Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
日本動漫畫討論版>理不尽な孫の手「無職転生 異世界行ったら本気出す」アニメ 2020年放送決定!!
RPG之鬼 10:43 PM 12-20-21
作者: 十一月:
動畫完全未有提及ED,冇睇過原作的人不會知道主角變成ED了,所以第一點唔成立。
不過既然當初為了製作這套無職轉生而建立一間新公司。冇理由咁快收檔。
ED已經係全宇宙都知,所以不會是秘密XD
看情況快極都要過年或出了差不多咁上下BD先會提

作者: 十一月:
本來因為大受打擊而變得頹廢,之後發夢見到家人,於是想起還要找媽媽便振作起來。
這個完結我覺得很好。
這一段其實只係小說裡兩頁內容XD,但動畫將各方的視點整合一起,變得更加完整,簡直是神操作。
尼路 12:31 AM 12-21-21
作者: RPG之鬼:
ED已經係全宇宙都知,所以不會是秘密XD
看情況快極都要過年或出了差不多咁上下BD先會提

這一段其實只係小說裡兩頁內容XD,但動畫將各方的視點整合一起,變得更加完整,簡直是神操作。
原來小說有,我見漫畫無以為係動畫原創不過依家咁個感覺係好好多。
武藤遊戲 04:57 PM 02-14-22

很好運營不多人玩課我加隈
十一月 05:30 PM 03-02-22

亍 ◣ 06:50 PM 03-02-22
木棉花版

武藤遊戲 04:29 AM 03-05-22
個ova是愛莉絲回 唔會又來個里番
亍 ◣ 10:10 PM 03-06-22

十一月 06:47 PM 03-07-22
雖然都預咗會繼續做,不過見到正式公佈總算放心了。
Irwin 04:33 AM 03-26-22
黃VIU上o左番外篇
野良猫 09:56 AM 03-26-22
係啦係啦,紅毛邊係醜女,只係貧……(打飛
亍 ◣ 10:36 PM 06-12-22
女俠饒命

kaamho9 12:07 AM 06-16-22
話說,「別說鬍子,看來連那處的毛都還沒有長齊」那句對白,睇web版小說係冇的。
get-mobdro.com
十一月 02:00 PM 06-19-22
失意の魔術師編
https://prtimes.jp/main/html/rd/p/00...000016756.html

漫畫同web版小說都係,講紅毛走咗之後,時間一跳就跳咗去幾年後。
這篇係講那段期間發生的事。
十一月 08:26 AM 07-04-22

亍 ◣ 07:12 PM 08-27-22
開箱文

武藤遊戲 09:31 PM 11-24-22

武藤遊戲 07:51 PM 12-10-22

武藤遊戲 09:15 AM 03-26-23

亍 ◣ 07:34 PM 05-26-23

武藤遊戲 01:23 AM 05-31-23

武藤遊戲 08:11 PM 06-24-23

一模一樣劇透
武藤遊戲 08:19 AM 07-04-23
買片吧...

真!DC 12:19 PM 07-04-23
作者: 武藤遊戲:
買片吧...
台灣木棉花話同日方溝通過已換番原版
香港唔知點
由手機版發出
十一月 12:38 PM 07-04-23
和諧咗D乜?
dark_ming_ 04:17 PM 07-04-23
找到兩段比較片段:
https://sora.komica.org/78/src/1688361065154.webm
https://sora.komica.org/78/src/1688361081023.webm

見到色度的分別
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面