Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-24-08, 09:57 PM   #251
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: Hayami 查看文章
行一行旺角應該都會血流成河

舊 03-25-08, 08:07 AM   #252
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
花展個日趕時間隨手打橫,就撞到個亞叔
比個亞叔不停鬧,仲要想開拖個種

引用:
作者: Strider 查看文章
行一行旺角應該都會血流成河

舊 04-01-08, 07:30 PM   #253
KTN
~♡

發現部抗噪機有問題.........

舊 04-04-08, 01:24 PM   #254
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
剛才從黃金回來: Transcend CF 16G 133x 跌破$690

RIce

舊 04-04-08, 01:32 PM   #255
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: riceking 查看文章
剛才從黃金回來: Transcend CF 16G 133x 跌破$690

RIce
米王幾時去買, 叫埋我

舊 04-04-08, 01:40 PM   #256
KTN
~♡

自己要去就去啦
你話買我同米王陪你出來買又點話

引用:
作者: Strider 查看文章
米王幾時去買, 叫埋我

舊 04-05-08, 06:35 PM   #257
Strider
初段

想問下陪人睇醫生可唔可以出醫生POST??

引用:
作者: KTN 查看文章
自己要去就去啦
你話買我同米王陪你出來買又點話
K君...我等手頭鬆D先啦~~

舊 04-06-08, 12:16 PM   #258
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
好愁好愁
130L潮箱好迫好迫
拎玩具好唔enjoy

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-08, 02:42 AM   #259
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
好愁好愁
130L潮箱好迫好迫
拎玩具好唔enjoy
我都剛入了一個60L的
加上舊一個30L...都算夠用....

舊 04-07-08, 09:05 PM   #260
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: M-eye 查看文章
我都剛入了一個60L的
加上舊一個30L...都算夠用....
我仲未買

舊 04-08-08, 03:20 AM   #261
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
我仲未買
我依家係用個30L放手動中古鏡同配件...
60L放機同新鏡頭....

舊 04-10-08, 11:46 AM   #262
KTN
~♡

終於有心情去炳下相...

而且總覺得,貼了不炳,枉費貼者招炳的心情...

舊 04-12-08, 01:10 AM   #263
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
http://forum.canonfans.biz/viewthrea...extra=page%3D1

貓仙人快快整張玩下~

Rice

舊 04-12-08, 11:13 PM   #264
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: KTN 查看文章
終於有心情去炳下相...

而且總覺得,貼了不炳,枉費貼者招炳的心情...
掛住打bio bio~都要炳!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-08, 11:56 PM   #265
KTN
~♡

樂在其中

舊 04-13-08, 05:33 PM   #266
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KIM 查看文章
掛住打bio bio~都要炳!
好健康的打機「距離」!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-08, 10:10 PM   #267
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: KKH 查看文章
好健康的打機「距離」!
籠屋.....冇計!
太遠會比喪b咬死~

舊 04-14-08, 04:35 PM   #268
KTN
~♡

可惜要向前行多兩步
42/↑更好

引用:
好健康的打機「距離」!

舊 04-16-08, 12:31 AM   #269
Strider
初段

近日身邊既朋友都陸續投入NIKON陣營...
D300 X2
D60 X1

真係人氣高企

舊 04-18-08, 09:58 PM   #270
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

外籍朋友: 「上次你咪提過香港有間舖叫數碼飛花o既...」
大白兔K: 「吓? 我有講過?」
外籍朋友: 「尋晚去左啦~~」
大白兔K: 「er?」
外籍朋友: 「買左旅行腳, 好正呀~~」
大白兔K: 「er?! 咩野係旅行腳???」
外籍朋友: 「芝嫂一五四零T囉!! 價錢仲好鬼平添!!!」
大白兔K: 「er~~」
外籍朋友: 「二百五十鎊乍! 比起o係聯合王國買足足平二百鎊呀! 二百鎊呀!!」
大白兔K: 「@_@」
外籍朋友: 「不過我而家用緊 Manfrotto 頹頭, 尋晚上山頂試腳, 腳係冇得彈啦, 不過... (愈講愈細聲, 明顯有微言)」
大白兔K: 「哦~ 咁呀~~ (四萬咁o既口)」
外籍朋友: 「...」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "RRS")
外籍朋友: 「?」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "reallyrightstuff.com")
外籍朋友: 「??」
大白兔K: 「佢地做直銷架. 係就係貴少少.」
大白兔K: 「不過裝上旅行腳之後, 三隻腳仍然可以摺埋喎~」
外籍朋友: 「!!!」
大白兔K: 「我聽日拎番黎俾你試下啦.」
外籍朋友: 「!!!!!!」

唔知會唔會有下文呢?
不過建議人地買o的麻麻地o既野, 真係有少少唔安樂....
都係帶佢去睇大空強國極品可能會心安理得o的...
舊 04-18-08, 10:16 PM   #271
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
...
看了pm未呀?

舊 04-18-08, 10:23 PM   #272
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KIM 查看文章
看了pm未呀?
剛回了~ (鬼馬~)
舊 04-18-08, 10:31 PM   #273
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
外籍朋友: 「上次你咪提過香港有間舖叫數碼飛花o既...」
大白兔K: 「吓? 我有講過?」
外籍朋友: 「尋晚去左啦~~」
大白兔K: 「er?」
外籍朋友: 「買左旅行腳, 好正呀~~」
大白兔K: 「er?! 咩野係旅行腳???」
外籍朋友: 「芝嫂一五四零T囉!! 價錢仲好鬼平添!!!」
大白兔K: 「er~~」
外籍朋友: 「二百五十鎊乍! 比起o係聯合王國買足足平二百鎊呀! 二百鎊呀!!」
大白兔K: 「@_@」
外籍朋友: 「不過我而家用緊 Manfrotto 頹頭, 尋晚上山頂試腳, 腳係冇得彈啦, 不過... (愈講愈細聲, 明顯有微言)」
大白兔K: 「哦~ 咁呀~~ (四萬咁o既口)」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "RRS")
外籍朋友: 「?」
大白兔K: (在 whiteboard 上寫 "reallyrightstuff.com")
外籍朋友: 「??」
大白兔K: 「佢地做直銷架. 係就係貴少少.」
大白兔K: 「不過裝上旅行腳之後, 三隻腳仍然可以摺埋喎~」
外籍朋友: 「!!!」
大白兔K: 「我聽日拎番黎俾你試下啦.」
外籍朋友: 「!!!!!!」

唔知會唔會有下文呢?
不過建議人地買o的麻麻地o既野, 真係有少少唔安樂....
都係帶佢去睇大空強國極品可能會心安理得o的...
唔急用的話別買1540T了....遲多一個月左右gitzo出新型號1541T
外表同重量都同1540T差不多,但負重量大一倍.....

加插RRS的狂歡三寶

此篇文章於 04-18-08 10:33 PM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-08, 12:00 AM   #274
KIM
GAF足球隊金虎拾號

大家以後出POST要成熟D, 唔好UP三UP四啦~! 以免吸引唔到/嚇親攝影新手啦!!

舊 04-19-08, 12:33 AM   #275
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

嗯, 嗯, 知道了老師, 以後要電檢過才可以出 post, 不可以讓偶然路過的(消音)有所誤會啊~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:49 PM

手機版 | APP版