Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-26-03, 03:28 PM   #1
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
槍械 And Wargame 討論區 ~~

此篇文章於 03-13-08 03:08 PM 被 kog 編輯。
馬沙 目前離線  
舊 04-27-03, 01:16 AM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Re: 我最珍貴的收藏品

引用:
Originally posted by 馬沙 :
我有幾個客都係軍士槍械迷啊~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 04-27-03, 10:21 PM   #3
馬沙
Mazaghi

Re: Re: 我最珍貴的收藏品

引用:
Originally posted by Busconcamp :

我有幾個客都係軍士槍械迷啊~

Really ?

舊 04-27-03, 10:39 PM   #4
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Re: Re: Re: 我最珍貴的收藏品

引用:
Originally posted by 馬沙 :

Really ?
係呀~佢地重囉D槍(長短大細都有)
黎我舖頭比我睇,D槍拎上手真係好
鬼重呀~(令我諗起D軍人真係要好大
隻同好有耐力先應付得黎)~
我舖頭都有槍賣......不過係比細路買
黎玩,賣十幾廿蚊既BB彈槍咋~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 04-27-03, 11:07 PM   #5
馬沙
Mazaghi

Re: Re: Re: Re: 我最珍貴的收藏品

引用:
Originally posted by Busconcamp :

係呀~佢地重囉D槍(長短大細都有)
黎我舖頭比我睇,D槍拎上手真係好
鬼重呀~(令我諗起D軍人真係要好大
隻同好有耐力先應付得黎)~
我舖頭都有槍賣......不過係比細路買
黎玩,賣十幾廿蚊既BB彈槍咋~

下次我又show下軍備先

舊 04-27-03, 11:29 PM   #6
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
我既係一隻Nerv人員用既杯
白色+前後Nerv標誌
而家我都唔知邊到會搵到......

可惜搵唔到午後之紅茶

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 09-07-03, 11:08 PM   #7
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
買槍械問題!

買槍械問題!
剛在MK一間槍SHOP見到一支好似是F92XXX的手槍,是特別版(BIOHAZARD 2)!
賣$920......OK!支槍麼?價格OK麼?

KIM 目前離線  
舊 09-11-03, 01:36 AM   #8
KIM
GAF足球隊金虎拾號

Re: 買槍械問題!

引用:
Originally posted by KIM :
買槍械問題!
剛在MK一間槍SHOP見到一支好似是F92XXX的手槍,是特別版(BIOHAZARD 2)!
賣$920......OK!支槍麼?價格OK麼?
push!

KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 03:38 AM   #9
KIM
GAF足球隊金虎拾號

Post [氣槍新手] Biohazard's M92F 入手了!!!

前TOPIC : [尋找] BIOHAZARD系列 限量版手槍 !
---------------------------------------------------------------------

有冇人見到有BIOHAZARD系列 限量版手槍 呀!
想買呀! 仲有一支係BIO 0 的左輪, 一支BHCV的 雙槍呀!

SAMURAI EDGE
MARUI DE.50AE

Samurai Edge
Biohazard 3 Limited Ed. M92F

Samurai Edge
Kai-C/S.E.-03 2001 Limited Edition

此篇文章於 12-02-03 05:00 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 03:53 AM   #10
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
限定m92f好多地方都有,價錢$720~799左右
雙槍係現代有(好景後面),唔記得幾錢,不過勁平(有得連盾,唔連盾買)
desert eagle好耐之前見過chic之堡有(唔知執左未)當初好似係天價.....
左輪好似出左幾個月,一出已經冇哂,價錢不詳
Samurai Edge呢支我都想要,不過未見過.....

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 11-29-03, 03:58 AM   #11
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
限定版M92F好多地方都有?你係咪睇錯左普通版O個枝呀?

舊 11-29-03, 03:58 AM   #12
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by ultrachiu :
限定m92f好多地方都有.....
原來你是槍人.......
問...LEE D槍的威力,同其他的版本有沒分別,是否弱D的?

KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 03:59 AM   #13
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by rance :
我唔識分的!總之見BIO的槍圖就POST了!有分麼?

KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 04:08 AM   #14
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
我屋企有支普通版,限定版只不過貴幾廿蚊,威力一樣,係個樣靚仔少少

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-29-03, 04:08 AM   #15
Rance
The One
ガハハ

限定版條slide d打印唔同普通版
http://nary2002.hp.infoseek.co.jp/gun/s_edgekai.htm

舊 11-29-03, 04:10 AM   #16
KIM
GAF足球隊金虎拾號

不如你地講清楚在哪間店舖有啦!

KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 04:11 AM   #17
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
限定版條slide d打印唔同普通版
http://nary2002.hp.infoseek.co.jp/gun/s_edgekai.htm
種別: 
全長: 217mm
重量: 未確認
材質: ABS樹脂製
弾数: 26+1

問......"弾数:26+1" , "+1"何解?

KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 04:13 AM   #18
Rance
The One
ガハハ

鎗鏜一粒+彈夾26粒

舊 11-29-03, 04:15 AM   #19
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
原來你是槍人.......
問...LEE D槍的威力,同其他的版本有沒分別,是否弱D的?
其實威力如marui同款冇分別,幾款之中以雙槍最cheap(射唔射到都係一個問題),desert eagle就應該係marui舊版既,所以彈數少(17+1),威力低,m92f就最平均,26+1發,威力可穿兩面(以夏天作標準),左輪我覺得會幾勁,因為槍管長,不過6發就唔係咁夠玩,不過拎上手真係幾型.....
最後o個支都係不詳......:@_@":

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-29-03, 04:20 AM   #20
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
不如你地講清楚在哪間店舖有啦!
你比$799我買比你
行多幾間槍舖實有,不過呢隻款出得咁覽,賣得平唔出奇,買既時候留意手把位係啡色仿木(定真木,不過真木都唔止呢個價)中間藍色s.t.a.r標誌
舉例一,千里達(水務處對面,詳情留意置頂topic)一入到去就望向收銀位上面,應該有一枝$7xx

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-29-03, 04:21 AM   #21
KIM
GAF足球隊金虎拾號

THX兩位!

如果100分是滿分,而我對槍的認識只得1分!
所以好多專業名詞都唔識.......

威力可穿兩面(以夏天作標準)???

問多樣就SLEEP了........BHCV的雙槍,是否真有那槍的?

KIM 目前離線  
舊 11-29-03, 04:26 AM   #22
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
THX兩位!

如果100分是滿分,而我對槍的認識只得1分!
所以好多專業名詞都唔識.......

威力可穿兩面(以夏天作標準)???

問多樣就SLEEP了........BHCV的雙槍,是否真有那槍的?
氣體呢家野好深,我冇研究,不過會同氣溫有關呱......
有架,連埋個盾and兩支槍,現代(專賣槍既地方,馬沙間野附近)有得賣

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-29-03, 04:28 AM   #23
Rance
The One
ガハハ

BHCV的雙槍
有架,叫 Luger P-08
王於金色版LugerP08就係二次大戰o個陣德國空軍元帥Hermann Goering向Luger特別訂造左兩枝

此篇文章於 11-29-03 04:48 AM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線  
舊 11-29-03, 08:40 AM   #24
クラウド
死相が見えるぞ

Re: [尋找] BIOHAZARD系列 限量版手槍 !

引用:
SAMURAI EDGE
MARUI DE.50AE

呢支野家陣都幾難搵
BIO2出左冇耐就出
果陣時買成$1700-2100........
唔知星人有冇計

舊 11-29-03, 10:01 AM   #25
語欲無言
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2003
我都有支M92F.. 本身一支都冇, 但係咁靚先買支來...擺...
語欲無言 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:25 PM

手機版 | APP版