Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
KIM 12:01 AM 04-29-04
作者: 神秘過客:
我個朋友仔已經係其中一個 Fans 啦....陰鬼功~
即係冇得賣啦?
唔夠可以再訂!
神秘過客 12:53 AM 04-29-04
作者: KIM:
唔夠可以再訂!
如果要買大約咩價位?
Busconcamp 01:03 AM 04-29-04
你錯了!JUNO都有班FANS的! 大廣告品次次都有人訂的!
你都錯了!都有班學射擊JUNO既FANS的!
大大塊廣告品正是訂黎練習獵殺恐龍既練靶場~~~
KIM 01:11 AM 04-29-04
作者: 神秘過客:
如果要買大約咩價位?
上去問下啦!
看人氣啦!

例如:近期新人王F小姐的人形CD廣告版(天音店舖門口),暫時要$4XX~~~
KIM 01:45 PM 04-29-04
容祖兒04 年全新廣東大碟《Nin9 2 5ive》
天音價: $8X (平過188!)
JACKY 10:48 PM 04-29-04
容祖兒04 年全新廣東大碟《Nin9 2 5ive》
天音價: $8X (平過188!)
好平wor...............價錢即係$84>xx
KIM 11:24 PM 04-29-04
作者: JACKY:
好平wor...............價錢即係$84>xx
唔洗畫出腸啦!
JACKY 11:30 PM 04-29-04
唔洗畫出腸啦!
要既, 咪點知你平
KIM 12:35 AM 04-30-04
要既, 咪點知你平
不過,過多幾日可能仲............~~~
JACKY 01:24 AM 04-30-04
不過,過多幾日可能仲............~~~
嘩.........倒自己米啊
係都應該過兩日先講
KIM 01:27 AM 04-30-04
嘩.........倒自己米啊
係都應該過兩日先講
就算唔講, 個個都知會啦!
Haken Kreuz 09:42 PM 04-30-04
呢隻未呀?
KIM 01:12 AM 05-01-04
作者: henrietta:
呢隻未呀?
有啦! 不過唔多,有買X手了!
JACKY 07:53 PM 05-01-04
今日上天音買JOLIN 城堡第2 版
今日天音之花負責收錢
KIM 12:24 AM 05-02-04
今日上天音買JOLIN 城堡第2 版
今日天音之花負責收錢
慶功版呀?
下次問佢姘q話啦!

天音全力支持.......薛凱琪奇洛利維斯回信 的 K先生版!

JACKY 12:49 AM 05-02-04
慶功版呀?
下次問佢姘q話啦!

天音全力支持.......薛凱琪奇洛利維斯回信 的 K先生版!
是慶功版
拎電話 , 天音之花做得我家姐wor.......

第2 版冇左奇洛李維斯回信獨唱版
又唔收錄目黑(合唱版), 竟然有xbf 國語版

加埋mv 同聚會証, 同jolin 比, 吸引力對我黎講唔算大

阿kim, 出k 先生, 你要買喇
KIM 12:52 AM 05-02-04
是慶功版
拎電話 , 天音之花做得我家姐wor.......

第2 版冇左奇洛李維斯回信獨唱版
又唔收錄目黑(合唱版), 竟然有xbf 國語版

加埋mv 同聚會証, 同jolin 比, 吸引力對我黎講唔算大

阿kim, 出k 先生, 你要買喇
有K先生咪得囉!
JACKY 12:56 AM 05-02-04
有K先生咪得囉!
到時影一兩幅相POST 上黎
KIM 01:02 AM 05-02-04
到時影一兩幅相POST 上黎
即時滿足你的素求!--->
Squaresoft 11:00 PM 05-03-04
請問這隻會否有港板呢.?
http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=1890525

先謝.
W!LL 11:06 PM 05-03-04
目黑合唱版要fiona fans買endy隻第二版

支持奇洛李維斯回信mv有endy和k先生合唱版
不過最衰唔收錄哨牙版
魔王 11:23 PM 05-03-04
Fiona隻限量AVCD幾時有呀?
toro 11:28 PM 05-03-04
可否訂Avril Lavigne's 2nd Album "UNDER MY SKIN"的日版的?
c_fu 12:11 AM 05-04-04
如果想訂日本CD, 價錢點計?

如哩隻:
http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=1941438
KIM 02:29 AM 05-04-04
以上問的都有!

而兌換價錢問題, 請去P.1!

F小姐仲未知呀! 我都好想知呀!
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面