Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-18-05, 12:06 AM   #76
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 蛇王
假設你係差人 你捉到一個衝燈?鵀璊H 你惡形惡相的問佢拿身份證 你猜那犯人會否合作?
交通條例列明唔可以衝紅燈過馬路,
明知故犯俾差人捉到唔抵罰?
冇話乜惡形惡相,你試下逃走丫,
通輯你都似.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 10-18-05, 12:06 AM   #77
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
假設你係差人 你捉到一個衝燈?鵀璊H 你惡形惡相的問佢拿身份證 你猜那犯人會否合作?
但係自己理虧(比人捉到正)仲有咩資格話人無禮貌

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 10-18-05, 12:08 AM   #78
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Abale~姬絲汀小美
對不起,你己經暴露你的身份了,跟據gaf的版規,
凡被凍結帳號期間的會員再次上本論壇的話舊帳號要永久凍結,
而現有的帳號則加倍凍結。
終於到《蛇王之最期》喇!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 10-18-05, 12:10 AM   #79
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
LO DK7612/蛇王請你停止發表言論,因為你己經犯了嚴重版規,
我現在把你的LO DK7612帳號永久凍結,以及蛇王的帳號封掉14日(因為舊帳號犯事所以加倍)

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線  
舊 10-18-05, 04:38 PM   #80
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
咁 你有冇試過紅公仔過馬路呢?

差人曰:
靚仔,我態度好與唔好係後話,你加下紅燈過馬路就係犯佐法,
你再唔俾身份証我就告多你一條阻差辧工

不知錯的靚仔當街大叫:
咩呀?差人大晒呀?
你有冇試過紅公仔過馬路呀?(←
你有就唔好呀知呀佐
我無錯,你用謬論問我攞身份証
加上你惡形惡相態度又唔好
就算你係差人我都唔俾

差人曰:

Call台 伙記叫架車黎車個貴客返差館

不知錯的靚仔當街大叫:
咩呀?差人大晒呀?
我唔返差館
我無錯,我唔俾身份証
差人大晒呀。。。。。。。。。。。。。。。。。
==============================================

閣下想借我攪大件事我唔介意
不過以閣下的幼稚思想同下劣Ge口才
咪盞俾人笑多幾錢重
以上事件係人Ge都知邊個0岩邊個錯La
你就真係唔好紅公仔過馬路(←
我擔心你通街大叫又俾人圍住笑就唔係咁好La
雖則現在巳經係

舊 11-27-05, 01:04 AM   #81
蛇王
Junior Member
魏忠賢 人如其名

註冊日期: Oct 2005