Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-28-20, 09:27 AM   #1
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
想見你

更新一下資料 : Disney Plus有得睇。

雖然26集,但每集三十幾分鐘,
所以都快睇完。

Walkman、舊流行曲、交換身份、時空交錯、校園三角戀、追兇改變過去,
可以話將愛情劇成功元素塞晒落去。

演員選角幾討好,拍攝質素唔錯,
劇情去到第十八集都覺得流暢,
但最後八集個人覺得比較累贅,
有點可惜。

更正:
睇返網上資料原來呢套劇其實係13集,
我睇既版本係斬開半集變左26集

此篇文章於 01-21-23 06:53 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-20, 09:31 AM   #2
cancerman
Game Master

片頭片尾曲好聽啊,影像又靚。

此篇文章於 02-28-20 11:26 PM 被 cancerman 編輯。
舊 02-28-20, 08:12 PM   #3
cancerman
Game Master

此篇文章於 02-28-20 09:02 PM 被 cancerman 編輯。
舊 02-29-20, 01:10 AM   #4
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
今次邊度有得睇先?

不會又係HBO Go吧?

上次師兄介紹果套台劇《我們與惡的距離》好睇到喊出嚟~!!!
https://www.gaforum.org/showthread.php?t=251420

此篇文章於 02-29-20 01:20 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-20, 09:34 AM   #5
cancerman
Game Master

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
今次邊度有得睇先?

不會又係HBO Go吧?

上次師兄介紹果套台劇《我們與惡的距離》好睇到喊出嚟~!!!
https://www.gaforum.org/showthread.php?t=251420
多得你提一提,
即刻上網揾下料,
原來TVB Mytv Super有呢套睇。
我冇用MyTV,
有冇人提供到資訊係咪寛頻送既Mytv可以睇到呢套?

https://programme.mytvsuper.com/tc/124419/想見你

另外睇資料呢套劇係FOX有份,
有外國勢力照住難怪d製作拍攝咁靚。

睇"我們與惡"有幾集我係喊到睇完一集要去洗個面先

此篇文章於 02-29-20 09:44 AM 被 cancerman 編輯。
舊 02-29-20, 11:19 AM   #6
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: cancerman 查看文章
多得你提一提,
即刻上網揾下料,
原來TVB Mytv Super有呢套睇。
我冇用MyTV,
有冇人提供到資訊係咪寛頻送既Mytv可以睇到呢套?

https://programme.mytvsuper.com/tc/124419/想見你

另外睇資料呢套劇係FOX有份,
有外國勢力照住難怪d製作拍攝咁靚。

睇"我們與惡"有幾集我係喊到睇完一集要去洗個面先
THX,
不過"我的電視 超級"(收費區)的就不了…

或者等其他平台有先睇返,
上次想睇Cardcaptor Sakura: Clear Card,
一開始香港又係得佢其中一個收費頻道先有,
(大陸就B站都有官方繁中,不過用唔慣覺得個介面好亂)
好彩之後Netflix好快就上晒全集先睇返。

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BA...89%8C%E7%AF%87

此篇文章於 02-29-20 11:26 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-20, 12:37 PM   #7
cancerman
Game Master

更新資訊:
J2台 一、二、四、五 9:35PM播出

J2會分22集播

舊 01-18-23, 11:36 PM   #8
cancerman
Game Master

最近因為見有想見你電影版既關係,
所以又去煲返套劇,
發現原來Disney+有得睇,
煲完一次又再重睇一次,
今日又開始三刷⋯
可能係心情差所以搵d嘢沈溺下。

電影版好似麻麻地,就算香港上我應該唔會睇。
唔好意思又推返個舊post上黎。

此篇文章於 01-23-23 01:14 PM 被 cancerman 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 06:01 AM

手機版 | APP版