Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Darksiders Genesis︱top-down action adventure︱發售中
安安 09:44 PM 06-06-19
https://www.ign.com/articles/2019/06...nced-a-e3-2019
released later this year for PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, and Google Stadia

david 12:47 AM 06-07-19
好地地由一隻中上解迷動作GAME變質到要向POE東施效顰,真係呢...
padage 09:16 AM 06-07-19
原來個視點好D, 而家好indie, budget低到咁, 少少失望
david 11:29 AM 06-08-19
作者: padage:
原來個視點好D, 而家好indie, budget低到咁, 少少失望

BUDGET低唔代表可以整到呢隻咁O既款,同埋,好多INDIE GAME技術都好高的OK?
padage 12:40 PM 06-08-19
作者: david:
BUDGET低唔代表可以整到呢隻咁O既款,同埋,好多INDIE GAME技術都好高的OK?
無話技制高唔高,indie就肯定係低budget
jeffyen83 01:25 PM 06-08-19
還掂變甘既視點,不如索性變大菠蘿式刷刷刷game, 我真心更期待
wsx360 01:59 PM 06-08-19
上年隻Darksiders 3咪高BUDGET囉
darkvolver 03:54 PM 06-08-19
作者: wsx360:
上年隻Darksiders 3咪高BUDGET囉

個時好像驚佢出唔到,但最後交到貨..

Sent from my iPhone using Gaforum
安安 02:08 PM 06-11-19
https://www.youtube.com/watch?v=6MaKcfYWtvI
[4K] Darksiders Genesis - Full E3 demo - Xbox One X
david 03:38 PM 06-11-19
節奏好慢,打BOSS一O的壓迫感都無,空中跳躍幾無厘頭,同而家ARPG龍頭(D3/POE)相距甚遠。

點睇都係TL級數O既ARPG,US$19.99俾多佢,夠膽CHARGE US$59.99應該會大爆死。但係TL有海量免費玩家MOD,呢隻睇佢就會有課金DLC。

UI係死罪,自己條血條點會唔係放畫面下方正中而係左上角?
padage 08:21 PM 02-12-20
Switch版信和已偷跑
padage 08:07 PM 02-13-20
視點拉得太遠了, 比diablo仲要遠得多, ps4版都好細粒個人, switch版更加係蚊黎, 雖然過左第一個boss有改善少少
隻game唔係arpg, 係純正act, 無loot無lv, 玩落似戰神3多過diablo
kathy0724 07:45 PM 02-14-20
請問有冇見過實體日版售賣?
mrk 11:57 PM 02-17-20
視點拉得太遠了, 比diablo仲要遠得多, ps4版都好細粒個人, switch版更加係蚊黎, 雖然過左第一個boss有改善少少
隻game唔係arpg, 係純正act, 無loot無lv, 玩落似戰神3多過diablo
唔該晒!
原來係ACT,唔算係ARPG!
觀望中!(等減價先買都未算遲!)
padage 01:13 PM 02-18-20
作者: mrk:
唔該晒!
原來係ACT,唔算係ARPG!
觀望中!(等減價先買都未算遲!)
除左視點之外都無乜伏,算幾好玩
mrk 02:04 AM 02-20-20
除左視點之外都無乜伏,算幾好玩
Thx!
(呢個月真係太多新/炒冷飯Game出,
呢隻唔算係最「想一出即入」行列!
都係等減價先出都未遲!)
mrk 02:08 AM 02-20-20
作者: kathy0724:
請問有冇見過實體日版售賣?
順便查埋,
日版只有eShop DL版!(冇實體!)

https://gamefaqs.gamespot.com/switch...s-genesis/data

注意:呢個系列好似從未出過「繁中字」版?(只有簡中字版!

返回主題版面