Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-24-09, 10:41 AM   #26
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
樓主係女就仲易啦 簡o岩timing 拖住手/ 嘴埋去
唔抗拒咪得lor
大錯特錯!
遇到賤男,男方唔抗拒唔等如真係鐘意個女仔。
勿試這方法。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 11:05 AM   #27
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
我都覺得清清楚楚表白好d
我有女仔friend試過樓上ge清況
最後好快分手,話分手果陣個男仔話,"吓,我無表白過,同妳玩下ja ma"
當堂呆左..

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 11:13 AM   #28
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
聖誕之夜,正是搞o野之時

仲表乜鬼野白呀,送自己比佢做聖誕禮物啦,唔駛boxing day就折得

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 11:51 AM   #29
wongmspk
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: luciferyan 查看文章
小心成為水泡
應該唔會既..."(應該

引用:
作者: HIM 查看文章
梗係約啦, 但係唔好表白喎
會已約,家將上A_A(上她家~
wongmspk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 02:24 PM   #30
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ayato 查看文章
我都覺得清清楚楚表白好d
我有女仔friend試過樓上ge清況
最後好快分手,話分手果陣個男仔話,"吓,我無表白過,同妳玩下ja ma"
當堂呆左..
與其話表白
不如話用其他方法去令對方確定自己身份會比較好

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 02:40 PM   #31
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
駛鬼表白咩, 睇得電視, 打得機太多
只有毒x 先會認為咁樣去開始一段關係

唔抗拒咪得lor
你就真係睇電視同打機太多,賤男四周都係,你當女仔係咩?睇來你好人有限

舊 12-25-09, 03:57 PM   #32
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
駛鬼表白咩, 睇得電視, 打得機太多
只有毒x 先會認為咁樣去開始一段關係

唔抗拒咪得lor

你真係好人有限

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-09, 11:42 PM   #33
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 艾莉娜 查看文章
你就真係睇電視同打機太多,賤男四周都係,你當女仔係咩?睇來你好人有限
唔係既,係夜場既話,我buy呢招既~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:03 PM

手機版 | APP版