Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-29-12, 05:02 PM   #151
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
12月EVENT, 情報
http://am.sega.jp/utop/eservice/sangokuw_121201.html

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-12, 05:30 PM   #152
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
lunch 打都比版友殺左
你LEE排係咁挑版友機喎

引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
輸贏綷睇表現, 唔代表d乜.

我掉番轉覺得99641係下風deck...,軍團哥技壓對方.

那機枱今天沒有被會心一擊過 , 你估下
我無話99641係上風喎
全突+董白, 全突點睇都係上風
SO軍團都無點打城底守, 主動進攻

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-12, 11:49 PM   #153
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
LEO 巨巨收PM

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-12, 11:59 PM   #154
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
引用:
輸贏綷睇表現, 唔代表d乜.
天騷打神速堅難打
用過就明
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 12:11 AM   #155
GUSTAV
The One
poor

好多DECK打神速都堅難打

舊 11-30-12, 12:12 AM   #156
b_boy
↘呆~

引用:
<-俠5, 堅好JAP

淯底可保一世平安
舊 11-30-12, 12:15 AM   #157
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: b_boy 查看文章
<-俠5, 堅好JAP
你老闆有3支槍
又挑撥落雷唔受計

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 12:19 AM   #158
GUSTAV
The One
poor

其實TMD 車輪鐵鎖先係重點

舊 11-30-12, 12:22 AM   #159
風音
The One

tmd挑撥非死即傷啦orz

⊃天⊂
舊 11-30-12, 12:27 AM   #160
b_boy
↘呆~

引用:
正解

引用:
作者: 風音 查看文章
tmd挑撥非死即傷啦orz
人地點會粘住我隻張飛先開神速 OR 離間咗先
先手挑係唔WORK的
我打神速係馬姬WARA到3X C 赤青赤一波過, 我有6成城血以上, 對面係無解

淯底可保一世平安
舊 11-30-12, 12:28 AM   #161
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
99641,對面開幕堅推r城>鐵龜=己輸

舊 11-30-12, 09:16 AM   #162
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
天騷打神速堅難打
用過就明
真心覺得5:5
開幕最緊要

那個12月…就是叫我地3/12一路打到14/1嗎?

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 09:37 AM   #163
風音
The One

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
開幕最緊要

強迫性打機

⊃天⊂
舊 11-30-12, 09:54 AM   #164
鬼哥是god
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: b_boy 查看文章
正解

人地點會粘住我隻張飛先開神速 OR 離間咗先
先手挑係唔WORK的
我打神速係馬姬WARA到3X C 赤青赤一波過, 我有6成城血以上, 對面係無解
同意, 我見d唔識打神速先會係未攪隻張飛前開神速.
我見過張飛一挑, 對面加速馬死3隻.

未開神速的話, 除咗龐德, 其它好大可能插唔到.

舊 11-30-12, 10:05 AM   #165
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
開幕最緊要

松鼠狗對格下都老鼠拉龜.... 唔好講話對番同級/聖帝神速
只要神速唔犯錯, 我覺得神速係7:3/最少最少都6:4既上風deck

引用:
同意, 我見d唔識打神速先會係未攪隻張飛前開神速.
我見過張飛一挑, 對面加速馬死3隻.

未開神速的話, 除咗龐德, 其它好大可能插唔到.
有D DECK未必可以下下封槍先開神速
不過有D癲佬係可以未封挑就神速走散車埋黎, 之後橫移攝槍
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 10:38 AM   #166
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
松鼠狗對格下都老鼠拉龜.... 唔好講話對番同級/聖帝神速
只要神速唔犯錯, 我覺得神速係7:3/最少最少都6:4既上風deck

有D DECK未必可以下下封槍先開神速
不過有D癲佬係可以未封挑就神速走散車埋黎, 之後橫移攝槍
或者我六枚兩隻伏啦
開幕就咁隊埋去,猜猜下再一閃就有城

然後對手要追就有counter位

當然,開幕開錯伏就end game

爆裂吧! 肝臟!!
舊 11-30-12, 01:42 PM   #167
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
引用:
無知一問 TMD 車輪鐵鎖 係咩

舊 11-30-12, 01:49 PM   #168
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
車輪=軍C月英
鐵鎖=軍C龐統
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 02:00 PM   #169
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: tongmak 查看文章
車輪=軍C月英
鐵鎖=軍C龐統
我以為係一招技黎 TMD 車輪鐵鎖

舊 11-30-12, 02:04 PM   #170
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
車輪=軍C月英
鐵鎖=軍C龐統
星期六出唔出黎打機
出既帶說謊比我
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 07:12 PM   #171
魔靈娘
Game Master
葵千尋

新之$30出真桃
wwww

爆裂吧! 肝臟!!
舊 11-30-12, 07:14 PM   #172
GUSTAV
The One
poor

引用:
新之$30出真桃
wwww
可以叫你神嗎

舊 11-30-12, 07:15 PM   #173
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
星期六出唔出黎打機
出既帶說謊比我

收工見
係米10
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-12, 07:21 PM   #174
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
可以叫你神嗎
Win OK車,剎神4
Lose 魔道4 (敵陣精兵都追吾返…)
中貼紙

爆裂吧! 肝臟!!
舊 11-30-12, 07:25 PM   #175
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
新之$30出真桃
wwww
無問題
引用:

收工見
係米10

徵漢誘惑
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LV maxwaver 街機心得交流討論區 1022 11-23-12 08:21 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIV kawaiibaba 街機心得交流討論區 1000 10-04-12 02:22 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM

現在的時間是 05:17 PM

手機版 | APP版