Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-07, 08:06 AM   #151
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
證明很新鮮

舊 10-13-07, 11:19 AM   #152
白雪飄飄
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: ultrachiu 查看文章
某個係彩雲間美x快餐做既親人話:
早幾日有個客食個sakura火渦(唔知係咪咁叫,咁上下既野)
兜菜底有隻手指公咁大既青蛙跳出黎,
跟住成盤野拎返去個counter位話唔要,
隻青蛙仲好乖咁痞係個盤度眼仔碌碌咁望住d職員...

所以出街食野真係要小心d
喂,你誤會左美心喇,
田雞食得架喎,唔俾田雞係其中一樣配料咩!

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!

此篇文章於 10-15-07 01:50 PM 被 白雪飄飄 編輯。
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 06:49 PM   #153
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
前2日lunch同同事去大快活食,叫左個上海排骨菜飯食$25.5 ,菜飯我真係覺得係幾一般,不過我最覺得佢搵笨實係+凍奶茶果d,個個飯都要+$8 ,無野呀哇,身為一間大連鎖店,一個廿幾蚊個飯加杯野飲都要過$5 ?
如果唔係我即興想飲凍奶茶,我都費事俾佢賺依8雞 b

舊 10-14-07, 07:53 PM   #154
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 無賴男 查看文章
前2日lunch同同事去大快活食,叫左個上海排骨菜飯食$25.5 ,菜飯我真係覺得係幾一般,不過我最覺得佢搵笨實係+凍奶茶果d,個個飯都要+$8 ,無野呀哇,身為一間大連鎖店,一個廿幾蚊個飯加杯野飲都要過$5 ?
飲品永遠都係最好賺架啦................

食品原料,鋪租高企.........但又唔可以隨便將食物加價

所以咪加落飲品度囉
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 08:58 PM   #155
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
飲品永遠都係最好賺架啦................

食品原料,鋪租高企.........但又唔可以隨便將食物加價

所以咪加落飲品度囉
但係大家樂或者其他餐店都係$3-5 咋嘛,邊有見到咁離譜

舊 10-14-07, 10:11 PM   #156
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
跟餐+$8...
一般茶餐廰都無佢咁狼...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 10:31 PM   #157
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
但係大家樂或者其他餐店都係$3-5 咋嘛,邊有見到咁離譜

我上次去大家樂叫外賣好似都係+$8,所以冇叫野飲,去左便利店買紙包野飲算了...

舊 10-15-07, 11:14 AM   #158
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
早幾日有個客食個sakura火渦(唔知係咪咁叫,咁上下既野)

KERORO

舊 10-15-07, 01:42 PM   #159
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:

無農藥的菜

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-07, 08:20 AM   #160
chestnut912
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
我就覺得大快活d野食有d咸,份量太細.
chestnut912 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-22, 10:11 PM   #161
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
忍唔住分享下晚市大快活雜扒餐 好抵!!$49 用埋支付app優惠減多10蚊 8達通支付寶掃優惠就得
魚柳好金黃勁香脆, 仲可以轉中湯多飯
間唔中一餐都幾滿足

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:29 PM

手機版 | APP版