC上都係
小嘉 12:28 AM 01-05-14
同其他MB比係比較差

但個人係收貨
martinnitram 09:23 AM 01-05-14
作者: bbdaishogun:
D人吹會大跌,現在不停升...好在第一日1150入
不過亞版到貨可能會趺
又其實見葵涌廣場有散貨場 mb destiny 做緊 $1199 (不過唔知咩版)...
雷火武 12:22 PM 01-05-14
Freedom係最差?我唯一手上有既mb
So sad

Destiny仲有亞板?同而家市面有乜分別?幾時出?
神龍 12:29 PM 01-05-14
咁多隻拍埋比嘅話, freedom係最差
frredom70分, 其他80-90, 滴滴李過120咁嘅感覺
鳳熾魂 12:39 PM 01-05-14
作者: 神龍:
咁多隻拍埋比嘅話, freedom係最差
frredom70分, 其他80-90, 滴滴李過120咁嘅感覺
迪迪尼今次係個設定帥氣滿點
楊過EXIA見都好似唔錯咁,想買番
騎蘿蘿 12:49 PM 01-05-14
作者: 雷火武:
Freedom係最差?我唯一手上有既mb
So sad

Destiny仲有亞板?同而家市面有乜分別?幾時出?
Destiny 第一批唔係就係亞版? 定係除左港版仲有分亞版...

而家街賣見好多都係標日版 個價升晒
聽聞係大陸佬落來一批批掃上去先咁快冇晒 因為我記得26號買個時間間鋪都有幾箱貨........
小嘉 12:53 PM 01-05-14
第一批應該係行/日版黎

亞版通常遲一個月

正路應該仲未返到香港
雷火武 01:53 PM 01-05-14
估唔到奶粉之外呢D都比上面掃
Sar8 02:31 PM 01-05-14
大陸都直接去日本掃玩具
香港咁近......a
explosion 03:20 PM 01-05-14
睇唔出內地宅都有咁高消費力
雷火武 05:55 PM 01-05-14
話時話元朗邊度有?
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後

返回主題版面