Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-17-04, 01:31 AM   #851
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: JACKY
或者睇下天音岩唔岩幫你返貨
如果我地要訂N年前的 OR 已在HK斷了市的台版CD, 就可能要等2-3星期去台灣CHECK下仲有冇了!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 01:35 AM   #852
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
wonder

引用:
作者: KIM
如果我地要訂N年前的 OR 已在HK斷了市的台版CD, 就可能要等2-3星期去台灣CHECK下仲有冇了!
嘩KIM KIM原來間鋪係你架,嘿我去親果間鋪咪見過你?布冇幫手訂日本動畫CD架,嘩阿wai個pm可能有問題,仲未send到個game list俾我揀,話俾佢之幫我換zelda colection=,=

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 01:39 AM   #853
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 不死game神
嘩KIM KIM原來間鋪係你架,嘿我去親果間鋪咪見過你?布冇幫手訂日本動畫CD架,嘩阿wai個pm可能有問題,仲未send到個game list俾我揀,話俾佢之幫我換zelda colection=,=
冇可能見到我~~~ 因為....

舊 08-17-04, 01:42 AM   #854
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
wink

引用:
冇可能見到我~~~ 因為....
幕後老細? 有冇得賣gundam seed complete best 日本版?cc

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 01:45 AM   #855
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 不死game神
幕後老細? 有冇得賣gundam seed complete best 日本版?cc
你地才是老細!

天音得小量日本動漫CD! 自己上來看看~

舊 08-17-04, 10:32 AM   #856
andyfans
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
TO KIM"
起你度買劉德華新碟有無淺海報送ar??^^
如果要+ $$,又要+幾多左右ar?
andyfans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 11:01 AM   #857
希羅之野望
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
KIM!!
我想問下關心妍隻birthday kit有冇poster送??
駛唔駛+$$??
希羅之野望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 11:06 AM   #858
solitude~~

註冊日期: Apr 2004
我想問下阿kim 堂本剛初回聽日有冇?大約幾$$?
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 01:07 PM   #859
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 希羅之野望
KIM!!
我想問下關心妍隻birthday kit有冇poster送??
駛唔駛+$$??
引用:
作者: andyfans
TO KIM"
起你度買劉德華新碟有無淺海報送ar??^^
如果要+ $$,又要+幾多左右ar?
如果是官方跟cd的poster, 當然不要加$!
否則就加十元八塊啦!

一張cd可能win你$5, 但海報可能是win你$8 (以賣$10計)!
海報有時才是主要收入~~~

舊 08-17-04, 01:08 PM   #860
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: solitude~~
我想問下阿kim 堂本剛初回聽日有冇?大約幾$$?
有! sea food price! 自己上來問啦!

舊 08-17-04, 01:40 PM   #861
solitude~~

註冊日期: Apr 2004
引用:
有! sea food price! 自己上來問啦!
THANKS!! 一定幫襯你
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 06:53 PM   #862
希羅之野望

引用:
如果是官方跟cd的poster, 當然不要加$!
否則就加十元八塊啦!

一張cd可能win你$5, 但海報可能是win你$8 (以賣$10計)!
海報有時才是主要收入~~~
哦~明晒~thx~
舊 08-17-04, 11:47 PM   #863
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
唔.....可否幫我check check?
應該點先得架

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 03:49 AM   #864
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: masaki
唔.....可否幫我check check?
應該點先得架
自己去留名 & MOBILE啦~

舊 08-18-04, 06:33 PM   #865
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
KIM
消息指有mi fans行過有sky見到有sammi新碟宣傳海報
仲話隨碟會送82頁既寫真集
本橙冇見過耶, 是否真是有寫真的?

20號sky幾點會到貨 ?
應該會上一上黎買碟+海報 ,
之後會再去買新一期nintendo dream(又送CD )

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 06:46 PM   #866
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
自己去留名 & MOBILE啦~
唔該曬你

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-04, 12:12 AM   #867
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 新橙主
KIM
消息指有mi fans行過有sky見到有sammi新碟宣傳海報
仲話隨碟會送82頁既寫真集
本橙冇見過耶, 是否真是有寫真的?

20號sky幾點會到貨 ?
應該會上一上黎買碟+海報 ,
之後會再去買新一期nintendo dream(又送CD )
堅!
逢星期四出貨的cd, 通常lunch前已經有售!

舊 08-19-04, 12:49 AM   #868
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
堅!
逢星期四出貨的cd, 通常lunch前已經有售!
20號是星期五耶~~

不過Lunch後有貨都冇問題, 同日海報係咪都會有 ?

大乱闘X
舊 08-19-04, 01:14 AM   #869
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
20號是星期五耶~~

不過Lunch後有貨都冇問題, 同日海報係咪都會有 ?
係播, 睇錯日子~~~

poster我地都是到時先知的,正常會有! 不過好多時都有遲1-2天才到的可能! (即cd先到! )

我見過積奇板主了, 幾時見你呢?

舊 08-19-04, 01:53 AM   #870
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
係播, 睇錯日子~~~

poster我地都是到時先知的,正常會有! 不過好多時都有遲1-2天才到的可能! (即cd先到! )

我見過積奇板主了, 幾時見你呢?
是啊, 以前一到出碟日子就第一時間去買, 好多時poster未送到
咁我可能星期六下午來買碟

大乱闘X
舊 08-19-04, 02:08 AM   #871
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
是啊, 以前一到出碟日子就第一時間去買, 好多時poster未送到
咁我可能星期六下午來買碟
過1-2日仲可能買得平D!

舊 08-21-04, 11:13 PM   #872
希羅之野望

kim兄~~
我想問有冇關心妍jade-1特別版??可唔可以幫我搵??

此篇文章於 08-21-04 11:27 PM 被 希羅之野望 編輯。
舊 08-23-04, 12:23 AM   #873
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
kim兄~~
早已沒了! 要自己找找了~

舊 08-23-04, 12:37 AM   #874
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
kim兄~~
呢d 碟要去唱片2 手店搵, 有時會執到平野都唔定

舊 08-23-04, 01:16 AM   #875
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
呢d 碟要去唱片2 手店搵, 有時會執到平野都唔定
如果我找到, 我會放在天音炒!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:32 PM

手機版 | APP版